Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
kalhotkypodprsenky.cz
Do hledáčku: Jak nosit legíny. Jsou tam v nabídce legíny přímo k šatům
Jinak bych se k tomu nevracela. U nás bude svatba pak na statku na zahradě, takže to bude volnější - neumím si představit, že bychom měli na sobě nějaké róby.
@Liduš-kluci píše:
kalhotkypodprsenky.cz
Do hledáčku: Jak nosit legíny. Jsou tam v nabídce legíny přímo k šatůmJinak bych se k tomu nevracela. U nás bude svatba pak na statku na zahradě, takže to bude volnější - neumím si představit, že bychom měli na sobě nějaké róby.
Dik, budu mit slusne nocni mury a jestli je to nejmodnejsi styl, tak budu zase totalne out
No ale proti gustu…Kazdeho vec, ja dal setrvavam u nazoru, ze je to nejen naprosto nevhodne na slavnostni udalost, ale taky neskutecne osklive ![]()
Dobře, tak si nechávám poradit. A co ta vzdušná jemná šifonová tunika a k tomu třeba světlé lněné kalhoty? Nechci odhalovat jen tak nohu s křečákem.
@MarieOVMUC to je vtip? Ty daty jsou prece ke kolenum..neviem, co je na nich jako na striptiz?
Jinak moc se mi líbila na včerejší svatbě slečna nebo paní, která měla šaty ve stylu 50.let černé na tlustší ramínka, červený pásek, červené lodičky a ve vlasech červenou kytku..
Já kojim, měla jsem tmavé modré saticky s vodou a kratší sukni, tmavě zelené páskové sandalky, tyrkysove psaníčko a výraznější náhrdelník v barvě sandalku a psaníčka..obřad trval asi 10 minut, tak se mi nechtělo pořizovat nic nového..a vybírala jsem hlavně tak, abych ladila k manzelovi a dítěti a dalo se v šatech pohodlně kojit.
Mám dotaz, myslíte že by šlo jít na svatbu jako host v černém na pul krajkovém tričku, k tomu žluté úzké kalhoty, černé balerínky a žlutou kabelku???
Nevzala bych si to, to je pro mě normální oblečení třeba do školy nebo do práce, ne na svatbu… ![]()
@Anonymní píše:
Mám dotaz, myslíte že by šlo jít na svatbu jako host v černém na pul krajkovém tričku, k tomu žluté úzké kalhoty, černé balerínky a žlutou kabelku???
Podle mě hodně záleží na tom jakého jsou kalhoty střihu? Jak vypadají balerínky? V jakým stylu je kabelka?
Pokud si hubená sázela bych spíš na šaty, pokud silnější nevidím důvod proč nejít v kalhotách, ale pokud to nejsou třeba plátěnky.
@Anonymní píše:
nemůžeš se nám v tom vyfotit, dokážu si tvůj popis představit jako nevkusný model, ale i jako moc hezké oblečení na svatbu. záleží na kvalitě provedení.
@Anonymní píše:
záleží kde svatba bude, jak vypadáš. Ale balerínky nepovažuju moc za slavnostní obuv, krajkované tričko je průsvitné nebo ne?
Děkuji za názory, včem ja tam tedy pujdu fakt netušim
Na šaty moc nejsem ![]()
Podle me hodne zalezi na tom, jaka bude svatba. Kde se kona, jak je pojata atd…Ja si dany model dovedu predstavit jako velmi pekny i jako velmi laciny, chtelo by to hodit treba fotku…
Ja se chystam v cervnu jako obyc host v techto.
http://www.karenmillen.com/…t/103DV15840
Já měla černé kalhoty s fialkovou výšivkou na lýtku a bíločernou halenku s páskem do fialkova, manžel oblek.
@Gorlami píše:
Ja se chystam v cervnu jako obyc host v techto.
http://www.karenmillen.com/…t/103DV15840
Ty jsou moc pěkné ![]()