Vadíme sousedům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
862
3.2.14 08:56
@Anonymní píše:
Právě že se sousedy se zdravím vžydcky se na sebe i usmějem takže si spíš myslíme že to vadí pouze jemu ale to je problém protože je zároveň i předseda. No včera u toho našeho rozhovoru byl i soused co mu tady vedle nás štěkaj ti psi skoro celý den a ten řek mě je to jedno tam ječí děti a mě zase pořád štěkaj psi to je stejné taky sněma nic neudělám takže tomu to nevadí a to mi předtím předseda říkal že i on si byl stěžovat.

Předsedové jsou nejhorší, u nás taky předseda - duchodce, který si myslí, že mu to tam všechno patří 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
3.2.14 08:58

@sagina Víš ono je to těžký, já to vidím z druhé strany a je to peklo. Taky nevolám policajty že tam v noci chodí v podpatcích ( jak se to ku. evsky ozývá na té plovoučce), jen někdo je tak praštěný že je může zavolat :) A navíc se to pak přičítá k těm stížnostem. Když jsme bydleli v podnájmu, nad námi paní měla dvojčata, nebylo to vždycky v klidu, když si děcka hráli :D Ale nikdy jsem si nestěžovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.2.14 08:59
@martina.se píše:
z tohoto nesmyslného důvodu se mi nedaří najít podnájem. Nechápu.. jako co je tak strašnýho na dítěti - které už je celkem odrostlé… :think: každý druhý má v podmínkách že děti ne.. trochu ujetý :zed:

no, to je jasný - když je to malý, tak to řve. když je to větší, tak to dupe. a když je to ještě větší, tak si to pouští hnusnou muziku na plný koule. možná by nebylo od věci dětným rodinám vyhradit nějaké pěkné jeskyně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862

Mimochodem já v noci slyším miminko pod námi, taky mě to občas budí, ale přece nebudu stěhovat sousedy jen proto, že jim brečí dítě…Dle mého je to blbost a tak jednoduše se nedá vystěhovat;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259

@martina.se Souhlasím, ale když to pronajímáš za cenu, kterou víceméně za ten byt platíš a ještě ti volají obden ze sdružení vlastníků, chvilku bojuješ a pak to vzdáš, protože si jen přiděláváš problémy a finančně z toho nic nemáš. Já je ovšem nevystěhovala, čekali druhé a chtěli do vlastního. Hájila jsem je do poslední chvíle, co tam bydleli, byli moc fajn. Ale pak už jsem raději hledala jednotlivce nebo pár. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910
3.2.14 09:00
@sagina píše:
samozřejmě, družstvo může doporučit cokoli. ale pak jde hlavně o to, co říká smlouva a zákon. ono třeba naše družstvo takhle vystěhovává feťáka, který si do bytu tahá pochybné kamarádíčky, dělají bordel, neplatí. už asi dva roky a ještě stále konečný rozsudek o vystěhování je v nedohlednu :nevim:Příspěvek upraven 03.02.14 v 08:57

To se divím, u nás na družstvě mi ta paní řekla, že to půjde hodně rychle když jsou v podnájmu, že nejsou první ani poslední :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 09:01
@sagina píše:
no, to je jasný - když je to malý, tak to řve. když je to větší, tak to dupe. a když je to ještě větší, tak si to pouští hnusnou muziku na plný koule. možná by nebylo od věci dětným rodinám vyhradit nějaké pěkné jeskyně? :think:
:mrgreen: :lol: jj, asi budu jednu potřebovat.. Tady už fakt být nechci (hluk, hospoda podemnou, koncerty a plesy za zdí atd..).. Jenže prostě ne. 8mi leté dítě je asi nějaký zabiják, který vadí.. nedejbože, kdyby se pronajímatel dozvěděl, že čekám dítě, to by bylo zle, že.. A k tomu 2 saně v podobě morčat, jsem nahraná. Hledám už 4 měsíce, marné :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 09:02
@andice píše:
@martina.se Souhlasím, ale když to pronajímáš za cenu, kterou víceméně za ten byt platíš a ještě ti volají obden ze sdružení vlastníků, chvilku bojuješ a pak to vzdáš, protože si jen přiděláváš problémy a finančně z toho nic nemáš. Já je ovšem nevystěhovala, čekali druhé a chtěli do vlastního. Hájila jsem je do poslední chvíle, co tam bydleli, byli moc fajn. Ale pak už jsem raději hledala jednotlivce nebo pár. :nevim:

jasný, beru.. jen pro mne, jako pro člověka, co hledá podnájem, je to právě na palici :nevim: si pak připadam jak nepřizpůsobivá. Jen proto, že jsem si dovolila mít dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.2.14 09:03

@martina.se nestraš 8o takže kdyby náhodou jsme se museli vystěhovat nemám s třemi dětmi šanci?…mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814

@Tanule23 jistě, zavolat může. jde o to, k čemu mu to bude :nevim: jinak jak už tu bylo podnotknuto, hromadné bydlení má své výhody, ale i nevýhody. s tím se musí počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350

No on to pro toho majitele bytu taky není žádná výhra, když mu předseda družstva posílá stížnosti na nájemníky a žádá jistě nějakou nápravu… takže se nedivím, že někdo po špatné zkušenosti už pak problematické nájemníky raději ani nechce… to není diskriminace… komu se to nelíbí, může si pořídit vlastní bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 09:04
@Elisenika píše:
@martina.se nestraš 8o takže kdyby náhodou jsme se museli vystěhovat nemám s třemi dětmi šanci?…mazec

zkus projet inzeráty.. pokud chceš slušnou lokalitu, tak se nečapeš - odmítám jít bydlet do 15ti patrového věžáku nebo do ghetta. A 99 % bytů v dobrých lokalitách má napsáno, ne děti, ne zvířata :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1910

@sagina …já momentálně vidím samé nevýhody, spíš slyším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
@martina.se píše:
jasný, beru.. jen pro mne, jako pro člověka, co hledá podnájem, je to právě na palici :nevim: si pak připadam jak nepřizpůsobivá. Jen proto, že jsem si dovolila mít dítě :think:

Já vím, já mám jen 1+1 a nakonec byt stejně prodávám, nemám už to dál zapotřebí. Máme rodinný domek na půl samotě, pár sousedů a děti si můžou hrát a vyvádět, jak chtějí. Ale když najedou na jaře zahrádkáři, taky jim to není. Sice se tváří, ale pomlouvají fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
3.2.14 09:05

@martina.se nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie