V obchodě nedali dárek k nákupu
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
v obchodě nedali dárek k nákupu
Ahoj holky, jsem pěkně naštvaná. Včera jsem si s kuponem Dny Marianne jela koupit hodinky Festina, dvoje stály přes 7000,–. Na eshop kupony neplatí, ale jak tam, tak v obchodě mají, že ke každým dámským hodinkám je jako dárek šperkovnice s náramkem. Já celá natěšená a když jsem se na to zeptala u placení, tak mě odbyla, že vedení zakázalo dávat náramek zrovna k té mé kolekci a dostala jsem jenom krabičku. není to kvůli kuponům, na ostatní kolekce akce s dárkem platí i s tou slevou. Ale jde mi o to, že konkrétně k těm hodinkám, co jsem si vybrala, na eshopu dárek dávají a v obchodě je cedule, že dárek platí k nákupu všech dámských hodinek Festina, nikde tam není zmínka o tom, že se to na tu moji kolekci nevztahuje. Máte někdo zkušenost? Byla jsem nas… jak prase
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mistee nas.ani jak prase chapu. NIcmene nezmuse nic moc. Jednak to nekde bude sikovne osetreny v podminkach. Jedine co muzes, pokud se jednalo o nejakou vetsi firmu, zjistit si kontakt na vedeni a tam napsat zklamano/nestatny email. Trochu kecu okolo a to kolikrat pomuze vic nez dohady. Ze zakona nezmuzes nic moc, ale toto fakt nekdy zabere ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj napis email na vedeni a oskenuj jim. uctenku.
Ja vcera dostala darky ke vsemu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mistee tady ti to asi nikdo nevyřeší. Napiš/zavolej na zákaznickou linku a poptej se přímo tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem psala na Festinu, hned jak jsem dorazila včera domů
Štve mě to z toho důvodu, že nikde nebyla psaná žádná vyjímka k té akci. Takže kdo si koupil hodinky o dost levnější, dárek dostal a já ostrouhala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mistee si to prodavacka chtela ulejt pro sebe
drzim palce, at to dobre dopadne!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, u Festiny netuším, já párkrát objednala Primky přes prim eshop a pokud byl dárek k hodinkám, tak ho dodali. Kamený obchod měli v Liberci a v Praze, v případě nedodání dárku bych tam stejně nejela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nymphetamine píše:
@Mistee si to prodavacka chtela ulejt pro sebedrzim palce, at to dobre dopadne!
Taky mě napadlo, že si to prodavačka chtěla nechat… Blíží se Vánoce, proč nemít zásobu dárků… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že paní prodavačka měla pravdu. Na e-shopu je napsáno, jen k vybraným modelům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babeta81 jasně, ale na eshopu právě konkrétně k těm mým dárek je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mistee píše:
Ahoj holky, jsem pěkně naštvaná. Včera jsem si s kuponem Dny Marianne jela koupit hodinky Festina, dvoje stály přes 7000,–. Na eshop kupony neplatí, ale jak tam, tak v obchodě mají, že ke každým dámským hodinkám je jako dárek šperkovnice s náramkem. Já celá natěšená a když jsem se na to zeptala u placení, tak mě odbyla, že vedení zakázalo dávat náramek zrovna k té mé kolekci a dostala jsem jenom krabičku. není to kvůli kuponům, na ostatní kolekce akce s dárkem platí i s tou slevou. Ale jde mi o to, že konkrétně k těm hodinkám, co jsem si vybrala, na eshopu dárek dávají a v obchodě je cedule, že dárek platí k nákupu všech dámských hodinek Festina, nikde tam není zmínka o tom, že se to na tu moji kolekci nevztahuje. Máte někdo zkušenost? Byla jsem nas… jak prase![]()
Prodavačka si to nechala pro sebe. Napiš písemnou stížnost na vedení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mistee Tak je to úplně jasný, nechala si to pro sebe
Měla jsi to řešit už na prodejně
Pokud bych věděla 100%, že k tomu modelu dárek náleží, nechala bych si zavolat vedoucí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit