Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kočičí duše píše:
Vsichni ti tu radi, at ho rovnou posled k vode. Ale ja bych to jeste zkusila. Pokud si jinak rozumite, libi se ti, funguje tam chemie - zkus to znovu. Ja kdyz potkala sveho soucasneho pritele a poprve jsme spolu skoncili v posteli, vubec se mu nepostavil. Byl ze me hrozne nervozni, protoze jsem se mu moc libila. Takze jsme se jen libali a mazlili. Zarazilo me to, ale jinak jsme si fakt rozumeli a bylo nam spolu krasne, tak jsem vyckavala. A s kazdym rande to bylo lepsi a lepsi - nejdriv oralni sex, zjistila jsem ze ma neskutecne sikovne ruce.. Na opravdovy sex doslo az po mesici od prvniho pokusu a to uz bylo super. Od te doby spolu mame sex kazdy den a je to nejlepsi milenec co jsem kdy mela.pises ze ten tvuj nevyvijel zadnou aktivitu - to je blby, protoze ten muj me vzdycky uspokojil jinak. Pokud se ti libi, zkus to s nim jeste znova a uvidis - pripadne si s nim o tom promluv. Docela me zarazi, jak tady vsichni pisou, ze prvni sex musi byt super
u me to vzdycky s novym partnerem bylo poprve spis takove nervozni, nez clovek toho druheho lip pozna.. Pak uz to bylo mnohem lepsi
Prvni sex nemusi byt super…ale myslim, ze ne az tak desna hruza, jak to popsala zakladatelka. Tvuj chlap mel problem s erekci, to se muze stat, ale libali jste se, mazlili jste se, intimita fungovala i bez zasunu. Ale zakladatelka popsala jinou situaci: nereagujici chlap v polokomatu a pracovita soudruzka se pokuseji o souloz. ![]()
Ja mam zkusenost, ze pokud to poprve v posteli nejak moc nefungovalo, nesedli jsme si ani pozdeji. A nejlepsi, dokonalej prvni sex byl s tim „pravym“ ano,
ja jsem tvrdohlave presvedcena, ze existuje neco jako „ten pravej“. ![]()
@wildcherry píše:![]()
![]()
…Ze by si odhalila tajemstvi kurevniku?
Nevím já jsem bi a vím že je to na prd a navíc ještě když neumí pořádně přiražet
jedna co jí má vytahanou jak když hodíš salám do chodby a spolek dotčených jeskynářek