Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Díky ![]()
ted už se tak nějak „porovnal“ale stejně je větší,než ostatní roční děti…
ale už to není tak moc vidět,jako dřív…
TAk dnešní váha 4470g čili se do tabulky o chlup vejdeme… za 14 dní přibrala 110 g, ale je v tom taky už 10 dní sprutu
No vidíš je to pohoda. Mě dnes malej v tom teple vypil 150ml čaje jak nic a ječel že chce ještě. Já samo neměla
tak jsme šli z muzikou. ![]()
pandora píše:
Budou mu 4 měsice. Doktorka to odsouhlasila.
joojo? Já se na to taky ptala, protože mi hlavně přijde, že už je i docela teplo, a že malá toho moc nevypije, dá tak 120 na dávku
)a prej, že mlíko stačí. Dáváme už i zeleninové příkrmy a odpoledne ovocnou přesnídávku a to se prý taky počítá mezi tekutiny, za dva týdny přibrala 170g, tak nevim, zatím žádné tekutiny nepřidávám, ale stejně pořád přemejšlím, jestli je to fakt dostatečný ![]()
Neboj Evi ona malá sama dobře vi kolik potřebuje tekutin nech to nani. Jen měj ten čaj po ruce a zkoušej to .Malí vůbec nepije čaj jenom v horku ho chce.
Bud v klidu.) Lukasek mel ve 3 mesicich 68 cm a 8,7 kg
Byl vetsi uz na startu (4 610 g a 57 cm). Kojim, takze to vubec neresim. Jakmile se zacne hybat, vyroste z toho. Terinka byla taky jako miminko cvalik a vsechno vybehala ![]()
Musím se taky pochlubit váhou naší dcerušky,na 3.měsíční kontrole tj.17.5.2010 měla 7400gr.
,včera 9.6.2010 už 8100gr.
je to buřtík a nenadeláme s ní zatím nic…jedinou výhodu to má,máme co muchlovat ![]()
Buď v klidu!!! Do růstovho grafu se vejdete jedna radost, ten kojeneckej tuk je navíc hnědej tzn. že se kráááásně vyroste narozdíl od toho těhotenského
…
My měli porodní váhu necelý 3 kila a ve třech měsících 6400, tak buď v poho!
jojo..ten tehotenskej je pekne hnusnej,otravuje me na každem kroku… ![]()