Vadíme sousedům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.2.14 08:21

Vadíme sousedům

Zdarvím všechny jdu se spíš vypsat protože od včera mi to straší v hlavě a nemůžu se toho zbavit. Včera večer za náma došel soused a zároveň předseda družstva že už nesnese dupot a jekot mých dětí že nemůže spát o víkendu dýl než do 7 a že chce spát minimálně do 9 hodin a že si prý stěžují i lidi pod nim a nad náma že je to katastrofa a jelikož jsme tady v nájmu (byt jsme si pronajali od jiného pána než za náma přišel tudíž jsme v podnájmu)prej je nějaká zkušební doba 3měsíce a že pokud nepřestanou dupat tak dá pánovi výpověď a budeme mít měsíc na vystěhování ale ve smlouvě máme výpovědní dobu 2 měsíce ale to že ho nezajímá ale stěhovat se po tak krátké době je hrúza ale ještě jsem mu řekla že psi vedle mě štěkaj skoro nonstop to ho nezajímá to mu nevadí dál jsem mu řekla že já taky poslouchám rány v 5 ráno zezhora a je to jako by někdo dupal na jednom místě schválně není prý možné bydlí tam staří lidi a dál jsem mu řekla že když jdu ven tak na chodbě taky slyším křičet děti a taky to není možné. podotýkám že máme všude koberce a přes týden vozím staršího do školky vracím se v 10.00 od 12ti do pul 2 mladší spí takže zase ticho a v 14.00 pro staršího zase jedu a jsme venku a nezdá se mi že by dělali zase takový kravál normálně si hrajou třeba s autama to mu ale taky vadí když malý zakop spadl tak to byla hrozná rána a to mu taky vadí že se to nedá poslouchat bojím se že nám dá výpověd nevím jestli to oznámit i tomu pánovi co nám to pronajal aby o tom věděl nebo to nechat tak on pán předseda už tady byl podruhé fakt se bojím že nás vyhodí zítra jdeme k zápisu školu budeme mít hned vedle baráku takže by se mi jinam nechtělo. omlouvám se za chyby a za román a prosím o zachování anonymity děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.2.14 08:24

Klid.. platí to, co máte ve smlouvě.. ten chlap to jen zkouší. O žádné zkušební lhůtě jsem nikdy neslyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
3.2.14 08:27

Myslím, že jestli jste tam krátce, starší lidi nemají rádi změny, jsou zatrpklí a vadí jim, i kdyby sis nechala před vlastním bytem boty. Já si myslím, že na to nemají právo, ale nerozumím tomu. Kamarádka má vlastní byt v paneláku a dokonce na ně sepisoval barák petici. Ty děti znám, jsou možná trošku hlučnejší, ale nic, co by se vymykalo normálu. Jsou to moc hodný děti a celá rodina jsou v pohodě. Třeba bys jako sousedka pod vámi mluvila jinak, ale to si dědek myslí, že tebe baví vstávat v sedm a taky by sis neschrupla do 9? My bydlíme v rod. domku a je klid, jak já někdy říkám, nás by vystěhovali během hodiny. Mimochodem dědkovi doporuč špunty do uší voskové, stojí pár korun, já je teď měla na dovolené a naprostá pohoda.,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 08:28

Mnmchdm, dědovi normálně řekni, že noční klid je 22-6:00. Jestli on chce spát do 9ti? to je celkem jeho problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 08:28

Prý to poslat našemu domácímu že to tak mají oni. jsou to družstení byty takže asi to je jinak než u osobního vlastnictví. ale náš domácí se mi o žádné zkušební době nezmínil.

• Citovat
  • Upravit
2144
3.2.14 08:31

Pokud máte ve smlouvě na vystěhování 2 měsíce, tak vás, podle mě, nemůže vyhodit za měsíc :) A neber si to špatně, ale možná se sousedovi nedivím, pokud se opravdu nemůže vyspat ani o víkendu, je to na prd. Taky jsme bydleli na bytovce a vím, jaký to je, když tě tam něco deno denně ruší :think: Každopádně by to šlo snad vyřešit v klidu a né hned vyhrožovat vystěhováním :roll: Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 08:32
@Anonymní píše:
Prý to poslat našemu domácímu že to tak mají oni. jsou to družstení byty takže asi to je jinak než u osobního vlastnictví. ale náš domácí se mi o žádné zkušební době nezmínil.

klid.. opět.. u družstevního je to to samé, co u normálního. Hele, naši se v paneláku snaží zbavit rodiny, co dělá fakt extra bordel - a marně už pár let. Taky jsou na podnájmu. A nikdo s nima nic nemůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
3.2.14 08:33
@martina.se píše:
Klid.. platí to, co máte ve smlouvě.. ten chlap to jen zkouší. O žádné zkušební lhůtě jsem nikdy neslyšela :think:

Jde o to, jestli to třeba ještě nemají nějak upravený ve stanovách družstva? :think:

Každopádně já bych to určitě řekla tomu člověku, kterej vám byt pronajímá… Řešila bych to s ním… :nevim:

Tohle je prostě občas zlo, my jsme takhle bydleli v bytě, kde si pořád chodil stěžovat chlap pod náma, já to teda řešila tím, že jsem prcka (tehdy byl akční jen jeden) ukotvila u pohádek na tu „nejhorší“ dobu… Úplně přestal chodit po tom, co mu otevřel manžel a a řekl mu, že děláme co můžem, ale že prostě prcka lítat nenaučíme… Sice nás jeho manželka pak nezdravila… Ale co už… :oops: :mrgreen:

Každopádně nám pomohlo až přestěhování se… Teď bydlíme v bytě, kde pod náma nikdo nebydlí, s někým jiným sousedí jen kuchyň (a to asi jen s koupelnou toho druhýho bytu), takže všechen jekot schytávaj nejspíš jen ti, co bydlí nad náma a ti zatím nic neřekli… :oops:

Snažím se teda děti tak do 10 držet v klidu a pak večer zas tak od těch 8 - 9 je klid… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.2.14 08:35

Jako upřímně- bydlím v cihlovém domě, ne v paneláku, takže by to mělo být lepší, ale co byla sousedovic dcera nad námi malá, měla jsem pocit, že mají doma slona, ne malé dítě. Je to velice nepříjemné. S tím musím souhlasit.
Zkušební doba, to slyším poprvé. To bude dědek jen zkouet. Ale vyhodit vás zřejmě mohou.
Být tebou, příště běžte do přízemí, budete mít klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5668

Milá neznámá. Vůbec ti to nezávidím. Ale myslím že je naprosto normální, když je rodina s dětmi, že nebude hrobové ticho…to si tam měl pan předseda nastěhovat rakve..pak by tam měl hrobové ticho…jsme také v podnájmu a sousedka pod námi vyhrává způsobem, že mi nadskakuje poctel taky jsem na ní naběhla že chápu že je mladá ale já uspávám dítě a nepotřebuju mu k tomu pouštět rádio…nacož se na mě obořila s tím samým že od nás jde hluk že manžel řve na naše dítě…podotýkám malému jsou 3 měsíce a nikdy na něj nezvýšil ani hlas jen má prostě pronikavý hlas takže to může vypadat že se hádáme…já jsem jí řekla že i kdyby sme se hádali jí do toho má být úplný kulový má raděj chodit do práce aby nás tedy neposlouchala a hlavně že tu platíme tak nehorázný prachy že se tady rozhodně nehodlam chovat jako myška abych se jí zavděčila.(to bych totiž asi nesměla s manželem ani promluvit nebo si dojít na záchod) nakonec z ní vylezlo že vlastně ani neví odkud ten zvuk jde…samozřejmě sem si stěžovala i majiteli bytu…mimochodem nám tu z jedné strany řvou sousedi z druhé strany věčně pískaj na píšťalku děti ale na to sem neřekla ani slovo protože to jsou DĚTI. člověk po nich nemůže chtít aby je někam posadil a tam je i našel né kadé dítě je takové…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259

@martina.se tak to v domě, kde mám byt, se to řeší velmi a už se takto několika rodin zbavily. Stačí jim trochu udělat ze života peklo, jedni byli feťáci a další nepřizpůsobiví. Sice to trvalo třeba tři, čtyři měsíce, ale povedlo. Ale která rodina s malýma dětma není hlučná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 08:36

@kate02 já mám taky souseda na zabití, jemu vadí i spadnutí špendlíku na zem.. někdy je to o nervy, ale ofiko na mne nemůže.. jen se mu směju :think: Jinak já taky klid dodržuju - kluk jde v půl 9 večer spát - od 7 už je bez nějakých extra aktivit. Vstává sice brzo, ale ví, že si má pustit pohádku a do 8:00 je klid.. Já to dodržuju a soused předevčírem ještě o půlnoci mlátil kladivem a omítal stěnu - sousedí mi přímo s obývákem. Prostě juzek. S některýma se nedá domluvit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.14 08:37

@celipipka54 tak samozřejmě že se děti někdy snaší dělad větší hlu ale to se snažím je klidnit protože taky to znám i z opačné strany taky nad náma bydleli lidi s dětma a taky dělali extra hluk klučina drandil na motorce v obejváku na parketách ale neřešila jsem to já ani manžel ten choil dokonce na tři směny a když byl utahaný tak ho ani to nezbudilo ale své děti se snažím v rámci možnosti krotit ale zakazovat jim taky furt něco nemůžu

• Citovat
  • Upravit
11700

Já bych obešla sousedy a zeptala se jich, zda je opravdu tolik rušíte a nebo jestli je to výmysl jen toho dědka… Jinak ale opravdu platí to, co máte ve smlouvě a s tím nic nezmůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@andice píše:
@martina.se tak to v domě, kde mám byt, se to řeší velmi a už se takto několika rodin zbavily. Stačí jim trochu udělat ze života peklo, jedni byli feťáci a další nepřizpůsobiví. Sice to trvalo třeba tři, čtyři měsíce, ale povedlo. Ale která rodina s malýma dětma není hlučná?

jj, děti chápu, to je v pohodě. Ale třeba u našich - to jsou bitky, hádky ve 2-3 ráno, velmi vulgární ječení na chodbě atd.. a to téměř denně. A nemůžou s nima fakt nic.. to už bylo stížností, policajti jezděj na jistotu a stejně ne. Prostě nemají dluh na nájmu, nejde :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný