Vadí neodříhnutí?

Anonymní
9.5.16 19:03

Vadí neodříhnutí?

Ahoj,

mám doma 14ti denního chlapečka. Zpočátku jsme byli na MM a ve větší míře jsme dokrmovali UM, nicméně teď již dá se říct, že plně kojím, nicméně problém je v tom, že mi dr radí, abych malého nenechávala u jednoho prsu déle než 15min, že už si z toho prsu po této době nic nevezme… Takže přiložím na 15min k jednomu, potom na 15min k druhému. Většinou u toho brouček krásně usne, ale jakmile dojde na to, že bysme si měli odříhnout, tak se vzbudí a chce zase k prsu, ale už nesaje, jen si ho žužlá… Odříhnutí nám jde teď hodně špatně, myslíte, že je to i tím kojením. Někdy ho držím i půl hodiny a stejně si neodříhne, někdy si jenom ublinkne. Co se bude dít, pokud nebude miminko odříhnuté? Protože to ho můžu mít u prsu potom klidně celý den…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
9.5.16 19:09

Nestane se vůbec nic ;) nech ho spát… já třeba v noci vůbec odříhnout nedávala a přes den jen když vypadal, že nechce spát. Maximálně ho může víc bolet bříško, pokud na to bude trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.16 19:11

@j.a.n.i1 on právě na prdíky docela čerstvě trpí, ale to ještě od doby, kdy jsme odříhavali po UM úplně v pohodě, takže to tímto nebude. Tak snad mu tím nějak moc nepřihorším :-(

• Citovat
  • Upravit
720
9.5.16 19:11

Nevadi :) v noci vubec rihnout nedavam, vzbudili by se mi. Obcas kdyz v sobe maji hodne vzduchu tak si reknou sami(krouti se a poplakavaji) tak to je pak zvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.5.16 19:17

Nechte spát, nestane se nic, pokud ho to bude tlačit v bříšku tak se prostě vzbudí a dáte odříhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
9.5.16 19:18

Když u jídla moje malinká usne, položím do postýlky bez odříhnutí.. Pokud jí to nějak „tlačí“ v bříšku a potřebuje odříhnout tak si řekne sama (je neklidná nebo mrčí) :-) takže vyzkoušej a uvidíš jak mu to bude vyhovovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
9.5.16 19:18

Taky jsem nedávala odřihnout, když mi malá u kojení usnula. Když nebyla spokojená, tak se začala kroutit a to si pak odříhla hned. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.5.16 19:19

Nedávala sem odříhnout žádního našeho žrouta, nebavilo mě to. Kdyžtak si odříhli sami. Jestli s tím měli problém teeda netuším, ale nepřišlo mi, že by je bez odříhnutí bolela břicho nebo něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 19:23

Nam se malej, kdyz si neodrihnul, strasne trapil s prdiky. I ted v noci, to ho rihat davat, ptz u prsa usne, tak se k ranu budi a krouti se jak had, nez to vyprdi…ale zlepsuje se to. Takze zalezi, jake budes mit mimi, jestli mu to neodrihnuti bude vadit..vyzkousej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 19:56

Maly mi od narozeni nikdy neodrihaval, ze zacatku jsem ho chvili nosila, ale stejne z nej nikdy nic nevyslo, tak jsem uz pak nechavala v klidu spinkat, nikdy neblinkal, nic ;) Takze byt tebou, kdyz tak jen vic hlidam, jestli ho nahodou vleze nenatahuje, jinak bych ho nechala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
9.5.16 20:05

Ani jedna z mých holčiček neodříhávala. Je tedy pravda, že je netrápilo ani bříško, prdíky, neblinkaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
9.5.16 20:19

Ahoj, taky jsem nedavala odrihnout. Podle me to je mytus, z dob, kdy se krmilo po x hodinach, pak se dite prejedlo… Kdyz davam kdykoliv cucnout podle potreby, je to casto, tim padem neni problem s prdiky, brkanim atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.5.16 20:24

Moja malicka tiez zaspavala pri kojeni a ani brusko ju nebolelo :) myslim ze odrihnout by sa mali davat hlavne deti krmene z lahvicky ked sa napokykaju vzduchu. Kojene deti su v tomto vpohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
9.5.16 20:28

Ja odrihnout nenechavala, nez mi to nekdo pripomnel :oops: a v pohode. Dcera si stejne vetsinou ani nerihla, proste u toho kojeni nepolykala vzduch. Pokud Ti neblinka nebo moc neprdikuje, tak bych se na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 20:54

To teda hledím kolik z Vás nedáva někdy odříhnout..My jsme to teda brali poctivě ve dne v noci po každým jídle někdy i čaji. V noci jsem ho někdy nemohla rozebrat, tak jsem ho různě převracela, mačkala dělala různý cviky, nechávala chvilku na bříšku pod dozorem dělala jsem všechno možný jen aby si odříhnul, protože pokud bych ho nechala tak, tak by jsme si přes den teda pěkně užili s prdíkama..I tak na ně dost trpěl až do 7-8 měsíce. Pokud si ale neodříhnul tak jak byl zvyklí (3krát) bylo to s prdíkama utrpení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí