Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimochodem, není náhodou zakladatelka vlákna i autorkou tohoto vlákna?
https://www.emimino.cz/…ydny-366365/
Že jsi to ty, ta co „bere paralen na teplotu 35.6“?
Jana Rybáková
@Anonymní píše:
Z mého pohledu má zakladatelka prostě depku. Chápu ji. Taky ji mám. V prvnim tehotenstvi v pohode a v druhem jsem psychicky na dne. Prijde mi ze mě i dite nikdo nema rad, i kdyz to neni pravda. Dle statistik ma kazda 5.tehule deprese a nemuze za to stejne jako ta ktere se rozjede laktacni psychoza.
Chce to psychologa to je jasne.
Zakladatelce drzim palce, bude lip.
Přesně máte pravdu
„O psychologovi nechci ani slyšet“
Tak ona má depky a nechce o psychologovi ani slyšet.. proč asi.. přemýšlejte dámy.
Protože se sakra bojí toho co by jí „našel“…
@jrfish píše:
@PaníKadrnožková Přečtěte si pořádně všechny její příspěvky, nejlépe vícekrát za sebou. Nemá „jen depresi“. Také je potřeba trošku číst „mezi řádky“ jestli vám to něco říká.Mimochodem, proč by mělo něco pomoci mně k dítěti, já něco takového psala? Ne. Tedy podsouváte a záměrně stáčíte téma jinam, to je proti pravidlům, četla jste je vůbec? Mám vás nahlásit?
Jana Rybáková
Nestacim, je mi to ukradené, jen nemam rada zbytecne nadavky a jeste anonymne. Takze jestli jste to nahore byla vy, tak za me uz ok a netreba se dal dohadovat. Maucta ![]()
Ne každý dokáže své pocity říct někomu dalšímu…je spousta lidí co nevyhleda odborníka aby mu pomohl protože mají strach, stud, jsou uzavření..
Kdybych měla takové problémy jako paní taky bych s toho nespala a měla deprese
@35ja píše:
Ne každý dokáže své pocity říct někomu dalšímu…je spousta lidí co nevyhleda odborníka aby mu pomohl protože mají strach, stud, jsou uzavření..
Kdybych měla takové problémy jako paní taky bych s toho nespala a měla deprese
Ano, to je jedna možnost. V takovém případě by ale měla, jakožto nastávající matka, nadřadit zájmy dítěte nad svůj stud a strach a dojít si tam.
Další možnost je, že je to feťačka, což psycholog pozná na první dobrou, tak proto tam nejde. I popis jejího života a situace koreluje spíše s touto verzí.
Jestli teda jen netrollis zakladatelko, tak si myslím, že místo te sebelitosti a strachovani se, které ti stejně nic nepřinese, by ses měla chytit za nos a udělat vše pro to abys byla tou nejlepší mamou, jakou tvoje dítě může mít. Podporu rodiny máš, o adopci ani psychologovi nechceš slyset, takže jediné co ti zbývá, je se kousnout a zamakat na sobě. Protože upřímně, ty si teď nemůžeš dovolit se hroutit a zpochybnovat. Takové to co když a co kdyby je úplně na nic, nijak ti to nepomůže, nic tim nevyřešíš a funkční křišťálovou kouli taky zjevně nemáš abys viděla do budoucnosti a mohla říct, že už teď víš že se to nezmění…
@jrfish jsi normální? Feťačka? Tohle je opravdu přes čáru, nechápu jak tohle můžeš vůbec vypustit z pusy. Vůbec se tady nehodlám s nikým už bavit, byla chyba sem něco někdy psát… takže vám, kteří mě podpořily hezkým slovem děkuji a ty ostatní třeba karma dožene sama. Sbohem.
Ahoj holky. Obnovuji tuto diskuzi.. Rozhodla jsem se od partnera odejit uz jsem to psychycky dal nemohla vydrzet.. Je jedno kvuli cemu to tady asi rozvadet nechci, ale mam k to u jeste dceru, na kterou nemam alimenty a otec miminka v brisku se na nas taky uplne vykaslal. Jak jste to zvladly? Da se to vubec zvladnout? Mam opravdu silene stavy depresi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Obnovuji tuto diskuzi.. Rozhodla jsem se od partnera odejit uz jsem to psychycky dal nemohla vydrzet.. Je jedno kvuli cemu to tady asi rozvadet nechci, ale mam k to u jeste dceru, na kterou nemam alimenty a otec miminka v brisku se na nas taky uplne vykaslal. Jak jste to zvladly? Da se to vubec zvladnout? Mam opravdu silene stavy depresi
Máte nějakou rodinu (rodiče, sourozence)?pokud to bude možné asi bych poresila alimenty a pak nějaké dávky. Nebojte zvládnete to, zvladlo to hodně žen ![]()