Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
mej rada svoje telo - tvemu partnerovi se nelibi? Takove poznamce od pubertaka bych se akorat zasmala - co on vi o pritazlivosti, o rozmanitoti krasy?
Přesně tak, já mám prsa velké a přesto jsem si taky vyslechla negativní komentář od syna, když mě potkal nahou na chodbě po cestě ze sprchy. A hláška, kterou ke mě pronesl: " jžš mami, ty máš tak neskutečně obrovské kozy, to je hrůza, ty musíš mít snad šestky" určitě není poklona a člověka by to i zamrzelo. Ale hlavní je, že se líbím manželovi a sem tam si všimnu, že se mi do výstřihu koukne i nějaký ten chlap, takže takový komentář od puberťáka mě nerozhodí.
Mám takový pocit, ze je tu par novych nicku, pod kterými nejspíš jeden a ten samy úchyl popisuje pocity"matek", které všechny náhodou potkaly po cestě ze sprchy svoje syny a ti podivně podobným způsobem komentovala jejich naha prsa. Myslím, ze se tu někdo vzrušuje u PC a chtělo by to admina.
@MP Krista mám z toho stejný pocit nic nic a najednou se tu vyroji přibližně ve stejný době několik příběhů kdy puberťák potká mámu a komentuje její prsa a všechno to píšou nováčci
@MP Krista a jedna se dokonce tak stydí že se pak svlikne donaha aby jí puberťák mohl namazat záda
rozhodně je to uvěřitelný
A navíc vedete zase téma o hov..
Máš rád soukromí, tak se prostě zamykej, je ti to jedno, tak na tom stejně není co řešit.
Nechápu, o čem tu zase diskutujete.
@milami píše:
Tak v tom případě vaše intimní chvilky s manželem taky, ne?
Ach jo.
Ne, my se zavírali, jinak ale dlouho už spolu nespíme, nemáme teď tu potřebu.
@Ravedd píše:
Je kontrola a kontrola, kvůli tomu abych měla děti pod dohledem je nemusím nutit aby měli dveře dokořán a nerespektovat alespoň základní soukromía je to úplně normální chlapeček… Jj proto ho budeš vychovávat tak že okolo něj ženský musí skákat, proto ti vadí že mu dcera říká Jiří (což je mimochodem jeho jméno a když ti to oslovení přijde hnusný neměla jsi mu to jméno dávat
) proto smí dceři vyhazovat věci a má právo hrát si s jejími Plyšáky, proto když vyhazi věci ze skříní mu říkáš pohádku a že věci budou odpočívat a může je zase vyházet až zítra a tak bych mohla pokračovat
![]()
Příspěvek upraven 29.07.19 v 11:35
Hele, dokud u nás bydlí, tak prostě budou respektovat nastavená pravidla, jakkoli se jim můžou zdát hloupá. Myslím, že to je potřeba. Kdyby se nechovaly obě rizikově, možná by tomu bylo jinak. Starší dcera je problémové dítě už odmala, ta mladší se svezla s pubertou. Jinak si nemyslím, že bych syna nějak rozmazlovala, přijde mi to normální.
@me57h
Myslela jsem si to - obě informace.
Zaprvé to, že s manželem jste si dveře zavírali. Proč, když to u vás není zvykem a dcery to nesmí? Jejich soukromí a intimita je míň než vaše?
A zadruhé to, že už spolu nespíte. Je to vaše věc, ale možná to částečně vysvětluje tvoje chování…
@Anonymní píše:
A navíc vedete zase téma o hov..
Máš rád soukromí, tak se prostě zamykej, je ti to jedno, tak na tom stejně není co řešit.
Nechápu, o čem tu zase diskutujete.
Já zas nechápu, proč to teda čteš a proč píšeš anonymně.
@Ravedd píše:
@MP Krista a jedna se dokonce tak stydí že se pak svlikne donaha aby jí puberťák mohl namazat zádarozhodně je to uvěřitelný
Jo. A kdyby namazat záda, ale jen krk a ramena. Asi se spálila pod tím tričkem…
Dobrý den,
odtajnila jsem některé anonymy, protože se jedná v tomto případě o porušení pravidel, kde si jeden člověk odpovídá sám sobě pod několika nicky. Jedná se o nicky @Pavel124, @pavlina1i, @terka715 a @majka845. Tyto nicky budou smazány pro trollení. Nechám na Vašem rozhodnutí, jestli si Vy ostatní přejete v diskuzi pokračovat, nebo jí mám uzamknout.
Přeji krásný den
Diana ![]()
@admin
Děkujeme. Tak je to, jak jsme předpokládali.
Je celkem zajímavé projít si tu diskuzi s odtajněnými nicky znovu a vidět, jak jeden a tentýž člověk se vydává za druhé a jak reaguje na druhé = sebe.
Jen dotaz - anonym z 29.7. v 09:58 k nim nepatří? (Nebyla tahle kytka odtajněna jako majka845?)
mej rada svoje telo - tvemu partnerovi se nelibi? Takove poznamce od pubertaka bych se akorat zasmala - co on vi o pritazlivosti, o rozmanitoti krasy?