Vadíme sousedům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3931
11.9.14 10:35

Zakladatelko a to si něco všem zbývajícím nájemníkům v 12 bytech udělala? Mě příjde celkem zvláštní že by se 12 bytů jen tak zničeho nic domluvilo a snažilo se Vás bezdůvodně vyštípat z bytu vždyť to je blbost ne? :think:

No zkusila bych právníka a posléze bych pro jistotu začala asi hledat jinný byt protože jestli to takhle půjde dál tak nevím nevím jestli něco zmůžete proti družstvu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
11.9.14 10:36

Tak já bych začla dodržovat pravidla, kolo vodila zadem, zamykala (zabouchnuté dveře jde otevřít během pár vteřin, ať se vám tam někdo nedostane, máš dcerku, co kdyby se tam dostal úchyl a počkal si na ni…), po dobu nepřítomnosti bych zapnula v bytě diktafon, který se aktivuje zvukem a doopravdy si ověřila, že psi nevyjí (protože občas taky člověk tvrdí, že nechrápe :lol: ). Ať máte všechno v cajku a obvinění se sestává opravdu jen z jednoznačných výmyslů ;)
p. s. a nemlaťte dveřma, je to fakt otravné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 10:36

Asi jo, asi budu muset zajít za domovníkem. Ať tedy v noci volají policii, když si myslí, že jsme hluční. A dodržovat budeme muset. Ale ani teď se nechováme problémově a vzniklo toto… A asi budu muset i za právníkem. Ve stanovách družstva je uvedeno jasně, že první probíhá kárné řízení (to bylo včera-úplně kvůli hovnu ovšem) jenže jak jsem jim to měla dokázat??? A pak už jen vypsání z družstva…
 Lalina

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.14 10:37

@mutter
Mám pitbulla a amstafa

• Citovat
  • Upravit
15108
11.9.14 10:38
@Anonymní píše:
Nenosí, ale ze zákona je ani mít nemusí. Jsou na vodítku. To nejsou zlí psi. Mám pětileté dítě. Jsou to hloupí lidé, nic jako bojové plemeno neexistuje- jsou tak označované prostě plemena, které lidé vyšlechtili pro boj psa se psem. Nikoli člověkem. A pokud jsou ti psi dobře vychovaní, jsou jako každý jiný pes proboha!
Lalina

No víš, to si myslí každý majitel, že jeho pes je ten vychovaný a hodný. Myslela si to i naše sousedka, její pes mne najednou napadnul a rozkousnul mi celé prso. Měla ho na vodítku a bylo to houby platné. Zareagovat nestihla, pouze jsme se míjeli na chodníku, ona na mne promluvila, a já jí pouze odpověděla, žádný prudký pohyb nic.Taky na to čuměla a le vždyt nikdy nic.Od té doby se velkých psů prostě bojím. A ty se nediv, když takovou věc odmítáš, že se lidi bojí. Nezamykání je prkotina, nicméně, pokud je to tam pravidlem prostě zamykejte, není to taková práce navíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231

My jsme v domě nejmladší a když někdo bouchne dveřma, taky mě hned napadne, že ten idiot neumí zavírat, jsou to fakt šlupky, stejně tak se rozčiluju, když není zamčeno, i s koulí na dveřích, dají se totiž nezamčené snadno vylomit a v lokalitě se krade. Dodržuj základní pravidla, psi obstarávej dle vyhlášky a otevřeně s ostatními komunikuj. Zeptala bych se třeba za týden, že jsem změnila to a to, jestli konkrétně ještě něco vadí a proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

Na tohle si vem právníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
11.9.14 10:39
@Anonymní píše:
@mutter
Mám pitbulla a amstafa

Ale to se nediv, dej jim košíky, já potkávat takové psi, také se bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.9.14 10:40

@boball musím ti dát zapravdu..i když jsou to gaučáci, tak lidi a zvlášt staří lidé se jich můžou bát..dejte jim náhubek, když jdete kolem a venku jim ho sundejte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.9.14 10:42

Lailo, některé věci jsou objektivně dokazatelné. Kolo voďte tak, jak se má, zamykejte, když se má (ono vypáčit zaklaplé a zamklé dveře je rozdíl) - nevím, proč tímto „provokujete“. S parkováním to nechápu - vaše auto parkuje normálně v řadě vedle jiných na místě, kde nepřekáží provozu atd., nebo je tam nějaký zákaz, který ovšem nerespektuje nikdo? Pokud to druhé, dodržujte předpisy, pak jste za vodou; pokud chcete být jo vstřícní a je kam, dejte auto kousek dál. „Smrdění do oken“ nechápu - pokud ho netúrujete pět minut, jen nasednete a jedete, tak vám to enmají co vyčítat.

Pokud jde o návštěvy, dejte si záležet, aby nehlučely. ALe hluk se špatně dokazuje, takže to jen tak nejde.

Obecně ale radím - rozhodně právníka! Můžeš zkusit občanskou poradnu, jsou skoro ve všech regionech a v těchto problémech radí (www.obcanskeporadny.cz).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.14 10:44

@boball
Já ale dokážu pochopit, že se lidé bojí. Ale já nemám 6 tříd základní školy. Vím co mám za psy. Že jím důvěřuju ještě neznamená, že jsem neopatrná. A když se míjím s někým na schodech, držím je u zdi opravdu nakrátko. Tady mají ještě další 3 sousedi pejsky…

• Citovat
  • Upravit
84
11.9.14 10:45
@Crystal87 píše:
Ale to se nediv, dej jim košíky, já potkávat takové psi, také se bojím :nevim:

Přesně tak, my měli pita, ale toho většího. Už když jsme bydleli v baráčku byl problém, pak jsme se přestěhovali do bytu a bylo vymalováno. Každý se bál, stěžoval si, že pes je cítit po celém domě atd… obzvlášť starší lidé se bojí a když mají nějaké ty čivavy a Yorky tak to je uplně v pr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
11.9.14 10:45

Tak nevim, neco se mi zda hodne neopravnene, treba ze pres den chodite po schodech a tim delate hluk nebo jak to bylo, pokud na tom schodisti nejecite a nepoustite petardy, tak tim nic neporusujete. Stejne tak ani pouhe opusteni bytu v noci tezko nekdo klasifikuje jako porusovani nocniho klidu. Neco je urcite opravnene - treba to kolo.
Nicmene opravdu bych se poradila s pravnikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
11.9.14 10:47

No prostě dodržujte pravidla..psiska vemte raději na náhubek a na porušování nočního klidu at si zavolaj policajty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
11.9.14 10:47
@Malike píše:
@boball musím ti dát zapravdu..i když jsou to gaučáci, tak lidi a zvlášt staří lidé se jich můžou bát..dejte jim náhubek, když jdete kolem a venku jim ho sundejte..

tak ono jde o to, že tisíc lidí jim nevadí a najednou nemají svůj den, někdo jim poděvně smrdí, má blbej hlas, škubne sebou, co já vím a neštěstí je hotový. Moje kamarádka měla strašně hodnou fenku, mazel největší s dětmi pořád. Najednou pokousala návštěvu a začala se chovat divně. Nádor na mozku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný