Uzky penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.10.19 07:32

Dobre, pridam taky zkusenost, ale nejsem chlap. Ja mela taky podprumer, asi jako palec. Pan to vedel :mrgreen: snazil se to vykompenzovat jinak, udelal me prstama, to uz jsem byla tak roztazena, ze kdyz jsem na nej nasedla, nevedeli jsme ani jeden, jestli je uvnitr. No, proste to nejak dopadlo. Byl rychle a jako jestli byl uvnitr jsem kolikrat zjistila vicemene, ze ze me vytekala m… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10867
28.10.19 07:34
@růžový achát píše:
@PaníKadrnožková Neni čas ztrácet čas, já nekecám, se s nikym moc nemazlim.. oni se mě fakt chlapci dost bojej, je to asi tím militantním výrazem ve tváři. Pohnu víčkem u oka a chčijou strachy. Hrozně rádi by mě vojeli, ale nemůžou… mají to měkký a to na ně řvu minimálně :nevim:Příspěvek upraven 27.10.19 v 23:15
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
28.10.19 07:51
@Anonymní píše:
Mozna spis dotaz pro muze. Mam novy vztah, opravdu jsem se zamilovala, sex probehl po delsi dobe. Problem je v tom, ze ja ho v sobe vubec necitila. Ale vubec, ne na delku, ale na sirku. Nemam s tim vubec zkusenost, mela jsem dva partnery spis prumernych az podprumernych rozmeru, spis jsem mela problem s velikosti ja, mam, teda mela jsem pocit, ze jsem mensich rozmeru. Pro me to teda byl hrozny sex, je mi to strasne lito. No a dotaz zni, kdyz jsem ho necitila ja, byla jsem i ja pro nej siroka? Rikal, ze se mu to libilo, ale to ja rekla teda taky. Byl to prvni sex, asi na to pozdeji dojde rec, ale ted to zatim resim v sobe. Diky za zkusenosti

A úzký je teda kolik? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.19 10:58
@Anonymní píše:
Mozna spis dotaz pro muze. Mam novy vztah, opravdu jsem se zamilovala, sex probehl po delsi dobe. Problem je v tom, ze ja ho v sobe vubec necitila. Ale vubec, ne na delku, ale na sirku. Nemam s tim vubec zkusenost, mela jsem dva partnery spis prumernych az podprumernych rozmeru, spis jsem mela problem s velikosti ja, mam, teda mela jsem pocit, ze jsem mensich rozmeru. Pro me to teda byl hrozny sex, je mi to strasne lito. No a dotaz zni, kdyz jsem ho necitila ja, byla jsem i ja pro nej siroka? Rikal, ze se mu to libilo, ale to ja rekla teda taky. Byl to prvni sex, asi na to pozdeji dojde rec, ale ted to zatim resim v sobe. Diky za zkusenosti

Vsichni ti tu radi, at ho rovnou posled k vode. Ale ja bych to jeste zkusila. Pokud si jinak rozumite, libi se ti, funguje tam chemie - zkus to znovu. Ja kdyz potkala sveho soucasneho pritele a poprve jsme spolu skoncili v posteli, vubec se mu nepostavil. Byl ze me hrozne nervozni, protoze jsem se mu moc libila. Takze jsme se jen libali a mazlili. Zarazilo me to, ale jinak jsme si fakt rozumeli a bylo nam spolu krasne, tak jsem vyckavala. A s kazdym rande to bylo lepsi a lepsi - nejdriv oralni sex, zjistila jsem ze ma neskutecne sikovne ruce.. Na opravdovy sex doslo az po mesici od prvniho pokusu a to uz bylo super. Od te doby spolu mame sex kazdy den a je to nejlepsi milenec co jsem kdy mela. :palec: pises ze ten tvuj nevyvijel zadnou aktivitu - to je blby, protoze ten muj me vzdycky uspokojil jinak. Pokud se ti libi, zkus to s nim jeste znova a uvidis - pripadne si s nim o tom promluv. Docela me zarazi, jak tady vsichni pisou, ze prvni sex musi byt super :lol: u me to vzdycky s novym partnerem bylo poprve spis takove nervozni, nez clovek toho druheho lip pozna.. Pak uz to bylo mnohem lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.19 11:49

Z toho co popisujete jste snad narazila na mého ex :lol: Chodili jsme spolu 6 let a já pořád tak nějak naivně samu sebe přesvědčovala, že přece jinak je hodný, je s ním sranda, máme podobné názory, ale ten sex, ten stál fakt za starou belu. S úzkým už nikdy :lol: Fakt jsem si často říkala, jestli vůbec ve mě je nebo co tam vlastně dělá? Když jsme se rozešli a po pár měsících si našel novou přítelkyni, přemýšlela jsem nad tím, jestli jí mám říct, do čeho chudák holka jde, aby věděla, že ho má jak špagetku :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
lolink
28.10.19 12:12

Ono nektery jsou sikovny, ze se to snazi dohnat jinde. Ale me to rozcilovalo. Tak nejak ho tam potrebuju cejtit :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
21111
28.10.19 12:22
@Anonymní píše:
Z toho co popisujete jste snad narazila na mého ex :lol: Chodili jsme spolu 6 let a já pořád tak nějak naivně samu sebe přesvědčovala, že přece jinak je hodný, je s ním sranda, máme podobné názory, ale ten sex, ten stál fakt za starou belu. S úzkým už nikdy :lol: Fakt jsem si často říkala, jestli vůbec ve mě je nebo co tam vlastně dělá? Když jsme se rozešli a po pár měsících si našel novou přítelkyni, přemýšlela jsem nad tím, jestli jí mám říct, do čeho chudák holka jde, aby věděla, že ho má jak špagetku :nevim: :lol:

Hele, tohle mě fakt zajímá. Měla jsi kluka, který byl dle tvého popisu hodný člověk, OK sex neseděl, bohužel ani ta mocná láska - čarodějka, který se zaklíná celý e-mimino, tomu nepomohla.

Ale co tě vůbec motivovalo přemýšlet, že bys nový přítelkyni toho chudáka kluka sdělovala, že ho má jako špagetku, co ti do toho bylo? Asi takhle si představuju psychologii udavačů, co udávali za protektorátu nebo komoušů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
28.10.19 12:28
@Anonymní píše:
No to jsem uz pochopila :mrgreen: sex je pro me hodne podstatny, jeste jsem to musela odedrit vsechno sama komplet. Jeste se nemohl udelat, v pulce mel problem s erekci. Ja jsem teda hodne chapava, ale mela jsem chut se sbalit a jit domu. Prvni sex si predstavuji jinak

Jestli se nemohl udělat, tak to může být malým přítlakem - jak ho má úzkého. No a jestli je opravdu úzký, tak pravděpodobně jiný sex nezažil a proto si myslí, že to bylo dobré. Možná si i myslí, jak je dobrý a jakou má super výdrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
28.10.19 12:55
@pohledzdruhestrany píše:
Hele, tohle mě fakt zajímá. Měla jsi kluka, který byl dle tvého popisu hodný člověk, OK sex neseděl, bohužel ani ta mocná láska - čarodějka, který se zaklíná celý e-mimino, tomu nepomohla.Ale co tě vůbec motivovalo přemýšlet, že bys nový přítelkyni toho chudáka kluka sdělovala, že ho má jako špagetku, co ti do toho bylo? Asi takhle si představuju psychologii udavačů, co udávali za protektorátu nebo komoušů :nevim:

Protože on se rozešel s ní a na jeho novou přítelkyni žárlila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
28.10.19 12:56

Což mi připomnělo jeden vtip:

— Moje thajská manželka mi říkala, že mít malý penis není žádná ostuda. Já si ale stejně myslím, že by bylo lepší, kdyby neměla žádný.

• Citovat
  • Upravit
lolink
28.10.19 12:56
@Arturus píše:
Protože on se rozešel s ní a na jeho novou přítelkyni žárlila :lol:

Ja myslim, ze to bylo z dobre vule, z zenske solidarity, aby nebyla pak prekvapena. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11923
28.10.19 13:05
@Anonymní píše:
no to se taky prave behem prihodilo. A to jsem se snazila tvl tolik poloh jsem snad nevystridala za celej zivot :D tak jsem vytahla nejsilnejsi zbran-hluboky koureni, ja ani nevim jestli vubec postrehl tenhle majstrstyk :D no udelal se po dvou hodinach, ja druhej den nemohla vstat z postele

jako že jsi se ho dvě hodiny snažila všemožně udělat, on se nehnul a ty jsi z toho nic neměla? Ježiš. No obávám se, že s tímhle si sex neužiješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.10.19 13:08
@lolink píše:
Ja myslim, ze to bylo z dobre vule, z zenske solidarity, aby nebyla pak prekvapena. :mrgreen:

tak to jó, holt tenhle typ sounáležitosti nejsem úplně schopnej pochopit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
28.10.19 13:09
@Arturus píše:
Protože on se rozešel s ní a na jeho novou přítelkyni žárlila :lol:

jediný vysvětlení, a pak ještě možná, že je opravdu čistě přirozeně zlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
28.10.19 13:11
@salamio píše:
Což mi připomnělo jeden vtip:— Moje thajská manželka mi říkala, že mít malý penis není žádná ostuda. Já si ale stejně myslím, že by bylo lepší, kdyby neměla žádný.

Nebo tenhle: Šukejte mě šéfe, narvěte mi ho tam konečně. Šéf: " já šukám". Ona : " Ježiši to je macek." :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí