Vadí neodříhnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6509
9.5.16 20:05

Ani jedna z mých holčiček neodříhávala. Je tedy pravda, že je netrápilo ani bříško, prdíky, neblinkaly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
9.5.16 20:19

Ahoj, taky jsem nedavala odrihnout. Podle me to je mytus, z dob, kdy se krmilo po x hodinach, pak se dite prejedlo… Kdyz davam kdykoliv cucnout podle potreby, je to casto, tim padem neni problem s prdiky, brkanim atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.5.16 20:24

Moja malicka tiez zaspavala pri kojeni a ani brusko ju nebolelo :) myslim ze odrihnout by sa mali davat hlavne deti krmene z lahvicky ked sa napokykaju vzduchu. Kojene deti su v tomto vpohode :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85549
9.5.16 20:28

Ja odrihnout nenechavala, nez mi to nekdo pripomnel :oops: a v pohode. Dcera si stejne vetsinou ani nerihla, proste u toho kojeni nepolykala vzduch. Pokud Ti neblinka nebo moc neprdikuje, tak bych se na to vykaslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 20:54

To teda hledím kolik z Vás nedáva někdy odříhnout..My jsme to teda brali poctivě ve dne v noci po každým jídle někdy i čaji. V noci jsem ho někdy nemohla rozebrat, tak jsem ho různě převracela, mačkala dělala různý cviky, nechávala chvilku na bříšku pod dozorem dělala jsem všechno možný jen aby si odříhnul, protože pokud bych ho nechala tak, tak by jsme si přes den teda pěkně užili s prdíkama..I tak na ně dost trpěl až do 7-8 měsíce. Pokud si ale neodříhnul tak jak byl zvyklí (3krát) bylo to s prdíkama utrpení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
9.5.16 20:57

Já zkoušela a nikdy si neodříhli.. Sestra v porodnici a pak následně jednou v nemocnici mi říkala, že některé děti nepohltají tolik vzduchu a nepotřebují si odříhnout..
Jednou to chtěla zkusit tchýně :mrgreen: chytrá.. chodila s klukem půl hodiny a pak to vzdala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
9.5.16 21:03

Ani u jednoho dítěte jsem neodříhávala v noci a nijak zvlášť to dětem nevadilo. Abych měla klid, že se nebudou dávit třeba zvracením, mívali jsme monitor dechu. Nakojila jsem, položila postýlky a šla jsem v klidu spát dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.5.16 21:27

Ahoj, mam dcerku která bude mit zítra 3 tydny. Rihat ji davam, jak přes den, tak i v noci, taky mi usina u prsa, a nevzbudi se když ji davam rihat.Nebo chvili cuci a pak usne. Chvili pockam, a když si nerihne tak to nehrotim a pokladam ji do postýlky. ;) ;) Obcas mi ublinkne, ale ne v noci nastesti…Kaka krasne, i prdi. :mrgreen:
Plne kojim.
A nekdy ji taky nebudim a polozim ji. A rihne si třeba později az se vzbudi, a jak ji zvednu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
9.5.16 21:31

Já jsem dceru zkoušela nechat odříhnout prvních pár dní, pak jsem zjistila, že jí to nejde. Nevím proč, nechápala jsem, ale prostě to neuměla. :nevim: :mrgreen: Držela jsem jí třeba hodinu a nic. Vzhledem k tomu, že se ani jednou nepozvracela, jsem to přestala řešit. Takže u nás to pak bylo bez odříhání. Některé děti to holt ani neumí / nepotřebují. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
9.5.16 21:38

Já jsem dávala, ale stejně nic. V porodnici mi říkali, že jak do 15 minut nic, tak mám v klidu položit. Měli jsme raději zvýšenou postýlku pro jistotu, kdyby blinkal později a nikdy nic, naštěstí :) Za to ted v půl roce stojí říhání za to. Mi taky přijde, že to nějak neuměl jak byl malý, jak tu už někdo psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 10:36

@fashion_victim83 To samozřejmě ano. Nechtěla jsem nikomu vnucovat své názory, nebo zakladatelce tvrdit že pokud odříhnout nenechá stane se nějaká katastrofa. Očividně to vůbec nevadí. Chtěla jsem jen uvést příklad jak to máme my. A jak to tak sleduju, tak si začínám myslet, že asi opravdu nějak špatně pije, když je potom plnej vzduchu..Závidím Vám všem, co si můžete jít v klidu lehnout a je to v pohodě..Co jsme se s tím natrápili, a hlavně v tu noc.. :roll: A teď i když mu bude rok, pořád to tak máme. Jakmile si neodříhne tak jak musí, pak nás bolí bříško a trápí prdíky. Ale už to teda není taková hrůza jako když byl menší..Zas na druhou stranu o tom že mu rostou zuby skoro ani nevím..,asi jsme si to všechno vybrali tady na tom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 13:25

@fashion_victim83 Tak my krom tady toho, jsme jinak taky zlatí..Jenom ty prdíky, to nás potrápilo dost. Jenom slyším to slovo a už se mi ježí chlupy.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí