Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jednou měla sex (fakt jednou
) to, co tu popisuješ je fakt kus.. Měl penis jal mazlíček.. Jak na dylku, tak na šířku
to byl masakr ![]()
@Anonymní píše:
Haha, dost me to pripomina toho meho. Je to teda takovych 15 let, dneska mu bude tak 40. Region Jizni cechy.-) Jojo, tragedie, problem s erekci, se vsim, no tak jasne, potreboval by neco o hoodne uzsiho a mensiho. A uplne jsem si vzpomnela, jak se vlsstne nehybal ze jo, ze zjevnych duvodu nebylo moc co kam zasunovat, zezadu, no to by asi vubec nesloTeda nemyslim, ze takove zeny, co by byly poklickou na hrnec tohoto typu vubec jsou, ale nevim no… prosim anonym ze zjevnych duvodu
Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena
![]()
@růžový achát píše:
A kolik ti je?
35 mela jsem spis dlouhodobe vztahy, muze jsem nikdy nestridala, o to je to pro me asi vetsi prekvapko ![]()
A kolik vam je let. Jestli s predchozi partnerkou byli samy sobe prvnimi partnery, tak treba pak zjistila, ze ostatni jsou vynavenejsi a frnkla. Tohle ti borec asi nepřizná. A on se fakt v nicem ani neangazoval (prsty, pusou?) ![]()
@Anonymní píše:
Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena![]()
A nemohl třeba pospávat, že se nehýbal? ![]()
@Anonymní píše:
Jako nemel nejaky minipenis, v ruce jsem to uplne nepoznala, ale o to to bylo horsi v realu. On sexel nebo lezel a nic, proste nic, on se proste nehybal. Ja byla neuspokojena a druhej den sedrena![]()
chtělo by to rychle něčím přebít, aby se ti ještě nerozjela posttraumaticka stresová porucha ![]()
Hele ja měla milence kterej mel penis velkej jako muj ukazovacek na ruce. Moc dobře to o sobě vedel a milion krát mi to vynahradil jinak (luxusni předehra, orální sex,…) ja tady tem malym rikam, že jsou ideální tak leda do zadku
![]()
A co se prvního sexu týče… Často to bývá nic moc. Nez se lidi „sladi“.. Ale to co popisuješ ty musela byt katastrofa ![]()
@Anonymní píše:
Takze oboustranne fiasko, asi jsem se nemela ptat![]()
![]()
pripadam si ted promiskuitne. Ato jsem mela dva partnery
To nee, tvoje fiasko to nutne neni
, pokud je to fakt tragedie, ty jeho rozmery, bude mu siroka pripadat vetsina zen. Promiskuitni fakt nejsi, sex je dulezity ve vztahu, je nutne to poresit na zacatku.
@růžový achát píše:no to se taky prave behem prihodilo. A to jsem se snazila tvl tolik poloh jsem snad nevystridala za celej zivot
Tvl. Holky ani to tady raději nepopisujte, nebo fakt ztratím poslední iluze, a ty mám v tom nejhlubším trezóru… to jsou šílené příběhy přesně ty mám za sebou taky… nejhorší je když ho maj ješte poloměkkýho… to se nedá ani blafat,, je to jako marshmello
@Anonymní píše:
Hele ja měla milence kterej mel penis velkej jako muj ukazovacek na ruce. Moc dobře to o sobě vedel a milion krát mi to vynahradil jinak (luxusni předehra, orální sex,…) ja tady tem malym rikam, že jsou ideální tak leda do zadku![]()
![]()
A co se prvního sexu týče… Často to bývá nic moc. Nez se lidi „sladi“.. Ale to co popisuješ ty musela byt katastrofa
Přesně můj zážitek
aneb, jak jsem později prohlásila, prostě se z toho vylízal ![]()
@Anonymní píše:
no to se taky prave behem prihodilo. A to jsem se snazila tvl tolik poloh jsem snad nevystridala za celej zivottak jsem vytahla nejsilnejsi zbran-hluboky koureni, ja ani nevim jestli vubec postrehl tenhle majstrstyk
no udelal se po dvou hodinach, ja druhej den nemohla vstat z postele
Ještě by ti měl zaplatit alespoň hodinovou masáž šíje.
to už je újma na zdraví
@Mochomurka83 píše:hele ne, kdyz mi libal prsa, tak jsem hledala kde je, nic jsem necitila, nejsem masochista, ale on snad fakt spal
A kolik vam je let. Jestli s predchozi partnerkou byli samy sobe prvnimi partnery, tak treba pak zjistila, ze ostatni jsou vynavenejsi a frnkla. Tohle ti borec asi nepřizná. A on se fakt v nicem ani neangazoval (prsty, pusou?)
@free333 píše:nespal on cekal az to odedru
A nemohl třeba pospávat, že se nehýbal?
Haha, dost me to pripomina toho meho. Je to teda takovych 15 let, dneska mu bude tak 40. Region Jizni cechy.-) Jojo, tragedie, problem s erekci, se vsim, no tak jasne, potreboval by neco o hoodne uzsiho a mensiho. A uplne jsem si vzpomnela, jak se vlsstne nehybal ze jo, ze zjevnych duvodu nebylo moc co kam zasunovat, zezadu, no to by asi vubec neslo
Teda nemyslim, ze takove zeny, co by byly poklickou na hrnec tohoto typu vubec jsou, ale nevim no… prosim anonym ze zjevnych duvodu