Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany Co by mě k tomu vedlo? Asi to, že si nová přítelkyně zaslouží vědět, do čeho jde.
Pokud jste to nepochopil/a, tak to byl jen takový humor, taková prvotní myšlenka, co mě napadla, když jsem se dozvěděla, že si ex našel novou přítelkyni (ne, vážně jsem nežárlila, rozchod byl oboustranný kvůli mnoha problémům). Nikdy jsem ale žádnou novou přítelkyni svého ex nekontaktovala. Moc to tady prožíváte ![]()
@lolink píše:Ženská sounáležitost s novou přítelkyní svého bývalého, pohádky v realitě moc nefungují obavám se
Ja myslim, ze to bylo z dobre vule, z zenske solidarity, aby nebyla pak prekvapena.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany Co by mě k tomu vedlo? Asi to, že si nová přítelkyně zaslouží vědět, do čeho jde.Pokud jste to nepochopil/a, tak to byl jen takový humor, taková prvotní myšlenka, co mě napadla, když jsem se dozvěděla, že si ex našel novou přítelkyni (ne, vážně jsem nežárlila, rozchod byl oboustranný kvůli mnoha problémům). Nikdy jsem ale žádnou novou přítelkyni svého ex nekontaktovala. Moc to tady prožíváte
už to, že tě to napadlo, o tobě cosi vypovídá
@pohledzdruhestrany Už jsem četla různé diskuze, kde se řešilo, že ženská začala vztah s chlapem a nechtěla to nijak uspěchat, takže sex spolu měli až po několika týdnech. Pak zjistila, že ho má úzkého jak nudli a vůbec ji neuspokojuje, ale je jí to trapné se rozejít, když už spolu chodí těch x týdnů - tohle mu jako důvod říct nemůže. Navíc že ten chlap měl údajně předtím 8 letý vztah a že jak mohla jeho bývalá s ním tak dlouho vydržet?
Nevím, jestli to bylo tady na emiminu nebo někde jinde, ale byla to zajímavá debata.
@Anonymní píše:
@pohledzdruhestrany Už jsem četla různé diskuze, kde se řešilo, že ženská začala vztah s chlapem a nechtěla to nijak uspěchat, takže sex spolu měli až po několika týdnech. Pak zjistila, že ho má úzkého jak nudli a vůbec ji neuspokojuje, ale je jí to trapné se rozejít, když už spolu chodí těch x týdnů - tohle mu jako důvod říct nemůže. Navíc že ten chlap měl údajně předtím 8 letý vztah a že jak mohla jeho bývalá s ním tak dlouho vydržet?Nevím, jestli to bylo tady na emiminu nebo někde jinde, ale byla to zajímavá debata.
a jako co? to je problém těch dvou, tvl, ty jsi fakt úchylná, taková ta anonymní votvíračka vočí, co když ona má jinej přístup k sexu a jiný potřeby než ty, kde bereš drzost tohle řešit za jiný lidi a projektovat do nich svoje představy
![]()
@pohledzdruhestrany píše:
a jako co? to je problém těch dvou, tvl, ty jsi fakt úchylná, taková ta anonymní votvíračka vočí, co když ona má jinej přístup k sexu a jiný potřeby než ty, kde bereš drzost tohle řešit za jiný lidi a projektovat do nich svoje představy
Co zvracis. Ja myslim, ze v takovych pripadech zpravidla zapracuje karma, typu:
„Hele, ty jsi zacala chodit s mym bejvalym? Tak bych te rada upozornila na takovou anatomickou zajimavost…“
„Diky, ja vim, spime spolu uz rok“.
Jinak ty rozmery jsou jedna vec, ale nejak se nam vytratil ten druhy nesvar, ta ukrutna mrtvolnost, to mi prijde daleko horsi teda ![]()
@PaníKadrnožková píše:Jinak ty rozmery jsou jedna vec, ale nejak se nam vytratil ten druhy nesvar, ta ukrutna mrtvolnost, to mi prijde daleko horsi teda
S Robertem Patisonem by sis to nerozdala? ![]()
@růžový achát píše:
Seš mu podobnej?
ne, ale je to to nejtypičtější představitel toho nešvaru ![]()
ne, ale je to to nejtypičtější představitel toho nešvaru
Mame dokonce jednoho kolegu, jako by mu z oka vypadl. Nechapu jeho popularitu
ja spis Pepka namornika ![]()
@xsaleen píše:
Já jednou měla sex (fakt jednou) to, co tu popisuješ je fakt kus.. Měl penis jal mazlíček.. Jak na dylku, tak na šířku
to byl masakr
Tak toho jsem měla taky ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Mame dokonce jednoho kolegu, jako by mu z oka vypadl. Nechapu jeho popularituja spis Pepka namornika
jsi na svalnatý předloktí nebo pruhovaný trička? ![]()
jsi na svalnatý předloktí nebo pruhovaný trička?
Predlokti, kerka a hlavne ten elán ![]()
@g.sandova píše:
Tak toho jsem měla taky
Doprcic a byl to ten samej? Ja jen kolik jich po republice beha a jaka je statisticka pravdepodobnost, ze bych na nej narazila, vzhledem k tomu, ze jsme vrstevnice?
ale oni zase jak se ozenej, tak jsou v klidu zalezli doma nez riskovat vysmech? Snad uz se nejaka obetovala…
@PaníKadrnožková hele byla to regulérní katastrofa. Já mladá, nějak jsem s tím neuměla naložit. Ten kluk byl chudák, no. Nebyl vůbec funkční.
Ja mam bujnou fantazii. Ale to jako prijdes k cizi zensky a poseptas, ze jeji novej ho ma fakt uzkyho a odejdes?
Nevim, jak se sdeluji takove veci cizim lidem.