V 7m papá strasne málo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V 7m papá strasne málo
Ahoj holky, máme měsíc velké problémy dostat do malé nejake jídlo. Do 6m jsem kojila, pak jsem po operaci musela odstavit. Od 4m prikrmy, které krasne papala. Od te doby jsme bojovaly jak s UM tak s prikrmy. Poslední měsíc je ale už zoufalý. Ráno 150-200ml mleka s kaši, pak dlouhých 8h nic nechce i když nabízím, prosím, krom vody cca 150ml / den do ni nic nedostanu. Mezi 15-16h teprve zeleninu nebo ovoce s trochou um celkem opět 150-200ml do ni přes láhev dostanu, většinou s brekem a pak ji až když ji vzbudim kolem 22h mleko s kaši. Vím, ze je to strašně málo, ale ona nechce, lzickou max 3 lžičky jinak nechce, semkne rty a vše konci brekem. Já už fakt nevím co s ni, dle dr možná zuby, protože je čilá, už leze, sedí, zuby ještě nemá, ale rada nutte nebo pořad nabízejte je mi k ničemu!
Muže to být se žaludkem nebo uvítám jakoukoliv radu!
Kdyby měla 10kg tak neřeším, ale má 6,2kg a 68cm ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkoušíš různé jídlo do ruky? Nebo třeba jíst u stolu zároveň s malou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej tomu čas. Řeknu ti to, co řekli mně, když jsem takhle plašila! Žádné dítě dobrovolně hlady neumře! a to mě tehdy rozesmálo, nabízej, zkoušej, bude to ok. Je to změna z toho mateřského na to syté UM s kaší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechce mi ani mleko, ale to po nuceni samozřejmě vypije, tak se snažím do toho mixovat jak zeleninu, tak ovoce. Lzickou dá 2-3 a dal nic. V noci jen mleko nebo mleko s kaši.
Do ruky když dam krupky nebo susenku tak to ozuzlava
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, ze snad neumře hlady, ale jak dlouho to muže tak bojkotovat? Mezi 4-6m papala krasne, od toho přechodu na um je to mazec se vším jídlem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UM a MM je velký rozdíl, je po nem nezvykle napuclá. Pokud jinak nevidíš, že by strádala, tak bud v klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kor když ji do um dam ještě kaši nebo presnidavku ze? Ale nejíst 8h? A vůbec nepribirat?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mne teda 9mesicni nesni Vic. Je sice porad kojena, ale I Tak. Nicmene pokud ti nepribira, Tak to uz je jina. Co zkusit zmenit UM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkoušeli jsme Hami, Babylove, Sunar Premium a Hipp a Nutrilon z toho jediného pozře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, jeste me napadlo, pokud jsi teda uz vyzkousela vsechna mlika, co jeste obcas male davam a jak jinak je vybirava, tohle nikdy neodmitne, tak je vyvar. Samozrejme dost kvalitni a nesoleny. Prave ze to chce kvalitu, nejsem schopna ji to doprat casto, jinak by ho mela treba denne. Tedy pokud ti to neprijde moc brzo…s masem je to takovy, ze kazdy radi neco jineho, ale ten vyvar snad neni zcela srovnatelny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit