Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@milami A jeste se sebou nesouhlasi. Fakt jsem se pobavila.
Chocholousek by mel dost prace. ![]()
@malákráličice
Jo, nesouhlasí, dokonce i sám sebe napadá.
Dost práce by měl možná Chocholoušek, ale taky nějaký sexuolog. Vydávat se za chlapa a 3 ženy a notovat si na téma mega poprsí…
@milami píše:
@malákráličice
Jo, nesouhlasí, dokonce i sám sebe napadá.
Dost práce by měl možná Chocholoušek, ale taky nějaký sexuolog. Vydávat se za chlapa a 3 ženy a notovat si na téma mega poprsí…
Trollové tak píšou typicky, několik nicků a diskutují mezi sebou. Aby do diskuze vtáhli druhé. Jsou rádi, když se jim to podaří. Určitě bych tuto diskuzi ponechal, je poučné mít případ trolla, kde to je jasně ověřené. Bylo mi ke konci diskuze zřejmé, že tzv. Pavlína bude troll a bylo i nápadné, že na stejné kopyto tu psalo pár dalších nicků. Je hloupé, že se na to víc lidí chytí. Já jsem psal docela dost.
U těch trollů nevím, jestli to byl nějaký puberťák, primárně nezralá osoba, co se chce pobavit. Nebo někdo dospělý deviantního zaměření. Ten styl znám i odjinud, někdy hraje slušňáka, co ho pohorší něco neslušného, jindy zas předkládá velmi liberální pojetí. Tady to bylo pomíchané od jedné osoby. Navíc pod anonymem psal mužský nick jako žena. Internetová anonymita (zdánlivá, pro ostatní diskutující ale anonymita) vede k tomu, že někdo navenek slušný se najednou projevu výrazně jinak, chybí obvyklé zábrany. Což je docela poučné vidět, ti různí devianti z diskuzí, to bývají v civilu leckdy slušní lidé, někteří chodí v obleku do práce.
@Náhodný host
Souhlasím. Už to ale přeháněl, bylo to nápadné. Řekla bych, že se jedná o nějakého nevyzrálého jedince, jehož fascinuje představa velkého poprsí, jak psal pětky, šestky…
Diskuzi bych taky klidně ponechala.
@admin
OK, díky, na anonymní výpad „majky“ na poslední straně jsem reagovala, proto jsem si její kytku zapamatovala.
Jo a myslím, že dík si zaslouží @MP Krista, která své podezření vyslovila jako první, i když někteří už tušili, a zřejmě diskuzi nahlásila.
Jinak mě osobně mrzí, že troll není me57h. Protože jestli to co píše, tak opravdu má, tak je mi líto jejích dcer.
@milami Děkuji, fakt jsem to nahlásila. Sojka praskacka. A s me57 naprostý souhlas. Tady se ale fakt bojím, ze je to realita.
@MP Krista taky jsem to hlásila ![]()
A s me57 si myslím to samý, ráda bych už kvůli těm dětem věřila že je troll ale obávám se že to je oravda takže ty děti opravdu existují a tohle zažívají ![]()
@milami píše:
@Náhodný host
Souhlasím. Už to ale přeháněl, bylo to nápadné. Řekla bych, že se jedná o nějakého nevyzrálého jedince, jehož fascinuje představa velkého poprsí, jak psal pětky, šestky…
Diskuzi bych taky klidně ponechala.@admin
OK, díky, na anonymní výpad „majky“ na poslední straně jsem reagovala, proto jsem si její kytku zapamatovala.
Bylo to pořád to samé dokola. Velká prsa, pětky, šestky, co při chůzi poskakují. Náhodou ji potkal 15letý syn, náhodou měl nejapný komentář. Tak psal někdo, kdo má buď bouřlivou pubertu, nebo ji má naopak zastydlou. Troll byl odhalen, protože to bylo moc průhledné, víc nicků z téhož počítače, takže se to jednoznačně pozná.
Ano, mě taky víc děsila ta matka, co nenechávala dětem soukromí, jak psala. Když jsem mrkl na její nick, tak píše na více témat. Neznamená to, že to není troll, jen to dělá chytřeji, těžko se to pak dokazuje.
Nakonec někdo i mně vytýkal, že mě prsa příliš zajímají. Ano, zajímají, kterého chlapa ne. Ale nevymýšlím tu báchorky, neurážím tu ženy, co je nemají tak velká, protože ty zmíněné velikosti, to většina žen nemá. A snad to nikoho neurazí, ty veliké velikosti, to vůbec není něco, čemu bych dával přednost. To mi přijde hezké na celkově oplácanější postavě, ale u té štíhlé mám radši prostě výrazně menší. Jestli si někdo vybírá ženskou dle velikosti prsou, tak je docela chudák.
Asi je dobře, že to bylo nahlášeno. A současně se troll nechal něco napsat, takže tu je učebnicový příklad, jak takoví týpkové postupují. Trochu se divím, že tu nováčkové můžou zakládat témata a psát anonymně. Stálo by možná za zvážení, jestli tyto možnosti nenechat až lidem, kteří splní určité podmínky. Nějaká doba registrace, přispívání do diskuzí - určitý počet. Potom by to neměly být výhradně příspěvky na kontroverzní témata jak třeba toto. Prostě ať někdo píše o nemocech, zkušenostech s lékaři, dentální hygienou, výchovou dětí a kdo ví co ještě. Ne jen témata sex, nahota a různě odvozené od toho. Témata jako toto beru jako odlehčení. Vůbec diskutování tady a na internetu beru jako odreagování. Neznamená to ale, že bych překračoval určité hranice, ale někdo to má nastavené výrazně jinak.
@Náhodný host
To jsem ti psala přímo já
Ale nebyla to výtka.
Taky jsem nevěděla, že úplný nováček tu může psát jako anonym, na druhou stranu to chápu, pokud chce řešit něco hodně osobního.
Matka nerespektující soukromí může být troll, už jsem tu psala, že je snad jen provokatér. Mimochodem momentálně perlí v jiné diskuzi, že kouřila i v těhotenství.
@milami píše:
@Náhodný host
To jsem ti psala přímo jáAle nebyla to výtka.
Taky jsem nevěděla, že úplný nováček tu může psát jako anonym, na druhou stranu to chápu, pokud chce řešit něco hodně osobního.
Matka nerespektující soukromí může být troll, už jsem tu psala, že je snad jen provokatér. Mimochodem momentálně perlí v jiné diskuzi, že kouřila i v těhotenství.
Tak dobré, jsem rád, že to nebyla výtka.
Matka nerespektující soukromí, tak bohužel to bývá někdy i realita. Patologická, ale obávám se, že takových je plno. Stejně jako matek, co kouří.