Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobý den, užíváte takové ty závěsy, bloky do wc? Přijde mi, že dlouho nevydrží…Má někdo nějaký tip? Zkusila jsem i wc gely, ale je to hned pryč…Pořád kupuji nové a to mě nebaví, stále dokupovat…Vaše zkušenost? Máte tip na nějakou značku, která vydrží déle? Je lepší blok nebo gel? Díky ![]()
Používám závěsy od Bref, ty, co barví vodu. Teď byly v albertu ve slevě. Vydrží tak normálně, ale já mám ráda hlavně tu barvu ![]()
Používáme bref ty kuličkový závěsy. nepřijde mi, že by vydržely málo.
Taky používám bref - kuličky.
Nejlepší jsou ty modro-růžové.
To balení třech máme na měsíc ![]()
Používám, kupuji výhradně ve slevě, ale i když nemám hluboko do kapsy, jejich cena mi připadá nehorázná.
Používám gel, doplňuju tak jednou za 7 - 10 dní, to mi přijde v pohodě… Teď mám objednané pásky, co se lepí dovnitř do mísy, momentálně mi moc nevyhovuje mít něco zavěšeného na míse, tak jsem zvědavá, jestli to nebude po třech spláchnutích pryč
Ještě jsem přemýšlela o těch kapslích, co se hodí do nádržky, taky se mi líbí barevná voda ![]()
Nepoužívám, jednou za týden použijí tekutý čistič na bázi chlóru a stačí to.
Ano, používáme Bref kuličky, jsou drahé, kupuji jen v akci a ty, které nebarví vodu. Ta barevná voda potom zůstává na WC štětce a to mi přijde divné. Domestos kuličky vůbec nevoní.
Používám bref gelové kuličky - nevím přesný název, stojí cca 150kc (tři závěsy v balení), což je masakr, takže kupuji jen ve slevě. Jeden závěs mi vydrží 14 dní, ty obyč jsem měnila jednou týdně.
Léta jsem používala kukicky od Bref - ty co barvi vodu nejradeji. V akci vyjdou baleni 3 kolem 60,– Teď jsem prisla na temer ty stejne akorat od privatni značky DM take barvi vodu, baleno po dvou a cena super. Pekne voni, trosku pěni a prijde mi, ze vydrží déle.
@krajta píše:
Nepoužíváme. Je to zbytečný plast a další chemie.
Máš pravdu - zbytečný plast. Kuličky jsou zbytná kravina, kterou nám velmi úspěšně vmanipulovali jejich výrobci. Pění to, trochu voní a barví vodu do " hygienična".A spláchnou se desítky korun doslova do hajz-lu.