Vztah v koncích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13046
19.1.14 17:57

Je cas udelat papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 18:55

Nestiham docitat holky. Ulozila jsem malou a byly jsme nakupovat a venku na chvilku.
On tu trvaly pobyt nema. Pouze ja s malou :)

• Citovat
  • Upravit
8781
19.1.14 18:59
@Anonymní píše:
Nestiham docitat holky. Ulozila jsem malou a byly jsme nakupovat a venku na chvilku.
On tu trvaly pobyt nema. Pouze ja s malou :)

Super :dance: o případný problém méně :kytka: Něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 19:02

Ani ne. Cely den je zavreny v loznici na te sve posteli s mobilem v ruce. Dal si na displej zamek :D

• Citovat
  • Upravit
3509
19.1.14 19:12

Nechci sejckovat, ale podle mne si nekoho nasel, kdyz si zamyka telefon? :nevim:. Tak se tedko cítí jako Mistr sveta, ale frajerka.ho.prokoukne a za mesic ho mas zpatky s prosikem :-D :mrgreen: :pankac: Bude prstickem hrabat a spendlickem kopat. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.14 19:12

@Pincenza Já bych řekla, že se to teď ale hodí… půjde dobrovolně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
19.1.14 19:20

@j.a.n.i1 no protoze typek je ocividne nad veci jako… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
19.1.14 19:25
@Pincenza píše:
Nechci sejckovat, ale podle mne si nekoho nasel, kdyz si zamyka telefon? :nevim:. Tak se tedko cítí jako Mistr sveta, ale frajerka.ho.prokoukne a za mesic ho mas zpatky s prosikem :-D :mrgreen: :pankac: Bude prstickem hrabat a spendlickem kopat. :pankac:
:pankac: :pankac: :pankac: tez mam ten pocit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
19.1.14 19:39
@Anonymní píše:
Ani ne. Cely den je zavreny v loznici na te sve posteli s mobilem v ruce. Dal si na displej zamek :D

Píšu teda znova-vyhod´ho co nejdřív, klidně mu sbal kabelele a postav před dveře, vyměn´zámek, jednej, dokud si v hlavě nestačí usnovat plány a tebe ještě poškodit. Vím, o čem píšu.
Výživné dořešíš později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4838
19.1.14 19:51
@berry4 píše:
Píšu teda znova-vyhod´ho co nejdřív, klidně mu sbal kabelele a postav před dveře, vyměn´zámek, jednej, dokud si v hlavě nestačí usnovat plány a tebe ještě poškodit. Vím, o čem píšu.
Výživné dořešíš později.

souhlas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 20:27
@berry4 píše:
Výživné dořešíš později.

naprosto souhlasím s Berry, já bych ho vypakovala už zítra, jak odjede do práce, pobalila bych mu, vyměnila zámky a nazdar, věco bych mu odvezla k jeho rodičům, už bych ho do bytu nepustila. Jsem nepostřehla, dítě je jeho?
Aby ho ještě nenapdalo, že by se mu od tebe z bytu dost věcí hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.1.14 20:30
@káťa píše:
nejsi to náhodou ty, kdož si tady o svém příživnickém a na tebe velmi hrubém příteli zakládala již několik témat??? Pokud to jsi ty, tak ti to patří, pokud jste stále spolu - a pokud to ty nejsi, tak se omlouvám :kytka:

No fakt, že jo, taky mě to napadlo :think: Jak ho už vyhodila a ten kdosi z rodiny ho pustil domů.
Dost toho sedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.14 20:36

Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat.. :(

• Citovat
  • Upravit
69235
19.1.14 20:36
@Anonymní píše:
Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat.. :(
:hug: :hug: :hug: :hug: tak hodně síly ti přeju, to bude ještě výživný :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.1.14 20:43
@Anonymní píše:
Ano, mala je jeho. Opet po sobe rveme, nejradeji bych nekam utekla. Nenavidim ho! Nechapu to..jsem matka jeho ditete…a on se ke me dokaze takhle chovat.. :(

já bych ho vyrazila zrovna, když se neumí chovat.  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria