Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Já vůbec netuším co jsem provedla, to je to nejhorší.
Jsem v práci, s malou, nebo doma a jen občas cca 2× měsíčně že jdeme s kámoškou - „matky jdou na vínko“ a to jsem do 23h zhruba doma
Neudělala si nejspíš nic, jen má rýpavé kamarády, kteří mu neustále připomínají, že nosí domu málo peněz, jezdí s tvým autem, bydlí v tvém bytě atd. A holt to chlap neustál, což není pro něj omluva, rozumný chlap by byl na tebe pyšný, že zvládáš víc než on, blbec to nepobere.
Myslím, že tohle je konec. Můj chlap má do vzorného partnera a otce hodně daleko, ale tohle by si v životě nedovolil. Asi ho žere, že nejsi na něm závislá a nevelebíš ho do aleluja za to, že milostivě pustí korunu. Někteří to očekávají. Bez něj hlady neumřeš a bude Ti líp. ![]()
no jasný že poslat do pryč, dobytka jednoho ![]()
Víš co se říká? že opilci mluví pravdu, takže to není nějaký jeho úlet, on si tohle o tobě opravdu myslí ![]()
Buď ráda že jsi ve svém, a nemusíš třeba do azyláku. Neprala bych, vařila jen dvě porce, i rohlíky bych kupovala na počet, pro mě a malou, do pátka to vydržíš, popřípadě si jídlo schovej.
Sbal mu igelitku a ať jde.. Třeba pod most.. Dobře jsi udělala, že jsi ho vykopla. Hlavně ho pak neber zpátky kdyby něco ![]()
Nejsem typ člověka, který by radil při prvním problému chlapa vykopnout.
Ale teda upřímně - evidentně jsi soběstačná jednotka, takže ti radím ho opravdu vykopnout. Nemá smysl ztrácet čas s takovým člověkem. Zvlášť pokud ti vše vyčítá a evidentně nedokáže přijmout to, že jsi ty ta úspějšnější. Proto tě takhle shazuje a napadá. Pryč od něj.
No a??? Ať si to shání po celý čtvrti.
Ty se podle mě celej život s ním cítíš špatně, že máš byt a auto. To dokázal super zařídit. Jsi psychicky týraná žena, což se skoro nikdy nepodaří prokázat. Jak vařená žába, když pomalu přidáváš var, nepozná to a uvaří se. Z rovnou horké vody vyskočí.
Určitě se nemusíš omlouvat za to, že bereš víc, navíc si nechat líbit takový pomeje, co na Tebe v noci vylil. Ale jak máš to černý svědomí za svůj majetek, tak ho tam snad do pátka budeš slušně a tiše trpět, A ještě na gauči! No neexistuje! Rozchází se miliony párů, ale lze to slušně.
@Anonymní píše:![]()
to je taky fakt
Jenže jsme v sedmým, z dvanácti
Děkuju holky, mockrát Vám děkuju. I to že se tu můžu vypovídat mi moc pomáhá, že to můžu říct Vám, ženským ![]()
Jinak jeho kamarádi ani kolegové v práci neví že byt i auto je moje. Nedávno jsem ho vezla do práce, nejede mu tam bus, a vystrčil řidič kamionu hlavu z auta a hrozně se divil, že má dítě.. co byla malá v sedačce ![]()
Pan Svobodnej!
![]()
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se jen zeptat, když tu tedy bude do pátku, jak by jste se chovali?
V celém bytě je jeho postel v ložnicizrovna. Takže mě zbyde nejspíš gauč.. což to vydržím.
Ale samozřejmě by jste nevařily, nepraly.
no samozrejme, ze nevarit, neprat, zadny servis, treba diky tomu odtahne driv ![]()
@K-Black píše:
no jasný že poslat do pryč, dobytka jednoho
![]()
Víš co se říká? že opilci mluví pravdu, takže to není nějaký jeho úlet, on si tohle o tobě opravdu myslí
Buď ráda že jsi ve svém, a nemusíš třeba do azyláku. Neprala bych, vařila jen dvě porce, i rohlíky bych kupovala na počet, pro mě a malou, do pátka to vydržíš, popřípadě si jídlo schovej.
Jů, tak to ten můj mě asi opravdu miluje! Jak je rok dlouhej, tak nic neřekne, ale sotva dá pár piv, už se lísá a pěje ódy na moji osobu. ![]()
Zakladatelko, vykopnout. A jsi ohromná, že jsi soběstačná, škoda že takových není víc. ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju holky, mockrát Vám děkuju. I to že se tu můžu vypovídat mi moc pomáhá, že to můžu říct Vám, ženskýmJinak jeho kamarádi ani kolegové v práci neví že byt i auto je moje. Nedávno jsem ho vezla do práce, nejede mu tam bus, a vystrčil řidič kamionu hlavu z auta a hrozně se divil, že má dítě.. co byla malá v sedačce
Pan Svobodnej!![]()
Ojé, pán si hraje na machra, jaký není borec, že má ženu a dítě ale uživit vás neuživí a ještě si na tobě honí ego…
konec s takovýma, fakt.
@Kapaz píše:
Jů, tak to ten můj mě asi opravdu miluje! Jak je rok dlouhej, tak nic neřekne, ale sotva dá pár piv, už se lísá a pěje ódy na moji osobu.Zakladatelko, vykopnout. A jsi ohromná, že jsi soběstačná, škoda že takových není víc.
Před takovými ženskými jako je zakladatelka smekám ![]()
@Anonymní píše:
Děkuju holky, mockrát Vám děkuju. I to že se tu můžu vypovídat mi moc pomáhá, že to můžu říct Vám, ženskýmJinak jeho kamarádi ani kolegové v práci neví že byt i auto je moje. Nedávno jsem ho vezla do práce, nejede mu tam bus, a vystrčil řidič kamionu hlavu z auta a hrozně se divil, že má dítě.. co byla malá v sedačce
Pan Svobodnej!![]()
no tak on to bude typickej vul, egoista, kterej nikdy neprizna, ze vsechno co ma patri jeho zene/pritelkyni a on ma holej zadek
a pokud ze sebe dela svobodneho, bezdetneho, tak neni co resit, at si tahne ![]()
On ti vyčítá, že máš byt? A co má on machr? Jo ono by se asi hodilo kdyby jsi měla holou zadnici a byla na něm závislá to by ti mohl i jednu ubalit protože by věděl, že musíš zůstat.
No nic. Vykopnout. Najdeš lepšího.
Hele, ja nevim, ale nejsi na nejnejak moc hodna?
Po tom, co ti rekl, by mel druhy den odpoledne sbaleny kufr( tak hodna bych byla ja) a to za dvermi s vymenenym zamkem.
Protoze tohle se nerika ani v nejvetsim stresu, srabu, proste nikdy… ![]()
A v situaci, ve ktere je tvuj partner, uz je to, co rekl, skoro vtipny… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Zkrátím to. Vykopnout. Naštěstí jsi zajištěná finančně a vlastním bydlením.
presne tak…
![]()