V obchodě nedali dárek k nákupu

437
17.9.17 09:17

v obchodě nedali dárek k nákupu

Ahoj holky, jsem pěkně naštvaná. Včera jsem si s kuponem Dny Marianne jela koupit hodinky Festina, dvoje stály přes 7000,–. Na eshop kupony neplatí, ale jak tam, tak v obchodě mají, že ke každým dámským hodinkám je jako dárek šperkovnice s náramkem. Já celá natěšená a když jsem se na to zeptala u placení, tak mě odbyla, že vedení zakázalo dávat náramek zrovna k té mé kolekci a dostala jsem jenom krabičku. není to kvůli kuponům, na ostatní kolekce akce s dárkem platí i s tou slevou. Ale jde mi o to, že konkrétně k těm hodinkám, co jsem si vybrala, na eshopu dárek dávají a v obchodě je cedule, že dárek platí k nákupu všech dámských hodinek Festina, nikde tam není zmínka o tom, že se to na tu moji kolekci nevztahuje. Máte někdo zkušenost? Byla jsem nas… jak prase :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12156
17.9.17 09:24

@Mistee nas.ani jak prase chapu. NIcmene nezmuse nic moc. Jednak to nekde bude sikovne osetreny v podminkach. Jedine co muzes, pokud se jednalo o nejakou vetsi firmu, zjistit si kontakt na vedeni a tam napsat zklamano/nestatny email. Trochu kecu okolo a to kolikrat pomuze vic nez dohady. Ze zakona nezmuzes nic moc, ale toto fakt nekdy zabere ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
17.9.17 09:25

Ahoj napis email na vedeni a oskenuj jim. uctenku.
Ja vcera dostala darky ke vsemu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
17.9.17 09:35

@Mistee tady ti to asi nikdo nevyřeší. Napiš/zavolej na zákaznickou linku a poptej se přímo tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.9.17 09:40

Už jsem psala na Festinu, hned jak jsem dorazila včera domů :lol: Štve mě to z toho důvodu, že nikde nebyla psaná žádná vyjímka k té akci. Takže kdo si koupil hodinky o dost levnější, dárek dostal a já ostrouhala :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
17.9.17 09:46

@Mistee si to prodavacka chtela ulejt pro sebe 8) drzim palce, at to dobre dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.9.17 09:52

Ahoj, u Festiny netuším, já párkrát objednala Primky přes prim eshop a pokud byl dárek k hodinkám, tak ho dodali. Kamený obchod měli v Liberci a v Praze, v případě nedodání dárku bych tam stejně nejela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
17.9.17 09:56
@Nymphetamine píše:
@Mistee si to prodavacka chtela ulejt pro sebe 8) drzim palce, at to dobre dopadne!

Taky mě napadlo, že si to prodavačka chtěla nechat… Blíží se Vánoce, proč nemít zásobu dárků… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.17 10:10

Myslím, že paní prodavačka měla pravdu. Na e-shopu je napsáno, jen k vybraným modelům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
17.9.17 10:22

@Babeta81 jasně, ale na eshopu právě konkrétně k těm mým dárek je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
17.9.17 10:58

Napis primo Marianne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
17.9.17 11:57
@Mistee píše:
Ahoj holky, jsem pěkně naštvaná. Včera jsem si s kuponem Dny Marianne jela koupit hodinky Festina, dvoje stály přes 7000,–. Na eshop kupony neplatí, ale jak tam, tak v obchodě mají, že ke každým dámským hodinkám je jako dárek šperkovnice s náramkem. Já celá natěšená a když jsem se na to zeptala u placení, tak mě odbyla, že vedení zakázalo dávat náramek zrovna k té mé kolekci a dostala jsem jenom krabičku. není to kvůli kuponům, na ostatní kolekce akce s dárkem platí i s tou slevou. Ale jde mi o to, že konkrétně k těm hodinkám, co jsem si vybrala, na eshopu dárek dávají a v obchodě je cedule, že dárek platí k nákupu všech dámských hodinek Festina, nikde tam není zmínka o tom, že se to na tu moji kolekci nevztahuje. Máte někdo zkušenost? Byla jsem nas… jak prase :cert: :lol:

Prodavačka si to nechala pro sebe. Napiš písemnou stížnost na vedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
17.9.17 12:11

@Mistee Tak je to úplně jasný, nechala si to pro sebe :cert: :? Měla jsi to řešit už na prodejně 8) Pokud bych věděla 100%, že k tomu modelu dárek náleží, nechala bych si zavolat vedoucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat