Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sbalit a vykopnout rovnou! u vás nejsou hotely? nebo ať jde k nějakému tomu „dobrému kamarádovi“. Nevidím jediný důvod, proč by ses měla stresovat pohledem na něj až do pátku..Pokud by si za včerejší výpad sypal popel na hlavu, ten odklad stěhování bych chápala, ale takhle? Když je uraženej, tak ať prudí jinde hned! Držím palce, jsi šikovná holka, ty to dáš! ![]()
Jo a dovetek, z hlediska tve bezpecnosti nedalo by se aby do 24. byla s tebou v byte rodina nebo kamoska?
Kazdopadne kdyby to slo, at jde driv… se vsim se srovnas uvidis. Drzim palecky..
![]()
UDELALA JSI TO SKVELE, rozhodne niceho nelituj, ani toho ze se neomluvil - on hulvat je proste blb
@nadus píše:
Jo a dovetek, z hlediska tve bezpecnosti nedalo by se aby do 24. byla s tebou v byte rodina nebo kamoska?
Kazdopadne kdyby to slo, at jde driv… se vsim se srovnas uvidis. Drzim palecky..![]()
Lepsi by byl kamarad. Nebo vymenit v patek zamek a veci za dvere.
@Kapaz ale tak víš jak to myslím ne?
prostě chlast uvolňuje emoce.
Takže když mi muž za střízliva vynadá a řekne krávo, tak mě to zabolí míň, než když se ke mě chová normálně a v opilosti na mě vyblije sra. čky.
@mroe píše:
Lepsi by byl kamarad. Nebo vymenit v patek zamek a veci za dvere.
metr devadesát, holá hlava a ramena co neprojdou dveřma ![]()
Tak jak ti radí všechny, ať odejde, protože nebude dlouho trvat a může tě začít i mlátit, když má takovou agresi v sobě. Pracovala jsem v azylovém domě a takových případú tam bylo jak na běžícím pásu. Hrůza. Aroganta nikdy nezměníš, ten vždy arogantem zůstane i kdyby se plazil po kolenách a prosil. Viděla jsem to mnohokrá a vždy to pak sklouzlo zpět. Držím palce ![]()
@K-Black píše:
metr devadesát, holá hlava a ramena co neprojdou dveřma
A slyší na jméno Vasil nebo Serjoža ![]()
@K-Black píše:Že bych sem pozvala ještě jednoho?? Tohle tu mám a dalšího nechci…
metr devadesát, holá hlava a ramena co neprojdou dveřma
Takový agresivní kecy by mě vylekaly a taky bych se ho snažila co nejdříve zbavit. Držím palce. Když tohle v sobě dusí, tak je to fakt na prd. Jednak se není schopný vymáčknout a slušně vyjádřit, co mu vadí a pak když se „posilní“ alkoholem, tak to na tebe v takovýhle nechutný agresivní formě vyblije.
Držím palce.
@Burj Chalifa píše:
A slyší na jméno Vasil nebo Serjoža
tak, tak ![]()
@Anonymní píše: Že bych sem pozvala ještě jednoho?? Tohle tu mám a dalšího nechci…
Ráda bych dalšího chlapa raději hároše nějakýho, hlavně ne hulváta a ožralu
miluju tyhle tipy
ale nesmí být deb.il ![]()
@Anonymní píše: Že bych sem pozvala ještě jednoho?? Tohle tu mám a dalšího nechci…
Ráda bych dalšího chlapa raději hároše nějakýho, hlavně ne hulváta a ožralu
A ví vůbec co ti řekl, že ještě dělá uraženého?
@nadus píše:
Kazdopadne kdyby to slo, at jde driv… se vsim se srovnas uvidis. Drzim palecky..![]()
To mě taky napadlo.
Asi bych měla strach, aby mu neruplo v bedně a něco neudělal dítěti či me. ![]()
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
To nevím, ale myslím, že si pamatuje vše. Nikdy neměl okno at pil cokoli..
@Anonymní píše:
Papíry od auta jsou v autě, v kaslíku. Tam se nedostane, klíče mám u sebe a náhradní mají naši, kdyby něco..
I velkej techničák?