Vaginální napařování - krvácení

40
30.8.22 00:58

Vaginální napářování-krvácení

Holky zdravím,
Od kamarádky jsem dostala vlastnoručně sbíranou směs na vaginální napařování (složenou z kontryhelu, jitrocelu, řebříčku a černohlávku). Já sama jsem předtím napařování zkusila asi jen 2× a to pouze kontryhelem… Ale úplně jsem to nezavrhla, takže jsem si hned na druhý den udělala napářku pouze kontryhelovou (bylo to příjemné, cítila jsem jak sliznice ‚měkne‘(?) Lepší přirovnání mě nenapadá :lol: ) a den následující jsem použila zmíněnou směs od kamarádky. Tu jsem tedy vydržela asi jen 5 minut, moc příjemné mi to nebylo (to bylo večer). Ráno v práci jsem zjistila krvavý zapáchající výtok, který se v průběhu dne změnil na čisté slabší krvácení bez zápachu. Krvácení druhý den trvá. Náladovost ještě větší nežli při MS, hystericky mě rozbrečelo i to, že přítel dělal k večeři těstoviny :D. Mám 15tý den cyklu. 2 dny do ovulace. Antikoncepci neberu a ani jsem nikdy nebrala.
Je možné, že probíhá vlivem napářky nějaké čištění? Či snad že by týden po skončení MS začala nová? Setkala jste se některá s něčím podobným?
(osobně jsem nikdy nekrvácela mimo cyklus :think: ) Děkujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4154
30.8.22 07:02

V zivote jsem neslysela o naparovani a myslim si, ze sis to podrazdila, mozna i zpusobila zanet, tam prece nic horkeho nesmi, uz bych to nedelala a zvazila navstevu gynekologie. Jaky to jako melo mit ucel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35939
30.8.22 07:37
@tini píše:
V zivote jsem neslysela o naparovani a myslim si, ze sis to podrazdila, mozna i zpusobila zanet, tam prece nic horkeho nesmi, uz bych to nedelala a zvazila navstevu gynekologie. Jaky to jako melo mit ucel?

Já to znám jen na vyvolání porodu, nebo přípravu na porod. Jen tak by mě to teda taky nenapadlo dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
30.8.22 07:42

Proboha, jak někoho napadne takováhle pindovina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
30.8.22 07:53

@AjaaMiky Ja si zenskou naparku delam pravidelne, ale aby vyvolala krvaceni mimo cyklus, to se mi jeste nestalo. Pouzivam ale jen koupene smesi, naparovat se necim, o cem nemas 100% jistotu, co v tom je, je myslim zbytecny hazard. Hlavne je divne, ze ti to nebylo prijemne - jestli se naparujes pravidelne, predpokladam, ze problem nebyl v prilis vysoke teplote nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
30.8.22 07:56
@tini píše:
V zivote jsem neslysela o naparovani a myslim si, ze sis to podrazdila, mozna i zpusobila zanet, tam prece nic horkeho nesmi, uz bych to nedelala a zvazila navstevu gynekologie. Jaky to jako melo mit ucel?

je to ezo - bio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
30.8.22 08:05
@stinga píše:
je to ezo - bio

Uprimne - neni :mrgreen: Jde o prohrati a tim padem lepsi prokrveni prislusne oblasti, tj male panve. Na stejnem principu je zalozena vetsina lazenskych procedur pro gynekologicke indikace. Kdo byl v laznich pro neplodnost, tak vi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
30.8.22 08:07

O tomhle jsem v životě neslyšela a přijde mi to jako pěkný nesmysl. V lázních možná ano, chápu, že ty problémy někdy jsou, ale dělat to doma? Zakladatelka nepíše, že by měla nějakou zdravotní indikaci. Šla bych na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
30.8.22 08:17
@lucad77 píše:
O tomhle jsem v životě neslyšela a přijde mi to jako pěkný nesmysl. V lázních možná ano, chápu, že ty problémy někdy jsou, ale dělat to doma? Zakladatelka nepíše, že by měla nějakou zdravotní indikaci. Šla bych na gyndu.

Mozna by bylo lepsi se nevyjadrovat k necemu, o cem jsi v zivote neslysela a tim padem o tom nic nevis :mrgreen: Naparovat se doma je asi stejny „problem“, jako mit doma saunu :mrgreen: Stejne jako existuji lide, kteri by se ze zdravotnich duvodu nemeli saunovat, existuji i kontraindikace zenske naparky. Je na zodpovednosti kazdeho, zvazit rizika/prinos konkretne pro nej. Tim samozrejme neobhajuju postup zakladatelky naparovat se smesi s neznamym slozenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
30.8.22 08:18
@Magda26 píše:
Mozna by bylo lepsi se nevyjadrovat k necemu, o cem jsi v zivote neslysela a tim padem o tom nic nevis :mrgreen: Naparovat se doma je asi stejny „problem“, jako mit doma saunu :mrgreen: Stejne jako existuji lide, kteri by se ze zdravotnich duvodu nemeli saunovat, existuji i kontraindikace zenske naparky. Je na zodpovednosti kazdeho, zvazit rizika/prinos konkretne pro nej. Tim samozrejme neobhajuju postup zakladatelky naparovat se smesi s neznamym slozenim…

Já se můžu vyjadřovat k čemu chci, od toho diskuze jsou. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
30.8.22 08:28

@lucad77 A pridana hodnota tveho prispevku pro zakladatelku, kdyz sama priznavas, ze o tematu nic nevis :lol:? Ale jen se vyjadruj, me to neva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
30.8.22 16:56
@Magda26 píše:
@lucad77 A pridana hodnota tveho prispevku pro zakladatelku, kdyz sama priznavas, ze o tematu nic nevis :lol:? Ale jen se vyjadruj, me to neva :D

No asi jako ta vaše k mé osobě. Zajímavé je, že na ostatní jste nereagovala, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
30.8.22 17:01

Co tě k tomu vedlo? Máš nějaké zdrav. problémy? Vím, že to na ig dělá nějaká lesana.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8664
30.8.22 17:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
30.8.22 17:18

@BrnackaM a když si při rýmě zakryješ hlavu nad hrncem s horkou vodou, taky máš popáleniny? Nebo víš o někom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková