V Hami mléce není odměrka

1776
9.11.17 07:39

V Hami mléce neni odměrka?

Ahoj, koupila jsem poprvé jiné mléko než Nutrilon a není v něm odměrka 8o. Což je dost blbé protože ke každému mléku se má používat original odměrka. Normálně syn pije Nutrilon vanilka č.3 teď jsem koupila toto Hami vanilkové a odměrka nikde, stalo se to někomu taky? Nechce se mi kvuli tomu kupovat nove Baleni protože už je to posledni mliko které jsem koupila(sym má 20mesicu už).Ale.co teď? jak to mám dávkovat jako? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1364
9.11.17 07:54

@niki V

určitě by tam být měla, co to jít zkusit vrátit, nebo reklamovat? Nebo bych mu dávakovala případně tou od Nutriolonu, aspon zhruba, než dávat úplně od oka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
9.11.17 07:59

To bude nejaky omyl, kazdopadne na obalu bude napsano kolik gramu vazi jedna odmerka, tak bych to na kuchynske vaze pdvazila a zkusila do nutrilonove odmerky nebo na lzici, proste priblizne kolik to je. 20m to uz nemusi mit uplne presne, ten uz snese jistou nepresnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.11.17 08:07

Nejspíš se ve výrobě stala chyba a odměrku nedodali. Je víc možností jak to lze řešit- reklamovat, napsat výrobci a oni odměrku pošlou, zkusit se poptat maminek co mléko kupují a vzít si odměrku od nich, nebo pak jak píší holky zkusit navážit přibližné množství a dávkovat pak odhadem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
9.11.17 08:15

Docela mě zaráží, že si s takovou prkotinou neumíš poradit a zakládáš diskuzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.17 08:21
@kve-tinka píše:
Docela mě zaráží, že si s takovou prkotinou neumíš poradit a zakládáš diskuzi :think:

To je tady uplne normalni :roll:
Kdyby nemely net, tak si nedojdou ani na zachod.
K tematu. Ve 20 mesicich uz muzes davat od oka a nic se nestane :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
9.11.17 08:21

My máme hami a jedna odměrka mi vyšla na vrchovatou lžičku. Jinak ua celé 3 roky se nám nestalo, že by tam odměrka nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
9.11.17 08:29

Hele, a nemas ji fakt zespod toho víčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
9.11.17 08:51

Od oka, Ježíš… 20 měsíců. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27700
9.11.17 08:54

@niki V klid to už je puberťák tak klidně od oka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
9.11.17 09:07
@ka2ka píše:
@niki V klid to už je puberťák tak klidně od oka
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.11.17 09:10

@kve-tinka @TopSecret tak od toho to tady je, zajimalo me jestli se to nekomu stalo taky a jak to davkovat proste.Tak nadavkuji od oka teda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
9.11.17 09:11
@niki V píše:
@kve-tinka @TopSecret tak od toho to tady je, zajimalo me jestli se to nekomu stalo taky a jak to davkovat proste.Tak nadavkuji od oka teda :pankac:

A selskej rozum nemas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.11.17 09:12

@FenekUsaty tak budu pouzivat tu z nutrilonu, ta ma 4,8g a ta z hami ma mit 5gramu tak to asi nevadi v tomhle veku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
9.11.17 09:15

@TopSecret já myslim že mám, ale na tom mléce je psáno že se to ma dodržovat přesně prostě, je to mé první dítě a nemám nikoho koho bych se zeptala zda můžu už dávat od oka, neni mi to jedno a co se týce syna tak věci řeším dost, každá jsme jiná tak se nezblázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová