V kolik vstavate??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
14.5.09 13:20

Podam dudlík, lahev s vodou a řeknu hají, lehnu si a dělam, že spim. Když začne řvát, dělám ššš…už to netrvá ani tak dlouho jaok zkraje. Jako já ustupovat nebudu. Spaní přes den krátí, ráno se budí dřív a jako u Anety se mi ústupky vymstívají.Já jí prostě vyndam max pár minut před 7, jinak smolík pacholík. Stejně tak Bára nesmí z postele a nesmí už vůbec laškovats Anetou, jinak je konec. Prostě maj nakázáno:D obě ležet, dokud nezazvoní budík a nezavelim vstávat.

PRotože u nás je ještě kaz tatínek, tak jsem sjela i jeho (to totiž tuhle dámy vstávaly asi v 5 a to už teda šmitec), že prostě ani o víkend se nebude vstávat dřív jen proto, že je doma, žádná pohádka od 6hodin neexistuje. On ustoupí a pak se s tim peru já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
14.5.09 13:27

Jitulka rok a pul

vecer chodi v 19-19.30 spi celou noc a vstava mezi 7-7.30

pak jde v 9 az do 10- to ji budim, ale nechodi pravidelne, kdyz jsme pryc tak nespi

a ve 12 az do 14.45-15

zato Jenik, chodi v 19.30-20 a vstava kolem 5-6 rano a pres den teda spi ve skolce, a o vikendu od 12-15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.5.09 13:29

tak u nás se spánek teď trochu ustálil - chodí spát před 9 a vstává kolem 8. s jedním mlíkem kolem 6, kterým se ještě upije :) přes den 1,5hod kolem poledne.
ale byly doby, kolem 1 roku, kdy chodil spát v 11, vstával kolem 9-10 ráno!

dneska jsem ho v 6 ráno nemohla vzbudit :D museli jsme pryč a on prostě chrněl :) jako naschvál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.5.09 13:56

Chodi spat mezi 7-7,30 a vstava mezi 7-7,30 :D:D Spi celou noc… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.5.09 17:15

Já myslim že mám spavé dítě proto že jsem skoro celé těhu prospala.Byla jsem doma celou dobu těhu a nikdy jsem před 11 nevstávala a odpoledne jsem také spala takže myslím že je to zapříčiněné tím :lol:
tet už tolik jako v těhu nespim tak se obávám že druhé dítě zas až tak spavé nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.5.09 17:37
Kamča.dalmatinka píše:
Já myslim že mám spavé dítě proto že jsem skoro celé těhu prospala.Byla jsem doma celou dobu těhu a nikdy jsem před 11 nevstávala a odpoledne jsem také spala takže myslím že je to zapříčiněné tím :lol:
tet už tolik jako v těhu nespim tak se obávám že druhé dítě zas až tak spavé nebude :lol:

tak tím to určo nebude, bude to shoda náhod. První těhu jsem spala, když to šlo, byla jsem doma, tak mě nic netlačilo. A vliv to nemělo. U Anety jsem usínala za pochodu a taky nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
14.5.09 17:49

Janina chodí spát kolem 19 - 20 jak to vyjde a vstává kolem 7 - 8 ráno, pokud se vyjímečně vzbudí dřív, dá si mlíčko a ještě si třeba hodinku pospí. Spinká celou noc od 6 týdnů a nikdy se nebudí (asi 2× když byla nemocná) ťuk, ťuk,ťuk. Přes poledne tak hodinku až hodinku a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
14.5.09 21:18

Ahoj,mala chodi spat kolem 21.00 a rano vstava nejdrive v 7.30,ale vetsinou v 8.30-nekdy i dele,ale to uz je teda od 6 u nas v posteli a spime spolu-za pomoci tuleni a kojeni :roll:
Bez kojeni bude vstavat urcite drive…
A v noci ma teda dalsi jednu az 2 prestavky(kojeni).. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
24.6.09 15:34

Ahoj holky tak to mě řekněte jak to děláte? Naše Barča chodí spát v 19,45 a vstává 5,30-6,30 nejčastej kolem 6. Spávala i déle ale poslední dobou je to čím dál horší. Naštěstí spí celou noc. Když ji nechám v postýlce tak dostane hysterák a já ji pak hodinu uklidnuju :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.09 12:20

Ahoj, Zuzanka (2 a čtvrt roku) chodí spát mezi cca 20.30 a 21.00 (výjimečně dřív) a vstává ráno mezi 7. - 8. hodinou od té doby, co po obědě nespí. Respektive, po obědě spí tak 1× týdně, a pak je problém ji večer vypakovat do postele před desátou, protože když už jednou usne, spí si klidně 3 hodiny a budit ji dřív není nejlepší nápad. Dokud pravidelně spala odpoledne, budila se ráno mezi šestou a půl sedmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
27.7.09 20:50

moje dcerka (dva a pul roku)usina vetsinou kolem 21hod vecer a vstava v 7.dnes byla vyjimka spala od 20 do 8 rana.a druha dcerka (tri mesice) usina take kolem 21hod a vstava vesmes pred 7 takze to je skoro podobne u nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.7.09 21:25

wwpetule,my to máme úplně stejně,taky už asi měsíc malá chodí spát 20:00 a vstává v 5:30,když spí do šesti tak to skoro slavím.A taky jak vstane musíme jít z postýlky.Předtím se třeba přesunula knám a ještě ležela mezi náma,to taky spala aspoň do půl sedmé.Ale začlo to jak se naučila volat na nočník.Takže ji vzbudí čurání a už nehce pak zpátky do postýlky.Ale věřím,že se to časem upraví.Zatím chodí spát po obědě,možná kdyby nechodila,že by vdržela dýl,ale má 23 měsíců,tak si myslím,že jí ten poobědový spánek ještě prospěje a mně taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí