Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Obecně možná ano, já situaci zjišťuji právě proto, že jsem kvůli tomu byla oslovena. Byl vznesen požadavek a já se pouze snažim reagovat. Není to jen otázkou baby boomu. Takovéhle zařízení není jen proto, že se deti nedostanou do státních školek, ale také proto, že spousta rodičů uvítá nadstandartní péči. A to nemluvím o jeslích, tady to roli nehraje vůbec žádnou, těch bude málo vždycky.
@Miti píše:
Obecně možná ano, já situaci zjišťuji právě proto, že jsem kvůli tomu byla oslovena. Byl vznesen požadavek a já se pouze snažim reagovat. Není to jen otázkou baby boomu. Takovéhle zařízení není jen proto, že se deti nedostanou do státních školek, ale také proto, že spousta rodičů uvítá nadstandartní péči. A to nemluvím o jeslích, tady to roli nehraje vůbec žádnou, těch bude málo vždycky.
no…
nechám tě snít
Já už se v tom pár let pohybuju, takže to není jen sen. Sou tací, co soukromá zařízení využívají proto, že nemají jinou možnost. Ale jsou tací, kteří si váží toho, že má paní učitelka na starost jen 5-7 dětí, místo 30. že se jim přizpůsobí s otevírací dobou, přípaně funguje i přes noc. Že se postará i o děti s plínkou nebo jiným požadavkem. Že si rodiče nemusí dělat starosti, když má jejich dítě přísnou dietu. nehledě na spoustu kroužků, jazyků a jiných aktivit.
@Miti píše:
Já už se v tom pár let pohybuju, takže to není jen sen. Sou tací, co soukromá zařízení využívají proto, že nemají jinou možnost. Ale jsou tací, kteří si váží toho, že má paní učitelka na starost jen 5-7 dětí, místo 30. že se jim přizpůsobí s otevírací dobou, přípaně funguje i přes noc. Že se postará i o děti s plínkou nebo jiným požadavkem. Že si rodiče nemusí dělat starosti, když má jejich dítě přísnou dietu. nehledě na spoustu kroužků, jazyků a jiných aktivit.
jistě ![]()
Ahoj holky, nevíte jaká je aktuální situace v Píseckých jeslích? Je šance tam dostat dceru do září 2015? Když nejsem písecká? Dík ![]()
Zkus zavolat a zeptat se, dětí mají pořád dost. I když já jsem syna, který nastupoval září 2014, přihlašovala v květnu 2013. Oficiální zápis je vždy na jaře, podej přihlášku a vytrvale se informuj o stavu dětí. Spousta jich třeba pak vůbec nenastoupí.
Mohly by jste taky zkusit v Písku - Kopretina, jsou to jesličky a podporují maminky při vstupu na trh práce.
Takže tam bych neváhala, a zkusila bych to tam. berou od 1,5 - 4 let
A Samé dobré ohlasy jsem slyšela!!
![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
já myslím, že zaspala, baby boom v ČR je u konce. Tak na ce otvírat další a další soukromá zařízení?