Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@boball
A víte co? Tohle je docela dobrý nápad. Obcházet byt po bytu se mi nechce. Jak říkám o ten byt přijít nechci. Ještě uvažuju o převodu do osobního. A to se pak všechno řeší přes MěÚ a tam už zaujetí být nemůže…
Lalina
Družstevní byt do OV přes MěÚ, divné.
@Anonymní píše:
@boball
Já ale dokážu pochopit, že se lidé bojí. Ale já nemám 6 tříd základní školy. Vím co mám za psy. Že jím důvěřuju ještě neznamená, že jsem neopatrná. A když se míjím s někým na schodech, držím je u zdi opravdu nakrátko. Tady mají ještě další 3 sousedi pejsky…
tím že je držíš nakrátko a ještě u zdi jim nedáváš možnost volby a mohli by se naopak cítit zahnaní do rohu, čili je dostáváš do stresu a ani o tom nevíš
kolem takových psů bych ani já nechtěla projít a to se mezi psama pohybuju x let ![]()
Ahoj taky jsem řešila neco podobného viz tato původně moje dizkuze ale já to měla jednodužší v tom že jsem tam byla v podnájmu. Nakonec jsme se museli přestěhovt dělali jsme jim ustupky ve všem co jim vadilo našli si pak i takové kraviny jako že přejelo autíčko po chodbě a už za náma byl předseda nebo že děláme kravál a nic ztoho nebyla pravda soused vedle nás pouštěl hudbu na plné pecky i 11 večer ale dělali jsme to my byla jsem a pořád jsem ve stresu kdy zase zazvoní a bude vyhrožovat a ječet na mě předseda a tak jsme se přestěhovali ale pořád když zazvoní zvonek mám žaludek stažený dečka taky zvoní zvonek a už se jdou schovat že jde soused po nich ječet ale jsme v osobce a nikomu to tady nevadí že si děcka normálně hrajou jsou tady vesměs mladí lidi s rodinama a ne duchodce tam bych nešla ani za zlaté prase. Když jsme se stěhovali tak mi sousedka se kterou jedinou jsme vycházeli říká tak se povedlo jin vás vyštípat my nemužeme jít proti něm nebo by si na nás něco našel a připravil by nás o bytt takže si nemyslím že proti vám neco mají všichni ti lidi ale jelikož jsou to starousedlíci tak protisobě nepůjdou a budou se vás snažit vyštípat za každou cenu.
@white_black to je síla, no bohužel fakt takoví mezi námi. S těmi psy- to dělala sousedka i našim. Něco podobného. Policii volala ona na ně a policajti jaksi pochopili, že paní není ok.