Uzky penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.19 22:54
@Anonymní píše:
A holky jak to vnimali oni? Taky potrebuji uzsi holku nebo to vnimaji jinak? Jsem z toho takova v rozpacich. Ten sex byl priserny :( navic ani nebyl aktivni, fakt tragedie :D

Haha, dost me to pripomina toho meho. Je to teda takovych 15 let, dneska mu bude tak 40. Region Jizni cechy.-) Jojo, tragedie, problem s erekci, se vsim, no tak jasne, potreboval by neco o hoodne uzsiho a mensiho. A uplne jsem si vzpomnela, jak se vlsstne nehybal ze jo, ze zjevnych duvodu nebylo moc co kam zasunovat, zezadu, no to by asi vubec neslo :lol: Teda nemyslim, ze takove zeny, co by byly poklickou na hrnec tohoto typu vubec jsou, ale nevim no… prosim anonym ze zjevnych duvodu

• Citovat
  • Upravit
10136
27.10.19 22:57

Já jednou měla sex (fakt jednou :lol:) to, co tu popisuješ je fakt kus.. Měl penis jal mazlíček.. Jak na dylku, tak na šířku :mrgreen: to byl masakr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.19 22:59
@Anonymní píše:
Haha, dost me to pripomina toho meho. Je to teda takovych 15 let, dneska mu bude tak 40. Region Jizni cechy.-) Jojo, tragedie, problem s erekci, se vsim, no tak jasne, potreboval by neco o hoodne uzsiho a mensiho. A uplne jsem si vzpomnela, jak se vlsstne nehybal ze jo, ze zjevnych duvodu nebylo moc co kam zasunovat, zezadu, no to by asi vubec neslo :lol: Teda nemyslim, ze takove zeny, co by byly poklickou na hrnec tohoto typu vubec jsou, ale nevim no… prosim anonym ze zjevnych duvodu

Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.19 23:00
@růžový achát píše:
A kolik ti je?

35 mela jsem spis dlouhodobe vztahy, muze jsem nikdy nestridala, o to je to pro me asi vetsi prekvapko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4545
27.10.19 23:01

A kolik vam je let. Jestli s predchozi partnerkou byli samy sobe prvnimi partnery, tak treba pak zjistila, ze ostatni jsou vynavenejsi a frnkla. Tohle ti borec asi nepřizná. A on se fakt v nicem ani neangazoval (prsty, pusou?) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
@Anonymní píše:
Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena :mrgreen: :mrgreen:

A nemohl třeba pospávat, že se nehýbal? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@Anonymní píše:
Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena :mrgreen: :mrgreen:

chtělo by to rychle něčím přebít, aby se ti ještě nerozjela posttraumaticka stresová porucha :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.19 23:02

Hele ja měla milence kterej mel penis velkej jako muj ukazovacek na ruce. Moc dobře to o sobě vedel a milion krát mi to vynahradil jinak (luxusni předehra, orální sex,…) ja tady tem malym rikam, že jsou ideální tak leda do zadku :palec: :mrgreen: :mrgreen:

A co se prvního sexu týče… Často to bývá nic moc. Nez se lidi „sladi“.. Ale to co popisuješ ty musela byt katastrofa :zed:

• Citovat
  • Upravit
26569
27.10.19 23:02
@Anonymní píše:
Takze oboustranne fiasko, asi jsem se nemela ptat :lol: :D :D pripadam si ted promiskuitne. Ato jsem mela dva partnery :D

To nee, tvoje fiasko to nutne neni :D, pokud je to fakt tragedie, ty jeho rozmery, bude mu siroka pripadat vetsina zen. Promiskuitni fakt nejsi, sex je dulezity ve vztahu, je nutne to poresit na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.19 23:04
@růžový achát píše:
Tvl. Holky ani to tady raději nepopisujte, nebo fakt ztratím poslední iluze, a ty mám v tom nejhlubším trezóru… to jsou šílené příběhy přesně ty mám za sebou taky… nejhorší je když ho maj ješte poloměkkýho… to se nedá ani blafat,, je to jako marshmello
no to se taky prave behem prihodilo. A to jsem se snazila tvl tolik poloh jsem snad nevystridala za celej zivot :D tak jsem vytahla nejsilnejsi zbran-hluboky koureni, ja ani nevim jestli vubec postrehl tenhle majstrstyk :D no udelal se po dvou hodinach, ja druhej den nemohla vstat z postele
  • Citovat
  • Upravit
14376
27.10.19 23:04
@Anonymní píše:
Hele ja měla milence kterej mel penis velkej jako muj ukazovacek na ruce. Moc dobře to o sobě vedel a milion krát mi to vynahradil jinak (luxusni předehra, orální sex,…) ja tady tem malym rikam, že jsou ideální tak leda do zadku :palec: :mrgreen: :mrgreen:A co se prvního sexu týče… Často to bývá nic moc. Nez se lidi „sladi“.. Ale to co popisuješ ty musela byt katastrofa :zed:

Přesně můj zážitek :palec: aneb, jak jsem později prohlásila, prostě se z toho vylízal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
27.10.19 23:05
@růžový achát píše:
Tsky mohl bejt mrtvej. 8o
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
27.10.19 23:06
@Anonymní píše:
no to se taky prave behem prihodilo. A to jsem se snazila tvl tolik poloh jsem snad nevystridala za celej zivot :D tak jsem vytahla nejsilnejsi zbran-hluboky koureni, ja ani nevim jestli vubec postrehl tenhle majstrstyk :D no udelal se po dvou hodinach, ja druhej den nemohla vstat z postele

Ještě by ti měl zaplatit alespoň hodinovou masáž šíje. :think: to už je újma na zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Mochomurka83 píše:
A kolik vam je let. Jestli s predchozi partnerkou byli samy sobe prvnimi partnery, tak treba pak zjistila, ze ostatni jsou vynavenejsi a frnkla. Tohle ti borec asi nepřizná. A on se fakt v nicem ani neangazoval (prsty, pusou?) :nevim:
hele ne, kdyz mi libal prsa, tak jsem hledala kde je, nic jsem necitila, nejsem masochista, ale on snad fakt spal :D
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@free333 píše:
A nemohl třeba pospávat, že se nehýbal? :nevim:
nespal on cekal az to odedru
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie