Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
přesně to začínám mít a starší syn ten včerejší rozhovor slyšel a tak se furt ptá můžu to můžu tamto a budeme se muset vystěhovat a skoro sedí na jednom místě a nic nedělá jsme nemocní takže ven nemůžem ale je vidět jak je smutný mladší když se začne vstekat tak starší mu řekne že se kvůli němu budem muset vystěhovat
No ale doufám, že to takhle nenecháváš. Aby obě děti trpěly pocitem viny a starší navíc vinil mladšího a mladší musel mít pocit viny.
@Anonymní píše:
@celipipka54 tak samozřejmě že se děti někdy snaší dělad větší hlu ale to se snažím je klidnit protože taky to znám i z opačné strany taky nad náma bydleli lidi s dětma a taky dělali extra hluk klučina drandil na motorce v obejváku na parketách ale neřešila jsem to já ani manžel ten choil dokonce na tři směny a když byl utahaný tak ho ani to nezbudilo ale své děti se snažím v rámci možnosti krotit ale zakazovat jim taky furt něco nemůžu
Je mi jasný, že neděláte hluk schválně
Já chápu obě strany, to je prostě nevýhoda bytovek. A máš pravdu v tom, že my jsme si taky nikdy na nikoho nestěžovali, prostě na bytě musíš počítat i s kraválem. A pokud je to nějakej starej protivnej dědek a nedejbůh by vás fakt vyhodili, tak bych mu to pěkně osladila ![]()
@LadyLada To máš pravdu, ale jak jsi tady již zmiňovala, tak člověk, který dělá hluk, ho většinou neslyší
( Doufám, že nevadí, že Ti tykám)…A propo, já si ještě dobře pamatuji, že jako děti jsme se rádi s bratrem honili po bytě… ![]()
Podobné dupání jsem zažila od sousedů, bylo to slyšet přes 3 patra dolů a je to fakt děs, jsem ráda, že jsme se odstěhovali, at si užije zase někdo jiný
Domluv se s tím sousedem a jdi si to dupání k němu poslechnout a uvidíš, jestli je to tak hodně slyšet.
@LadyLada píše:
No ale doufám, že to takhle nenecháváš. Aby obě děti trpěly pocitem viny a starší navíc vinil mladšího a mladší musel mít pocit viny.
no snažím se aby si hráli spolu a když mu to řekne tak napomenu vysvětlím. už se těším až bude teplo a budem celý den venku.
@Anonymní píše:
Ok ale i v tom pripade jednas s majitelem bytu, predseda vyboru vas vyhodit nemuze.
@Tanule23 píše:
@LadyLada Jenomže kdyby každý používal to, co nosí v hlavě, vůbec by se to řešit nemuselo…My když jsme rekonstruovali, o víkendu jsme začínali až v 10, aby se lidi vyspali…jsem blbá no
a co když někomu zrovna od 10 spalo dítě a vy jste ho chudáka budili? ![]()
@Anonymní píše:
no snažím se aby si hráli spolu a když mu to řekne tak napomenu vysvětlím. už se těším až bude teplo a budem celý den venku.
Je mi jich líto, je to pro ně, hlavně toho staršího, velmi traumatizující. Z toho co popisuješ nemám dojem, že byste byli problmatická rodina. Máte úplně normální malé děti s normálním režimem.
Člověk se nikdy nezavděčí všem, bohužel to tak je… A pak hlavně jsou lidi, který vzbudí cokoliv a lidi, který nevzbudí nic… Když jsme převěšovali skříňky v kuchyni a vrtali jsme, mladší prcek to celý prospal, přitom to byl kravál jako prase…
![]()
@kate02 Tak to by byl průůůser a nerozdýchala bych to
Naštěstí vím, že nad námi, ani pod námi nikdo děti nemá
A kdyby třeba někdo přišel, že je po noční, tak to prostě necháme do odpoledne, nebo na druhý den…Vždycky se dá nějak domluvit ![]()
@martina.se píše:
Mnmchdm, dědovi normálně řekni, že noční klid je 22-6:00. Jestli on chce spát do 9ti? to je celkem jeho problém
Souhlas.
@martina.se píše:
klid.. opět.. u družstevního je to to samé, co u normálního. Hele, naši se v paneláku snaží zbavit rodiny, co dělá fakt extra bordel - a marně už pár let. Taky jsou na podnájmu. A nikdo s nima nic nemůže..
@andice
Jasně, ale myslím, že to bylo myšelno tak, že by měla občas vypadnout, což vy děláte ![]()