V noci nespí, já už nevím, co dělat :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
553
16.5.13 16:34

Ahoj Maminky

potřebovala bych rady jak na moji holčičku (4.měsíce)od doby, co jsme doma z porodnice mi spala v noci pouze 14 dni, od té doby prostě nespí…
usíná kolem 23hod.-3hod. ráno, no hrůza. Ráno vstane kolem 8-9hod, ve 12hod chce zase spát…spí max.1hod. kolem 15-16hod. opět spánek zase hodinu prospí…no a pak to začne kolem 18-19hod. chce zase spát, tak ji 19 hod. jdu koupat, kojit, no a ukládám ji ke spánku nebo spíš usína u prsa, no jo ale spí max.10 min a řve a má vyspáno a můžu skákat až do nebe a prostě neusne, pak je přetažená a dokáže řvát od 23hod do 3 hod.

zkoušela jsem jí nechat brečet, ale začne se vztekat, hystericky řvát a dusí se u toho, takže samozřejmě chováme houpeme v léhátku no vše prostě, aby usnula.

děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.5.13 19:04

@Mínaa dáváš něco na bolení bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
16.5.13 20:12
@Verca1989 píše:
@Mínaa dáváš něco na bolení bříška?

Když má bolení bříška, tak to poznám, tohle není od bolení, že nespí..jinak dávám lefax a ten ji pomáhá…ale bolení má už jen vyjimečně…prostě nespí a můžu se stavět třeba na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.5.13 20:16

@Mínaa a spí v postýlce, nebo s tebou v posteli? Pokud v postýlce, zkusila bych ji třeba přesunout na jiné místo, vím, že jedné známé tohle na podobné problémy pomohlo. No a jinak se pokusit zavést nějaký režim, aby pochopila, že v noci se prostě spinká. Přes den dávat spinkat ve stejnou hodinu, to samé večer, prvně dát najíst, potom vykoupat, popř. dokojit, uložit a pokusit se držet stejné hodiny, dělat stejné rituály. A naší malé pomáhá na spaní „usínáček“, máme takovou plyšovou kytičku, co hraje ukolébavky a u toho krásně spinká, tak i třeba něco takového zkusit. Jsou to blbiny ale v takovém případě bych zkusila snad cokoliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
16.5.13 21:27

@Mínaa Přesně tohle co popisuješ mi dělal malý. Jen u něho tohle období skončilo ve 4. měsíci. Unás zabralo, až když jsem ho položila do naší postele. Usnul u prsa, a pak jsem se nenápadně vytratila. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
16.5.13 21:40

Režim máme zavedý, dávám spát ve stejnou hodinu odpoledne i večer, ona si to prostě celý otočila a já nevim, jak to otočit, aby to bylo správně, aby prostě spinkala večer ona jako spí, ale chodí spát hodně pozdě…jinak spinká semnou v posteli, protože ji 2× v noci kojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
24.5.13 12:58

Ahoj holky, ráda bych vás potěšila! Měla jsem s malou úplně to samé, prostě ABSOLUTNÍ NESPAVKA! Budila se snad tisíckrát za noc, já byla hotová. Neměla hlad, neměla žízeň, prostě měla dost neklidné spaní! A o usínání ani nemluvím… To trvalo cca do roka a půl. A teď?? Ze dne na den se to změnilo. Malé jsou dva roky, chodí spát cca v půl 9 a spí krásně celou noc a ráno v 8 max v půl 9 jí musím budit :) Přes den spí krásně přes 2 hodiny, opět jí spíš musím budit. A usínání? Dám ji do postýlky a do 10 min je tuhá. Fakt pohodička! Takže Vám všem vzkazuji - vydržte, bude určitě líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí