Úzký pas a podbřišek

30
26.10.23 12:01

Úzký pas a podbřišek

Dobrý den, Můžete mi poradit jak mám docílit úzkého pasu a jak nejlépe shodím podbřišek prosím? :jazyk: Děkuji A přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
26.10.23 12:07

To se bez fotky spatne radi. Nektere zeny, treba jako ja, nikdy uzky pas mit nebudou, mam stavbu postavy jako muz, siroka ramena a hrudnik, zadny pas a uzke boky a s tim nic neudelas :nevim: Pokud mas ale nadvahu, tak ti na stihle bricho samozrejme pomuze spravne stravovani a hodne sportu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.10.23 12:45

Začít cvičit silově vršek (zpevní se ti celá kostra i držení těla, dělá to fakt velký rozdíl), i budeš mít pěkná ramena úměrná k bokům a opticky užší pas. Na úzký pas cviky na šikné břišní svaly, na podbřišek třeba nůžky nohama, pánevní cviky, hip thrusty (jsou účinné nejen na zadek a stehna)… ¨
příklady: podbřišek , šikmé břišní svaly

pít hodně vody a dostatečný příjem bílkovin k tvé váze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
26.10.23 13:04

@MermaidMotel Vážím 58 kg A ramena mám právě velká a bojím se když budu cvičit že to bude ještě výraznější už teď nevím co mám dělat s těmi rameny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
26.10.23 13:10
@Attr píše:
@MermaidMotel Vážím 58 kg A ramena mám právě velká a bojím se když budu cvičit že to bude ještě výraznější už teď nevím co mám dělat s těmi rameny

Tak jeď jen cviky na spodek :-) Cvič břicho a nohy, k tomu párkrát do týdne můžeš nějaké kardio. Ale pokud budeš cvičit 4× týdně poctivě hodinu růžné variace cviků, stačí na začátku i doma na podložce, tak to kardio ani nepotřebuješ. Stačí během dne zařadit běžnou chůzi. Břicho je také hodně o stravě, pomáhá omezit cukry, mít vyvážený jídelníček a dát si pozor na ten pitný režim, hodně lidí má v oblasti břicha právě zadrženou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková