V kolikátém tt jsem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1612
6.3.21 19:27

Asi maj holky pravdu. Říkala bych obojí. :mavam: 5+1 a 7+1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069

A to jako máme poznat z rozmazané fotky :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
@Anonymní píše:
@Annabela11
Nechci tě urazit zlato :)

Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.21 19:28
@Annabela11 píše:
Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky :nevim:

NĚČEHO?!

• Citovat
  • Upravit
14313
6.3.21 19:29
@Anonymní píše:
NĚČEHO?!

No něčeho…jak bys to nazvala ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.3.21 19:30

@krajta To sem nepiš nebo se ještě víc naštve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
6.3.21 19:31
@Anonymní píše:
@Cenarius roztahovat nohy na tebe nebudu aby sis mě vyšetřila. Nějak tvůj dotaz nechápu. Zase jedna z rýpalek.

Jaký rypani zase? Člověk se normálně na něco zepta a tady je hnedka někdo uraženej jak kdybych mu řekl Bůh ví co. Boha jeho… :roll:

Proste mě zajímalo, proč tam cpeš nějakou rozmazání fotku čehosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
6.3.21 19:36
@Annabela11 píše:
Stačí odpovědět proč sem dáváš foto něčeho…na to jde odpovědět i bez urážky :nevim:

Zakladatelka si mozna myslela, ze tu rozmazanou fotku tech dvou cernych bublin (kde lekar odhaduje podle mereni na UZ, ktere my nelekari nemame k dispozici, a on si to meri na milimetry primo na obrazovce) prohledneme a rekneme: je to presne v 5+4 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
6.3.21 19:37
@Mutlice píše:
Zakladatelka si mozna myslela, ze tu rozmazanou fotku tech dvou cernych bublin (kde lekar odhaduje podle mereni na UZ, ktere my nelekari nemame k dispozici, a on si to meri na milimetry primo na obrazovce) prohledneme a rekneme: je to presne v 5+4 :mrgreen:

Hele holky, vy to vůbec nechápete. Vemte pravítko a zaměřte tu bublinu uprostřed. Co mm to jeden den. Mě vyšlo 5+4tt. :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
6.3.21 19:43
@mamina89 píše:
Hele holky, vy to vůbec nechápete. Vemte pravítko a zaměřte tu bublinu uprostřed. Co mm to jeden den. Mě vyšlo 5+4tt. :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to nam to vyslo stejne! :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.3.21 19:53
@Anonymní píše:
NĚČEHO?!

Hele upřímně, když se na tu fotku podíváš (myslím tu co vidíme my), vidíš tam něco? :nevim: :think:
Nejdřív si pravdivě odpověz, pak se teprve rozčiluj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
6.3.21 19:56
@Anonymní píše:
@Cenarius roztahovat nohy na tebe nebudu aby sis mě vyšetřila. Nějak tvůj dotaz nechápu. Zase jedna z rýpalek.

Zase jedna z těch, co si o sobě myslí „Já jsem těhotná a kdo je víc..“
No má úcta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dinocco
6.3.21 20:16

Hele, když už tak přestaň urážet ostatní (anonymně je to lehký, viď?), zvlášť když mají pravdu. :roll:

Pokud sis o těhotenství něco četla, tak je jasný, že podle MS jsi 7 týden, protože se to tak zkrátka vypočítává. Ale odečítají se od toho většinou právě cca 2 týdny (podleovulace a oplodňovací soulož mohla proběhnout taky kdo ví kdy…) a to je „staří“ plodu.

Takže tvoje fotka je naprosto zbytečná a každý normální člověk si to umí domyslet.
Navíc jestli máš nějaké vyšetření, tak se většinou právě udává datum poslední menstruace a oni si tě sami objednají, kdy je nejlepší čas přijít. Nemáš zač. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky