Nahota v rodině - koupelna, wc atp.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
27.7.19 18:53

@Aduš8 Souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel124
27.7.19 18:53
@Tarjei píše:
@Pavel124 no to prave nedelam ptz on si to sam zreguloval uz tak devitiletej tudiz od ty doby pred nim naha nechodim. Blbe jsem se vyjadrila. Ale mam i mladsi deti a tem je to zatim fuk. Az jim to zacne vadit zahalim se :D. V pradle mi to prijde v poho, vsak to je jak plavky.

Aha, pardon, to jsem špatně pochopil. :)

• Citovat
  • Upravit
9148
27.7.19 18:54

@Pavel124 v poho, ja to fakt napsala divne. On by umrel asi potkat me doma nahou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7890
27.7.19 18:55

V koupelně a na WC fakt každý z nás doma chce soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
27.7.19 18:58

8o do koupelny/wc patri soukromi.
Me nekdo vlezt na zachod v dobe, kdy tam sedim, tak taky rvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37295
27.7.19 18:59

Máme wc a koupelnu oddělené, ale i kdyby ne tak tam nikdo nikomu nepoleze, když je tam plno. Nevím proč by někdo nemohl počkat s mytim zubů, než se třeba dosprchuju :nevim: v tej koupelne je to takové jediné místo, kde teda má každý absolutní soukromí. Ani 4 letemu synovi se tam snažím nelezt, ať má soukromí a on tam neleze mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.7.19 18:59

Samostatný záchod jsem si vydupala za svobodna. Čtyřčlenná rodina s koupelno záchodem je moje noční můra 8o tvůj muž zřejmě ve sprše navíc masturbuje, takže chápu a udělejte pravidla nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavel124
27.7.19 19:02
@Bubla Bůčková píše:
Samostatný záchod jsem si vydupala za svobodna. Čtyřčlenná rodina s koupelno záchodem je moje noční můra 8o tvůj muž zřejmě ve sprše navíc masturbuje, takže chápu a udělejte pravidla nová.

Asi mluvíš z vlastní zkušenosti. :D

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
27.7.19 19:03

Manželovi se nedivím, spíš se divím dceři, že jí přijde zcela normální jít do koupelny, kde sedí otec na záchodě. Doma to mám nastavené tak, že do koupelny se v žádném případě druhému neleze, pokud je zamčená, a i pokud není, klepe se. Asi tu teď dostanu čočku, ale podle mě chodit si vzájemně do koupelny, kde někdo sedí na záchodě atd, je dokonalý začátek k tomu se začít oslovovat mamko a taťko.

• Citovat
  • Upravit
5040
27.7.19 19:19

Jeden z vás tomu musel udělat přítrž. Čtyři dospělí (téměř) si prostě do koupelny nelezou. Asi to manželovi vadilo už dýl a teď mu přetekla trpělivost. Proto reagoval trochu rázněji. Ale udělal dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
27.7.19 19:22

S nahotou problem nemame, do sauny s klukama jezdime od mala, ale v koupelne je od urciteho veku kazdy sam. Manzelovi to teda nevadi a kdyz chvatam a on je nalozeny ve vane tak si do sprchace vyjimecne vlezu, ale s detma uz ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.19 19:29

My teda ani na wc nebo do vany si nechodíme mám ráda své soukromí hlavně na záchodě to by vytočilo i mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
27.7.19 19:38

A proto jsem trvala na odděleném wc od koupelny. A na záchodě u nás byly vždy zevnitř klíče, v případě potřeby máme druhé wc v přízemí, takže no problem.
Kdyby za mnou někdo lezl při konání potřeby nebo při koupeli, asi bych byla zlá, fakt hodně zlá.
Pokud někdo tuto potřebu soukromí nemá, budiž, ale já ji mám, všichni doma ji máme a má ji i zakladatelčin manžel a je třeba to respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
27.7.19 19:39

Muž se taky zamyka :lol: chce mít jistotu, ze tam bude mít klid a soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.7.19 19:39

V každém bydlení jsme měli záchod oddeleny-me by nebylo příjemné kdyby mi tam někdo šel…u rodicu-otec nechodil do koupelny mě a já jemu taky ne…s mamkou jsme to neresily-chodivaly jsme si umývat zada a povídat si…v me domácnosti nemáme problém se před sebou sprchovat a až syn dojde do věku, kdy to řešit začne, předpokládám, že přestane chodit sám…neděláme z toho tabu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí