Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Annabela11
Nechci tě urazit zlato
Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky ![]()
@Annabela11 píše:
Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky
NĚČEHO?!
@Anonymní píše:
@Cenarius roztahovat nohy na tebe nebudu aby sis mě vyšetřila. Nějak tvůj dotaz nechápu. Zase jedna z rýpalek.
Jaký rypani zase? Člověk se normálně na něco zepta a tady je hnedka někdo uraženej jak kdybych mu řekl Bůh ví co. Boha jeho… ![]()
Proste mě zajímalo, proč tam cpeš nějakou rozmazání fotku čehosi.
@Annabela11 píše:
Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky
Zakladatelka si mozna myslela, ze tu rozmazanou fotku tech dvou cernych bublin (kde lekar odhaduje podle mereni na UZ, ktere my nelekari nemame k dispozici, a on si to meri na milimetry primo na obrazovce) prohledneme a rekneme: je to presne v 5+4 ![]()
@Mutlice píše:
Zakladatelka si mozna myslela, ze tu rozmazanou fotku tech dvou cernych bublin (kde lekar odhaduje podle mereni na UZ, ktere my nelekari nemame k dispozici, a on si to meri na milimetry primo na obrazovce) prohledneme a rekneme: je to presne v 5+4
Hele holky, vy to vůbec nechápete. Vemte pravítko a zaměřte tu bublinu uprostřed. Co mm to jeden den. Mě vyšlo 5+4tt.
![]()
@mamina89 píše:
Hele holky, vy to vůbec nechápete. Vemte pravítko a zaměřte tu bublinu uprostřed. Co mm to jeden den. Mě vyšlo 5+4tt.![]()
![]()
![]()
Tak to nam to vyslo stejne!
![]()
@Anonymní píše:
NĚČEHO?!
Hele upřímně, když se na tu fotku podíváš (myslím tu co vidíme my), vidíš tam něco?
![]()
Nejdřív si pravdivě odpověz, pak se teprve rozčiluj.
@Anonymní píše:
@Cenarius roztahovat nohy na tebe nebudu aby sis mě vyšetřila. Nějak tvůj dotaz nechápu. Zase jedna z rýpalek.
Zase jedna z těch, co si o sobě myslí „Já jsem těhotná a kdo je víc..“
No má úcta…
Hele, když už tak přestaň urážet ostatní (anonymně je to lehký, viď?), zvlášť když mají pravdu. ![]()
Pokud sis o těhotenství něco četla, tak je jasný, že podle MS jsi 7 týden, protože se to tak zkrátka vypočítává. Ale odečítají se od toho většinou právě cca 2 týdny (podleovulace a oplodňovací soulož mohla proběhnout taky kdo ví kdy…) a to je „staří“ plodu.
Takže tvoje fotka je naprosto zbytečná a každý normální člověk si to umí domyslet.
Navíc jestli máš nějaké vyšetření, tak se většinou právě udává datum poslední menstruace a oni si tě sami objednají, kdy je nejlepší čas přijít. Nemáš zač. ![]()