Nahota v rodině - koupelna, wc atp.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.7.19 14:26
@Anonymní píše:
Bohuzel je. Ale holky, Vy to mate jeste dobre. Horsi je to u zen, ktere nejsou tak dobre vybaveny nahore, coz je muj pripad - mam male dvojky.
Takze kdyz jsem naha potkala syna ja, tak mi rikal, ze mam dobre lentilky…
A takova narazka me bolela docela dost.

mej rada svoje telo - tvemu partnerovi se nelibi? Takove poznamce od pubertaka bych se akorat zasmala - co on vi o pritazlivosti, o rozmanitoti krasy?

• Citovat
  • Upravit
terka715
29.7.19 14:52
@Anonymní píše:
mej rada svoje telo - tvemu partnerovi se nelibi? Takove poznamce od pubertaka bych se akorat zasmala - co on vi o pritazlivosti, o rozmanitoti krasy?

Přesně tak, já mám prsa velké a přesto jsem si taky vyslechla negativní komentář od syna, když mě potkal nahou na chodbě po cestě ze sprchy. A hláška, kterou ke mě pronesl: " jžš mami, ty máš tak neskutečně obrovské kozy, to je hrůza, ty musíš mít snad šestky" určitě není poklona a člověka by to i zamrzelo. Ale hlavní je, že se líbím manželovi a sem tam si všimnu, že se mi do výstřihu koukne i nějaký ten chlap, takže takový komentář od puberťáka mě nerozhodí.

• Citovat
  • Upravit
1502
29.7.19 15:14

Mám takový pocit, ze je tu par novych nicku, pod kterými nejspíš jeden a ten samy úchyl popisuje pocity"matek", které všechny náhodou potkaly po cestě ze sprchy svoje syny a ti podivně podobným způsobem komentovala jejich naha prsa. Myslím, ze se tu někdo vzrušuje u PC a chtělo by to admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.7.19 15:25

@MP Krista
Taky mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.7.19 15:26

@MP Krista mám z toho stejný pocit nic nic a najednou se tu vyroji přibližně ve stejný době několik příběhů kdy puberťák potká mámu a komentuje její prsa a všechno to píšou nováčci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
29.7.19 15:28

@Ravedd @milami A všechno nováčci a jsou výhradně v této diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
29.7.19 15:29

@MP Krista a jedna se dokonce tak stydí že se pak svlikne donaha aby jí puberťák mohl namazat záda :lol: rozhodně je to uvěřitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
majka845
29.7.19 15:34

A navíc vedete zase téma o hov..
Máš rád soukromí, tak se prostě zamykej, je ti to jedno, tak na tom stejně není co řešit.
Nechápu, o čem tu zase diskutujete.

• Citovat
  • Upravit
1110
@milami píše:
Tak v tom případě vaše intimní chvilky s manželem taky, ne?
Ach jo.

Ne, my se zavírali, jinak ale dlouho už spolu nespíme, nemáme teď tu potřebu.

@Ravedd píše:
Je kontrola a kontrola, kvůli tomu abych měla děti pod dohledem je nemusím nutit aby měli dveře dokořán a nerespektovat alespoň základní soukromí :roll: a je to úplně normální chlapeček… Jj proto ho budeš vychovávat tak že okolo něj ženský musí skákat, proto ti vadí že mu dcera říká Jiří (což je mimochodem jeho jméno a když ti to oslovení přijde hnusný neměla jsi mu to jméno dávat :roll:) proto smí dceři vyhazovat věci a má právo hrát si s jejími Plyšáky, proto když vyhazi věci ze skříní mu říkáš pohádku a že věci budou odpočívat a může je zase vyházet až zítra a tak bych mohla pokračovat :roll: :roll:Příspěvek upraven 29.07.19 v 11:35

Hele, dokud u nás bydlí, tak prostě budou respektovat nastavená pravidla, jakkoli se jim můžou zdát hloupá. Myslím, že to je potřeba. Kdyby se nechovaly obě rizikově, možná by tomu bylo jinak. Starší dcera je problémové dítě už odmala, ta mladší se svezla s pubertou. Jinak si nemyslím, že bych syna nějak rozmazlovala, přijde mi to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

A synáček se jmenuje Helmut a je to opravář komínů :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2324
29.7.19 15:54

@me57h
Myslela jsem si to - obě informace.
Zaprvé to, že s manželem jste si dveře zavírali. Proč, když to u vás není zvykem a dcery to nesmí? Jejich soukromí a intimita je míň než vaše?
A zadruhé to, že už spolu nespíte. Je to vaše věc, ale možná to částečně vysvětluje tvoje chování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.7.19 16:15
@Anonymní píše:
A navíc vedete zase téma o hov..
Máš rád soukromí, tak se prostě zamykej, je ti to jedno, tak na tom stejně není co řešit.
Nechápu, o čem tu zase diskutujete.

Já zas nechápu, proč to teda čteš a proč píšeš anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
29.7.19 16:18
@Ravedd píše:
@MP Krista a jedna se dokonce tak stydí že se pak svlikne donaha aby jí puberťák mohl namazat záda :lol: rozhodně je to uvěřitelný

Jo. A kdyby namazat záda, ale jen krk a ramena. Asi se spálila pod tím tričkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
30.7.19 06:25

Dobrý den,

odtajnila jsem některé anonymy, protože se jedná v tomto případě o porušení pravidel, kde si jeden člověk odpovídá sám sobě pod několika nicky. Jedná se o nicky @Pavel124, @pavlina1i, @terka715 a @majka845. Tyto nicky budou smazány pro trollení. Nechám na Vašem rozhodnutí, jestli si Vy ostatní přejete v diskuzi pokračovat, nebo jí mám uzamknout.

Přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
30.7.19 12:42

@admin
Děkujeme. Tak je to, jak jsme předpokládali.
Je celkem zajímavé projít si tu diskuzi s odtajněnými nicky znovu a vidět, jak jeden a tentýž člověk se vydává za druhé a jak reaguje na druhé = sebe.
Jen dotaz - anonym z 29.7. v 09:58 k nim nepatří? (Nebyla tahle kytka odtajněna jako majka845?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí