V 8 měsíci těhotenství a zuby se mi rozpadají

124
10.7.15 14:10

v 8 mesic a zuby se mi rozpadaji

Dobrý den maminy,
jsem v 8 mesici a rozpadají se mi zuby. Chci se zeptat jestli muzu dosta injekci proti bolesti az mi budou vrtat bohužel i trhat zub?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pavlats
10.7.15 14:13

Určitě můžeš a rozhodně se nenech trápit bez ní! Miminku to nemůže ublížit.

• Citovat
  • Upravit
124
10.7.15 14:15
Dekujue] @pavlats píše:
Určitě můžeš a rozhodně se nenech trápit bez ní! Miminku to nemůže ublížit.

Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.7.15 14:47

@Siemenss chuděro, mám to to samý…za celej život jen jeden kaz a jen jsem otěhotněla, porodila a teď dva měsíce kojím, tak mám kazů napočítaných už pět :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.7.15 15:04

Ať mi někdo vypráví o kazech z těhotenství až poté, co si bude min. 2× denně čistit zuby, 2× ročně chodit k dobrému zubaři a na zubní hygienu a KAŽDÝ den bude používat mezizubní kartáčky a 1× týdně elmex gelé :zed: Ale injekci mít můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
10.7.15 15:09

@EmmaAnna
Tak já Ti klidně povím. Zuby jsem čistila 3× denně, používala mezizubní kartáčky, ústní vody i elmex gel. Dokonce jsem měla nějaký speciální gel přímo od zubajdy. Na kontroly jsem chodila pravidelně a stejně se mi udělal váček, otekla mi pusa. Tak mi musela zub otevřít a vyčistit. Po zadělání mi to vždy nateklo, tak mi ho nechala otevřený. Po každém jídle jsem to vyplachovala, obden chodila k zubařce na profi čistění a 14 dní před porodem se mi zub zlomil a bylo vymalováno :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.7.15 15:43

Holky je to vážně strašný, já mám osm kazu, pulku stolicky pryč a další zub se ulomil dnes když jsem jedla blbý rajče. Při první dcerce to bylo jeste ok, ale druhá mi dává zabrat :-) A najít zubare v Praze, tak aby vás jeden zub nestal pomale 1000 je zázrak. Takže budu jezdit do Příbrami, ale usetrim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.7.15 16:06

Ahoj, mohla bych se zeptat kam do Příbrami??? Mám po porodu šílený zuby a do Prahy se mi tak úplně jezdit nechce, předem díky jestli odpovíš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.7.15 16:11

Máte baby jíst vitamíny. Z potravy vám to stačit nebude. Taky jsem to podcenila v prvním těhotenství a po a další jsem si pěkně ošéfovala -přísunem gravivitamínů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
10.7.15 18:04
@mmanolka píše:
Ahoj, mohla bych se zeptat kam do Příbrami??? Mám po porodu šílený zuby a do Prahy se mi tak úplně jezdit nechce, předem díky jestli odpovíš:-)

Prosim té jestli Znas aspoň trochu Pb, tak je to naproti poště a obchodky. Poliklinika, ale ted nevím jestli jednička, dvojka a nebo trojka. Dala bych ti přesnou adresu v pondeli. Já tam chvilku žila, tak vim kde to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
10.7.15 19:53

@blanula19 to přece není to samý jako mít pusu plnou kazů… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie