Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak já mám to, co mám, za téměř dva roky..
Osobně si myslím, že počet příspěvků nemusí nic vypovídat o tom, jak často a kolik dotyčná píše a už vůbec nic to nevypovídá o kvalitě..
Já osobně si myslím, že píšu dlouhé příspěvky. Raději napíšu jednou, pořádně vše, než diskuzi pořád sledovat a doplňovat.Navíc nemám tu potřebu.Nepíšu bezopsahové příspěvky, hádacích diskuzí se neúčastním..
Myslím si, že kdybych psala stylem krátkých textů, smajlíků(např. bez vlastního příspěvku, jen pod citací),jako některé tady(nemyšleno zle
), tak mám příspěvků mnohem, mnohem víc..
Co se týče času stráveného na emiminu, jednu dobu jsem tu podle svého mínění trávila hodně času, už jsem s tím sama nebyla spokojená..To bylo období asi před rokem a půl, kdy byla zima, děti stále nemocné..
Teď už tu trávím času málo - psaní je můj koníček a umím psát rychle, bez problémů..Emimino je pro mě odreagování, nic víc..
Hodaka píše:Zebra píše:Vše je o organizaci
Ale stejně nechápu, kde na to někteří berou čas s dětma, domácíma pracema, chozením ven, .....![]()
![]()
Houby, je to na úkor času stráveného s partnerem, domácích prací a většiny vlastních koničků… Rozhodně u lidí, kteří mají na starosti ještě nějaké to dítko. Vidím to (konečně) u sebe a musím říct, že mě to dost štve ![]()
Angua píše:Hodaka píše:Houby, je to na úkor času stráveného s partnerem, domácích prací a většiny vlastních koničků… Rozhodně u lidí, kteří mají na starosti ještě nějaké to dítko. Vidím to (konečně) u sebe a musím říct, že mě to dost štveZebra píše:Vše je o organizaci
Ale stejně nechápu, kde na to někteří berou čas s dětma, domácíma pracema, chozením ven, .....![]()
![]()
jo, tak pod tohle se (bohužel) muzu podepsat…
U mě je to hlavně na úkor toho času stráveného s partnerem
Taky už mě to trochu štve…Dřív sme večer koukali na filmy, teď já datluju do počítače a manžel se kouká na tenis
nebo na nějakej jinej sport…Ale já si musím sebekriticky přiznat, že sem závislá na eMiminu ![]()
No ale zase u nás chlap říká, že je rád, že to tady proberu a pak nechci s ním probírat Honzínovu stolici
akorát bych do toho nemusela tak mlátit, prý mu to ruší zvuk
Jasně je to na úkor, ale já třeba fakt nejsem typ kavárenský ani navštěvovací, takže pro mě je to skvělé řešení a není problém to vypnout ![]()
Kaaaca - to já právě bohužel taky
U nás přesně, jak píšeš - dřív filmy a tak, teď každý u svého PC, MM k tomu má ještě nějaký sport v telce. Tak jsem si aspoň začala po večerech číst. Aspoň mám dobrý pocit, že jsme v jedné místnosti spolu a občas si něco řeknem a i když v poslední době většinou usnu, tak aspoň nehledím do kompu
A momentálně sledujem Game of Thrones. Máme 2 díly do konce, tak pak musíme vymyslet něco dalšího ![]()
Ještě to musím trochu odbourat přes den a chci obnovit nějaké ty koníčky - třeba mě to pak nebude tolik lákat
Asi se dám do pletení nebo háčkování… Ráda třeba šiju, ale to je s dítětem v minibytě na pytel
![]()
Angua píše:
Kaaaca - to já právě bohužel takyU nás přesně, jak píšeš - dřív filmy a tak, teď každý u svého PC, MM k tomu má ještě nějaký sport v telce. Tak jsem si aspoň začala po večerech číst. Aspoň mám dobrý pocit, že jsme v jedné místnosti spolu a občas si něco řeknem a i když v poslední době většinou usnu, tak aspoň nehledím do kompu
![]()
![]()
A momentálně sledujem Game of Thrones. Máme 2 díly do konce, tak pak musíme vymyslet něco dalšího
Ještě to musím trochu odbourat přes den a chci obnovit nějaké ty koníčky - třeba mě to pak nebude tolik lákat
Asi se dám do pletení nebo háčkování… Ráda třeba šiju, ale to je s dítětem v minibytě na pytel
![]()
Jé Anguo, já měla za to, že máte baráček…
Jo možná na úkor partnera
ale zase sledovat společně film, no u mě asi ne já odpadám takže spoustu filmů mám tzv rozkoukáno, prostě usínám ![]()
Můj muž je rád že jsem na emimi, proberu tu např jak píšeš Kožíšek synkovu stolici, a s ním už pak vedu jen plodné hovory, třeba co bude k jídlu
a je fakt že kolikrát mě sám řekne zeptej se holek, takže my jsme spokojený oba.
Děti myslím nešidím vůbec, třeba teď vařím, starší syn chrní, nejmenší taky, dcera hučí díru do hlavy manželovi ![]()
Odpolko až se nejmenší vyspí pojedem na koupák.
mamina25 píše:Phoebe píše:
ty bláhotak ten můj by asi vyhodil počítač z okna.. zrovna včera mi „vyčetl“ že tu mám titulek závislačka a že je vlastně jasný co teda celý dny dělám
marně jsem mu vysvětlovala, že to je za rok a půl a že nejvíc to naskákalo v těhu
![]()
Přesně jako můj chlap,taky kouká jak jsem pojmenovaná a to zrovna kouknul,když jsem byla Závislačka a pak mi to vyčetl,že i titulek mluví o tom,že jsem závislá a sedím tady furt,ale to mu taky nevysvětlím,že to není za pár dnů a že třeba i celé odpoledne tady nejsem a večer jenom nakouknu,ale on to necháe a beremně jako závislačku![]()
to jsem ráda že v tom nejsem sama ![]()
Já si teda počítač pouštím večer jen když MM není doma. A pochopitelně, když zvěř si hraje (cca do šesti půl sedmý), a pak když už je v pelechu. Protože když je doma … to by nevydejchal, že zatímco tu například přetékají koše s prádlem a já sedím u počítače. Minimálně je vždycky třeba zašívat ponožky nebo leštit vanu. (Zatímco když s ním sedím venku s lahváčem, je naprosto v pořádku.
)
To ten můj u pc celej den pracuje a pak tam stejně sedí do noci a hraje hru
(s přestávkama, když je něco potřeba), takže mi určitě nic vyčítat nemůže
. Ale náš 3leťák má věčně plno otázek, takže se nemůžu soustředit na psaní
![]()
Byron, bydlíme sice v baráku, ale s našima (a ještě bráchou a přítelkyní) - svoje máme 1+1 - takže že bych tu měla někde roztáhlé v jiné místnosti, nehrozí, vše je poně obsazeno ![]()
Lizbeth, j, tím čtením si taky zlepšuju svědomí. Kromě toho u toho dost usínám, takže jsem pak i vyspaná
Ale ty koníčky bych obnovila, dřív sjem dělala hrozně moc věcí a teď nedělám nic ![]()
To jako MM mi to nevyčítá, ani nemůže, když tam sedí sám taky, ale mně to začalo tak nějak vadit samotné… Možná to přijde časem
Prostě jsem zjistila, že chci být spíš maminka, co ušije, upeče, uvaří a udělá hezký domov, než maminka, co čumí celé dny do bedny
Ale moc mi to zatím nejde… Leč snažím se ![]()
Angua píše:
Byron, bydlíme sice v baráku, ale s našima (a ještě bráchou a přítelkyní) - svoje máme 1+1 - takže že bych tu měla někde roztáhlé v jiné místnosti, nehrozí, vše je poně obsazeno![]()
Lizbeth, j, tím čtením si taky zlepšuju svědomí. Kromě toho u toho dost usínám, takže jsem pak i vyspaná
To jako MM mi to nevyčítá, ani nemůže, když tam sedí sám taky, ale mně to začalo tak nějak vadit samotné… Možná to přijde časemAle ty koníčky bych obnovila, dřív sjem dělala hrozně moc věcí a teď nedělám nic
Prostě jsem zjistila, že chci být spíš maminka, co ušije, upeče, uvaří a udělá hezký domov, než maminka, co čumí celé dny do bedny
Ale moc mi to zatím nejde… Leč snažím se
No jelikož jsem vždy JEN četla , tak můj pocit zadostiučinění je stoprocentní ![]()
Ale já to beru tak, že až začnu chodit do rachoty, tak udělám emiminu PÁ PÁ a chopím se po šichtě či při dopravě tramvají jen té knihy..Takže si to ted jakože užívám..
Myslím ,že pak už na emimino čas mít nebudu i kdybych 100× chtěla..