Vadí, že si miminko stoupá v šesti měsících?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
13.6.12 21:15

Můj syn neměl ještě 3. měsíce a už se otáčel na bříško sám, ve čtyřech měsících se stavěl na čtyři a dělal mosty. a ted má půl roku a leze jako dábel a už sám sedí. paní doktorka jenom kroutí hlavou že je to teda moooc brzo. taky chudát nemá čas aby přibíral na váze když je celej den v akci. sem zvědavá kdy mě začne s takovým tempem chodit. dcera ještě v půl roce ležela na zádech a sotva se překulila:-) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
4.8.20 10:23

Ahoj, jsme na tom stejně - necelý půlrok a malý si stoupá u nábytku, sedí, leze… kdy vám začali tyto děti chodit?

• Citovat
  • Upravit
1331
4.8.20 10:28

@Eva.asdfghjkl v 10 měsících :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
4.8.20 10:36
@Eva.asdfghjkl píše:
Ahoj, jsme na tom stejně - necelý půlrok a malý si stoupá u nábytku, sedí, leze… kdy vám začali tyto děti chodit?

Tohle je dost individuální, 2 ze 3 dětí se mi stavěly u nábytku před 6.měsicem, starší byla Mistr v obíhání nábytku, gauče… Ale první krok sama udělala cca 2 týdny před 1.rokem, druhá začala chodit mezi 8. a 9.měsícem, ale to rozhodně nechceš :lol: jak byla mozkem pořád miminko, tak věčně boule na čele, věčně jí někde tekla krev, protože ikdyž jsme měli takový ty chrániče na rohy ona byla schopná spadnout na hranu stolu, jak byla malinká, tak si neuměla strkat ruce před sebe, jak padala a že 1.měsíc fakt padala často, ikdyž se nám podařilo třeba polovinu pádu zachránit, tak pořád to bylo často no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.8.20 10:43
@Eva.asdfghjkl píše:

jako samostatně? nejstarší asi ve 14 měsících - ona byla spokojená, že od toho půlroku se všude dostane kolem nábytku nebo tím, že si třeba tlačí stoličku před sebou a nebyla vůbec motivovaná a ochotná pustit se a zkusit samostatnou chůzi. nejmladší samostatně chodil v 10 měsících. u prostřední si to nevybavím, v deseti měsících asi ne, v roce určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
4.8.20 10:56
@Eva.asdfghjkl píše:

V 9 měsících :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
4.8.20 11:15
@Eva.asdfghjkl píše:

V 10 měsících. Ale není vůbec o co stát, je to záhul na páteř. Ale stejně s tím člověk nic neudělá, zabránit jim v tom nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
4.8.20 11:21
@Eva.asdfghjkl píše:

Naše malá to samé. Taky jsem z toho trochu nervózní, aby si tím nějak neuškodila. Ale zabránit tomu nijak nejde. Jakmile přišla na to, jak si sednout, v jiné poloze ji není možné udržet :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.8.25 11:08

@Anonymousss je to úplně normální moje dcera 6 měsíců a 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12661
27.8.25 14:12
@Lenka284 píše: Více

Tak zakladatelky dite uz pujde skorodo skoly, takze nejspise vyreseno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí