Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dikyno uz jsem to chtela zabalit, protoze kdyz dve hodiny clovek maka a nic neciti, tak je to fakt demotivujici
To věřím
kdysi jsem podobně tragické zakončení večera taky zažila a vůbec se mi na to nechce ani ve snu vzpomínat
zedřená jsem byla jako kůň a on si toho snad ani nevšimnul
![]()
Příspěvek upraven 27.10.19 v 23:17
@růžový achát píše:žádostí o deep throat jsi asi moc nedostala, viď
@PaníKadrnožková Neni čas ztrácet čas, já nekecám, se s nikym moc nemazlim.. oni se mě fakt chlapci dost bojej, je to asi tím militantním výrazem ve tváři. Pohnu víčkem u oka a chčijou strachy. Hrozně rádi by mě vojeli, ale nemůžou… mají to měkký a to na ně řvu minimálněPříspěvek upraven 27.10.19 v 23:15
Říkala jsem si: Mám jít spát, nebo se jít kouknout na emimino??? Koukám, že jsem udělala setsakramentksy dobře
Kam se hrabe Sirotčinec slečny Peregrínové pro podivné děti ![]()
@Nnaud2 píše: Říkala jsem si: Mám jít spát, nebo se jít kouknout na emimino??? Koukám, že jsem udělala setsakramentksy dobře![]()
Kam se hrabe Sirotčinec slečny Peregrínové pro podivné děti
Jeeee ten ted cetla dcera a delaly jsme referat ![]()
@růžový achát píše:
U těch poloměkkejch to děláš aniž bys chtěla.. to je jako bys do sebe nasála ten sliz jak si vyráběj děti. Ostatní se bojej že bych je spolkla i s manželkou… proto se mnou nechtěj nic mít
Tak ted budu mit nocni mury ![]()
@růžový achát píše:
U těch poloměkkejch to děláš aniž bys chtěla.. to je jako bys do sebe nasála ten sliz jak si vyráběj děti. Ostatní se bojej že bych je spolkla i s manželkou… proto se mnou nechtěj nic mít
Vzpomněla jsem si, jak na pouti prodávali ty měkké gumové hady, to je asi podobný pocit… ![]()
Já teda do pusy jedině tvrdé, at se na mě nikdo nezlobí, ale tohle po mně nemůže snad nikdo chtít…
No, člověk neví, čeho se ještě dožije… ![]()
@wildcherry píše:
Jeeee ten ted cetla dcera a delaly jsme referat
Skvěle napsaná knížka, literární skvost
Koupila jsem si všechny čtyři díly
Každopádně tahle diskuse
To by se nemusela stydět ani Dolly Buster ![]()
Ja snad zadny, tak strasny sex nezazila
.Jen jednou (a naposledy samozrejme
),jsem mela jednoho, co ho mel tak pokrivenyho, ze o tom nechci ani mluvit a jeste hrozne divne hekal, ze jsem se normalne lekla, co to je za piskavy zvukovzdechy
.Jak priduseny moncicak..To proste neslo, jednak se nemohl poradne trefit, jednak jsem si malem vyhodila kycel, aby tam nejak zajel, no rychle jsem slezla, dala si cigo, pokochala se vyhledem z okna, jeste se me zeptal, jaky to bylo a do minuty jsem uz jsem byla na ceste domu ![]()
@růžový achát píše:
No moc často se k tomu teď nedostanu…díky Bohu
No, pokud by ses na něco chystala, tak nejdřív trvat na fotu jeho chlouby
vedle pravítka, aby nemohl podvádět!
@wildcherry píše:
Ja snad zadny, tak strasny sex nezazila.Jen jednou (a naposledy samozrejme
),jsem mela jednoho, co ho mel tak pokrivenyho, ze o tom nechci ani mluvit a jeste hrozne divne hekal, ze jsem se normalne lekla, co to je za piskavy zvukovzdechy
![]()
.Jak priduseny moncicak..To proste neslo, jednak se nemohl poradne trefit, jednak jsem si malem vyhodila kycel, aby tam nejak zajel, no rychle jsem slezla, dala si cigo, pokochala se vyhledem z okna, jeste se me zeptal, jaky to bylo a do minuty jsem uz jsem byla na ceste domu
Přitom se říká, že ti pokřivení a zakřivení jsou nejlepší na bod G ![]()
@free333 píše:
Přitom se říká, že ti pokřivení a zakřivení jsou nejlepší na bod G
No jako, na to neslo dat druhou sanci, fakt ne
.Byl stejne divnej
Dobrou noc a hlavně at se nikomu nezdá děsivý sen o malých, úzkých, měkkých penisech… ![]()
Cekala jsem, jestli nekdo vyuzije anonymu a pouci nas, jake je to z muzskeho pohledu, ale uzci ocasi se bud na emiminu nevyskytuji nebo vecer chodi brzy spat, bo nemaji co na praci. Zazila jsem cosi podobne damskemu prstu, zahy se omluvila, ze si prilis cenim naseho pratelstvi a nechci ho pospinit nejakym sexem. Ted, kdyz po trech porodech vim, co vim, jsem moc rada, ze ho manzel ma poradneho.
Mam taky pritele s velmi uzkym penisem. Nejprve sex dost hrozny, vubec jsem ho necitila. Ale pak se moje vagina nejak prizpusobila a ted uz ho citim. Navic skvele lize takze to trochu vykompenzuje. Nakonec je to fakt dobry sex.taky mu zezacatku obcas ochabnul, a mel problem se udelat, ted uz ne. Ono to muze byt zpusobeno i nervozitou.