V čem jste byly na svatbě jako host?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
1.6.14 14:05

Jj, ke kolenum je ok. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
1.6.14 14:05
@MaJiKa píše:
Já měla předloni na svatbě sestry délku šatů dokonce trošku nad kolena (a nebyla jsem jediná), …

I ty rajdo jedna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
1.6.14 14:07

@levandule23 oblec se do toho co se ti libi a budes citit dobre. Ono i kdybys mela saty az po kotniky tak se nejaky dobrak objevi a zdrbne to. Ja bych do nich sla :) a hola ramena mi uz v teto dobe neprijdou na spol. udalost spatna :palec: aspon budes vynikat a nebudes seda mys :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
1.6.14 14:07

Moc hezké šaty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
1.6.14 14:18
@marmelada78 píše:
I ty rajdo jedna :jazyk:
8o :oops: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.6.14 14:20

Ahoj holky, já jdu na svatbu za 14 dni a budu mít bílé šaty s černým pruhem v pase, prodebatovala jsem to s nevěstou a vůbec jí to nevadí. Nemohla jsem sehnat žádné které by mi strihem padly a tyhle co jsem koupila neměly v jiné barvě takže proto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.6.14 14:22
@nikypiky92 píše:
@levandule23 oblec se do toho co se ti libi a budes citit dobre. Ono i kdybys mela saty az po kotniky tak se nejaky dobrak objevi a zdrbne to. Ja bych do nich sla :) a hola ramena mi uz v teto dobe neprijdou na spol. udalost spatna :palec: aspon budes vynikat a nebudes seda mys :kytka:

dlouhé šaty má mít jenom nevěsta, takže hosta bych zdrbla.

jinak šaty jsou pěkné :palec:

• Citovat
  • Upravit
1967
1.6.14 14:26

Krásné šatičky, určitě bych do nich šla. Právě řeším to samé. Za tři týdny na svatbu. Koupila jsem si černé šatičky na jedno zdobené ramínko a taky nad kolena (asi jsem teda taky rajda) k tomu barevné legínky k manželově kravatě :mrgreen: Jako druhou variantu mám průhlednou šifónovou tuniku nad tílko ala netopýr, k tomu asi taky legínky a hlavně pohodlnou obuv. Oslava je potom venku
Myslím, že v dnešní době se nosí opravdu všechno a záleží na každém z nás v čem se cítí dobře. A babky drbny si i tak smlsnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.6.14 14:31
@Liduš-kluci píše:
Krásné šatičky, určitě bych do nich šla. Právě řeším to samé. Za tři týdny na svatbu. Koupila jsem si černé šatičky na jedno zdobené ramínko a taky nad kolena (asi jsem teda taky rajda) k tomu barevné legínky k manželově kravatě :mrgreen: Jako druhou variantu mám průhlednou šifónovou tuniku nad tílko ala netopýr, k tomu asi taky legínky a hlavně pohodlnou obuv. Oslava je potom venku
Myslím, že v dnešní době se nosí opravdu všechno a záleží na každém z nás v čem se cítí dobře. A babky drbny si i tak smlsnou :mrgreen:

legíny na svatbu? :zed: Popravdě být to moje svatba, tak tě pošlu se převlíct a dám ti knížku o oblékání na slavnostní události.

• Citovat
  • Upravit
1419
1.6.14 14:33

@lucenka ja mela jako nevesta kratke saty :mrgreen: asi trochu netradicni ale bylo mi to fuk :mrgreen:
100 lidi a 100 jinych nazoru… ja bych si teda ty modre vzala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.6.14 14:34

@levandule23 šaty vypadají moc krásně, jdi do nich :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
1.6.14 14:48

Pro Lucenku: Na jednom webu jsem našla radu: Jak nosit legíny? Zrovna jsou tam fotky Legíny + společenské šaty, módní styl tohoto období. Jsou tam i fotky a vypadá to super. Každý má svůj názor a legínky-ne klasické elasťáky (nebo barevné punčochy) zakryjou i některé nedostatky, jako u mne třeba křečovou žílu :mrgreen: A nejsem svědek, nevidím důvod, proč by mě někdo posílal převlékat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.6.14 14:48
@nikypiky92 píše:
@levandule23 oblec se do toho co se ti libi a budes citit dobre. Ono i kdybys mela saty az po kotniky tak se nejaky dobrak objevi a zdrbne to. Ja bych do nich sla :) a hola ramena mi uz v teto dobe neprijdou na spol. udalost spatna :palec: aspon budes vynikat a nebudes seda mys :kytka:

Tak zrovna na svatbe by opravdu mela vynikat jen nevesta, zrovna sede mysi vsechny zenske byt nemusi, ale trochu soudnosti je urcite na miste

@Liduš-kluci píše:
Myslím, že v dnešní době se nosí opravdu všechno a záleží na každém z nás v čem se cítí dobře. A babky drbny si i tak smlsnou :mrgreen:

Barevne leginy? To myslis vazne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.6.14 14:49

@Liduš-kluci : hod odkaz, to jsem fakt zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.6.14 14:56
@Liduš-kluci píše:
Pro Lucenku: Na jednom webu jsem našla radu: Jak nosit legíny? Zrovna jsou tam fotky Legíny + společenské šaty, módní styl tohoto období. Jsou tam i fotky a vypadá to super. Každý má svůj názor a legínky-ne klasické elasťáky (nebo barevné punčochy) zakryjou i některé nedostatky, jako u mne třeba křečovou žílu :mrgreen: A nejsem svědek, nevidím důvod, proč by mě někdo posílal převlékat.

i host má dodržovat dress code

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková