Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Náhodný host píše:
Jo, ty se snažíš diskutovat jako žena, profil máš mužský, nebudu ztrácet čas psaním s kdejakým kreténem.
Presne tak, ať uz jsi pryč ![]()
@FlorenceF Jenkins píše:
Presne tak, ať uz jsi pryč
Vyhazovat mě nebudeš, ale může se na tebe z vysoka vysrat. Já s tebou diskutovat nezačal, profil máš mužský.
@FlorenceF Jenkins píše:
Presne tak, ať uz jsi pryč
To je vůl, co? ![]()
@Konys píše:
Ty asi taky nebudes nejostrejsi tuzka v penale…![]()
Proč? Taky mi přijdou jeho vejšplechty podivný.
@Náhodný host píše:
Jo, ty se snažíš diskutovat jako žena, profil máš mužský, nebudu ztrácet čas psaním s kdejakým kreténem.
@Náhodný host píše:
Vyhazovat mě nebudeš, ale může se na tebe z vysoka vysrat. Já s tebou diskutovat nezačal, profil máš mužský.
Diskutuj k veci, jen tak se vyhnes vyhozeni ![]()
@Náhodný host Dobrý den,
diskutujete mimo téma, což je proti pravidlům webu. Pokud budete nadále takto nevhodně zasahovat do diskuzí, můžete být i blokován. Prosím i ostatní, kteří se zabředli do OT diskuze, aby tak již nadále nečinili. A všechny prosím, aby se zdrželi urážek.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
@Konys píše:
Ty asi taky nebudes nejostrejsi tuzka v penale…![]()
Další potrefená…?
![]()
@g.sandova píše:
Líčení a zkrášlení je snad v Evropě normální, ne? Proč filosofovat nad povrchnosti? I intelektuální elity se líčí a zajímají se o módu. Je to součást kultury.
A proč se musí líčit ženy, aby byly jako že upravné a muži se líčit nemusí?
@Russet píše:
Líčit mají právo všichni, i muzu, dnes..
Jde o to, ze chce, tak nemohla?
@g.sandova píše:
Líčit mají právo všichni, i muzu, dnes..
Jde o to, ze chce, tak nemohla?
Asi proto, že je nedospělá a matka má nějakou představu, jak chce, aby dcera vypadala nebo nevypadala. Polovina žen se líčit vůbec neumí nebo na sebe napatlá kilo paštiky a nalepí kilometrové řasy a myslí si, že je IN.
@Russet píše:
Asi proto, že je nedospělá a matka má nějakou představu, jak chce, aby dcera vypadala nebo nevypadala. Polovina žen se líčit vůbec neumí nebo na sebe napatlá kilo paštiky a nalepí kilometrové řasy a myslí si, že je IN.
Vzdyt matka to ma dceri naučit, včetně péče o pleť.
Tohle zakazovani je uchylny. V patnácti už prostě holka má právo na líčení.
@g.sandova píše:
Vzdyt matka to ma dceri naučit, včetně péče o pleť.
Tohle zakazovani je uchylny. V patnácti už prostě holka má právo na líčení.
Tak to snad zavést ji někam, kde ji to naučí. Protože opravdu moc hezky a vkusně nalíčených žen na ulici nepotkávám.
@Russet píše:
Vzdyt jsem ti to uz vysvetlovala
v nasem kulturnim prostredi se lici zeny. Treba u Samburu se lici muzi. Zakladatelka je pravdepodobne Češka a chce se ličit jako ostatni ženy tady ![]()