Vztah v koncích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
19.1.14 14:10
@LUCIPERKA-ddub píše:
Ne ne, ať jde on na gauč, nechápu, proč bys mu měla ve svém bytě uhýbat a chodit na gauč, aby on mohl chrápat v posteli. Úplně nejlepší by bylo sbalit mu tašky hned a postavit před byt.

I s postelí :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.1.14 14:12
@Arturie píše:
Okamzite vyrazit. Tipuju, ze si nekde strejchnul, narostla mu kridla. Ma potrebu te znehodnotit, aby mel cisty svedomi, ze s takovou se zit neda. Jezis to je ubozak, skonci hodne spatne.

Taky mi to tak přijde. Já jsem normálně na soudy ohledně ukončení vztahů fakt opatrná, ale tohle už by i na mě bylo moc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
19.1.14 14:12

Vyrazila bych ho zrovna, když má ten zajištěný byt, hrdina jeden bezdětný! A na pomoc bych si přizvala nějakého chlapa, který by byl schopný zasáhnout ve vyhrocené situaci.

Jinak Ti moc držím palce, už jenom podle těch pár příspěvků jsi silná ženská a bez něj Ti bude jenom líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.1.14 14:27

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
19.1.14 14:27

Zakladatelko co to keca, ze ten.byt jsi nemela.mit??? Kde by do ted bydlel, blbecek? 8o Ted uz jen kope kolem sebe, pac vi, ze je v pr… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 14:28

Tecnická…může ho ona jen tak vystěhovat sama od sebe, ikdyž je byt její, ale on tam bude mít trvalý pobyt? Prakticky, když on se nebude chtít hnout, ona mu zabalí věci a nepustí ho už do bytu, onzavolá policii, že ho nechce pustit domů, ukáže občanku, že tam bydlí, co bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.1.14 14:31

.

Příspěvek upraven 23.07.14 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
19.1.14 14:31

@terinka4444 to zalezi podle me na vlastnikovi bytu. Trvaly netrvaly. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.14 14:32

@terinka4444 a jak se podle po pozná ze tam bydlí? To by se takhle mohl člověk ve cpát k libovolným sousedům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 14:33

Písemné vyjádření majitelky bytu k čemu? Není podstatné, že tam bydlí? Už neplatí, že tam bydlet nesmí?

Víš jak, já jsem taky proto ho hned vykopat, ale je to právně možné? Prostě vyměnit fabku a nepustit ho domů? Zajít na úřad a říct, že jsem ho dneska vyhodila a nechci, aby tam měl TP? Že když on zavolá policii, že honechce pustit do místa, kde bydlí, ta že nic? Nezdá se mi možná tenhle postup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.14 14:34
@Magnifique píše:
Zajít na MÚ a přepsat jeho TP na úřad. Musí k tomu být písemné vyjádření majitelky bytu.

to je ale možné až ve chvíli, kdy se v Danem bytě nezdrzuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 14:35
@j.a.n.i1 píše:
@terinka4444 a jak se podle po pozná ze tam bydlí? To by se takhle mohl člověk ve cpát k libovolným sousedům :mrgreen:

vy se mi smějete, já mám takové zkušenosti, že vlastní nevlastní, takhle jednoduché to není. A trvalý pobyt má v občance, když bude stát před dveřmi a zavolá policii, že ho nechce pustit domů, co se stane?

Vážně, fakticky skutečně, ne jen doměnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 14:36
@j.a.n.i1 píše:
to je ale možné až ve chvíli, kdy se v Danem bytě nezdrzuje.

právě a dokud tam bydlí, ona ho nemůže jen tak nepustit, pokud nepůjde sám, nemusí to být tak jednoduché. Možná by byla lepší konstruktivní rada, jak ho podle zákona dostat z bytu. Že vykopat už tu padlo na x stránkách, teď ještě jak proti jeho vůli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
19.1.14 14:36

@terinka4444 asi takhle, správný postup to neni, pokud nepůjde dobrovolně, tak by se to mělo dat k soudu… Na druhou stranu, pokud ho vyhodí a vymění zámek, tak jemu taky policajti nepomohou, to by zas musel řešit přes soud on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.1.14 14:37

Jo, já mám tedy zkušenost, že tedy sakra pomohou, ale je loňská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí