Uzky penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17960
29.10.19 01:50
@Kočičí duše píše:
Vsichni ti tu radi, at ho rovnou posled k vode. Ale ja bych to jeste zkusila. Pokud si jinak rozumite, libi se ti, funguje tam chemie - zkus to znovu. Ja kdyz potkala sveho soucasneho pritele a poprve jsme spolu skoncili v posteli, vubec se mu nepostavil. Byl ze me hrozne nervozni, protoze jsem se mu moc libila. Takze jsme se jen libali a mazlili. Zarazilo me to, ale jinak jsme si fakt rozumeli a bylo nam spolu krasne, tak jsem vyckavala. A s kazdym rande to bylo lepsi a lepsi - nejdriv oralni sex, zjistila jsem ze ma neskutecne sikovne ruce.. Na opravdovy sex doslo az po mesici od prvniho pokusu a to uz bylo super. Od te doby spolu mame sex kazdy den a je to nejlepsi milenec co jsem kdy mela. :palec: pises ze ten tvuj nevyvijel zadnou aktivitu - to je blby, protoze ten muj me vzdycky uspokojil jinak. Pokud se ti libi, zkus to s nim jeste znova a uvidis - pripadne si s nim o tom promluv. Docela me zarazi, jak tady vsichni pisou, ze prvni sex musi byt super :lol: u me to vzdycky s novym partnerem bylo poprve spis takove nervozni, nez clovek toho druheho lip pozna.. Pak uz to bylo mnohem lepsi :lol:

Prvni sex nemusi byt super…ale myslim, ze ne az tak desna hruza, jak to popsala zakladatelka. Tvuj chlap mel problem s erekci, to se muze stat, ale libali jste se, mazlili jste se, intimita fungovala i bez zasunu. Ale zakladatelka popsala jinou situaci: nereagujici chlap v polokomatu a pracovita soudruzka se pokuseji o souloz. :)

Ja mam zkusenost, ze pokud to poprve v posteli nejak moc nefungovalo, nesedli jsme si ani pozdeji. A nejlepsi, dokonalej prvni sex byl s tim „pravym“ ano, :oops: ja jsem tvrdohlave presvedcena, ze existuje neco jako „ten pravej“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
29.10.19 02:29
@wildcherry píše: :lol: :lol: :lol:…Ze by si odhalila tajemstvi kurevniku? :mrgreen:
:mrgreen: Jj, odhalila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
25.5.26 19:38

Nevím já jsem bi a vím že je to na prd a navíc ještě když neumí pořádně přiražet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
25.5.26 20:04

jedna co jí má vytahanou jak když hodíš salám do chodby a spolek dotčených jeskynářek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí