Uzlina po očkování

129
26.11.21 20:01

Uzlina po očkování

Holky prosím o info, jestli jste se s tím taky setkaly. Mám 3. den po očkování Pfizerem a mám zdurelou uzlinu v trisle a nad klíční kostí, ta v trisle tam byla již predtim ale malá, teď je větší. Ptám se jelikož mám z uzlin už strach a před týdnem jsem měla hematologické vyšetření kvůli uzlinam prave a vse dobrý. No a teď po očkování zase depka :D Může to být z toho? Překvapilo mě to umístění trislo a nadklicek, spíše se mluví jen o podpaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.11.21 20:06

Já měla zdurelou uzlinu v podpaží, do cca 5 dnů to zmizelo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
26.11.21 20:17

@Ema_Emi můj syn měl po obou dávkách 3 dny zvětšené podklíčkové uzliny, pak se vrátili do normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
26.11.21 20:18

Mela jsem hodne na ty klicni kosti, asi oo 3 dnech zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
26.11.21 20:22
@Ema_Emi píše:
Holky prosím o info, jestli jste se s tím taky setkaly. Mám 3. den po očkování Pfizerem a mám zdurelou uzlinu v trisle a nad klíční kostí, ta v trisle tam byla již predtim ale malá, teď je větší. Ptám se jelikož mám z uzlin už strach a před týdnem jsem měla hematologické vyšetření kvůli uzlinam prave a vse dobrý. No a teď po očkování zase depka :D Může to být z toho? Překvapilo mě to umístění trislo a nadklicek, spíše se mluví jen o podpaží

A na ty uzkosti neco beres? Nepripadas si ponekud paranoidni, kdyz jsi byla pred tydnem na hematologii? Zvetsene uzliny po ockovani jsou normalni, je to jejich prirozenost, jejich prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
26.11.21 20:23

Po covid vakcine jsem neměla. Ale po fsme ockovani na klistovou encefalitida pokaždé. Je to napsané i v pribalovem letáku.
Covid očko bylo téměř bez potíží.
Fsme u mě mnohem horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.11.21 20:54

@mroe A proč do ní reješ? Nemá nárok mít obavy, protože Pfizer?? Svět se v p.del otočil, fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
26.11.21 21:08

Já měla po 2 dávce zvětšenou uzlinu u klíční kosti. Mám ji už pár let ale malou jako hrášek.
Cca po 2 týdnech se vrátila na původní velikost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
26.11.21 21:11
@anahry píše:
@mroe A proč do ní reješ? Nemá nárok mít obavy, protože Pfizer?? Svět se v p.del otočil, fakt.

Vzdyt to neni normalni. Byla pred TYDNEM na hematologii. Takze co asi by ji tak mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
26.11.21 21:19

@mroe Naopak, je to normální. Člověk, který je sledován kvůli specifickým obtížím, které mohou a nemusí něco znamenat, má prostě strach. Místo toho, aby člověk ocenil, že se nechala píchnout, tak z ní radši udělejme blázna. Doba je zlá, ale to, co předvádí lidi, je ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35331
26.11.21 21:21
@anahry píše:
@mroe Naopak, je to normální. Člověk, který je sledován kvůli specifickým obtížím, které mohou a nemusí něco znamenat, má prostě strach. Místo toho, aby člověk ocenil, že se nechala píchnout, tak z ní radši udělejme blázna. Doba je zlá, ale to, co předvádí lidi, je ještě horší.

Ne, neni to normalni. Byla na hematologii, je vysetrena. Nechla se pichnout, uzliny reaguji, je to normalni. Proc tedy vysiluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.11.21 09:56
@mroe píše:
Ne, neni to normalni. Byla na hematologii, je vysetrena. Nechla se pichnout, uzliny reaguji, je to normalni. Proc tedy vysiluje?

Pouze jsem byla ráda, že se mi ustálily problémy a teď po očkování se mi to vše opět vrací. Jen jsem potřebovala trochu uklidnit. Nezažívala jsem co se zdraví týká v poslední době moc hezké věci, ale omlouvám se, jestli to někoho až tak vytočilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí