Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mejdylko píše:
@moonnicka hele každá jsme na tom jinak. Já během těhu 17 kilo zhubla a teď to mám skoro všechno nahoře. Malej byl malej parazit a vycucával to ze mě.ale já mám taky velkou nadváhu, takže to u mě zas bylo dobře. Báli se cukrovky atd, ale mě nic nebylo, těhotenství bez jedinýho problému a mě bylo taky fajn. S těma zhubnutýma kilama ještě líp, jen ke konci teda vopruz v přenášení, ale tak přežila jsem to
no prenaseni se snad vyhnu…jak jsem tak cetla, tak to nebylo prijemny pro nikoho…vyhoda je mozna v tom, ze clovek cca vi, kdy ma termin na vyvolani
ale jinak asi nic ![]()
@moonnicka no jistý není nikdy nic. Já jsem termín dopředu nevěděla. Prostě jsem přišla na kontrolu a tam mi řekli, že mám za 2 hodiny přijet a že se bude vyvolávat. A dál radši psát nebudu nebo nebudeš chtít rodit ![]()
@mejdylko aha
tak ja mam svoji predstavu, ze me to doma chytne, za pulhodky budu v brne a za tri hodky max.bude malej na svete
takze dekuji, ze mi tuhle predstavu nekazis ![]()
@moonnicka takovou představu jsem měla taky… pak jsem hupsla z mráčku na zem a do tvrdé reality ![]()
@moonnicka tak to je jasný. Žádný těžký komplikace nebyli, jen to bylo dlouhý a už jsem chtěla zdrhat
ale malej za to stál. Ale další nechci, to vim ještě teď 8 měsíců po porodu ![]()
@moonnicka Moni,pokud budeš papkat stejně jako před těhu+max jednu menší porci navíc tak to bude v poho. Ale může se stát, že Ti to hodí ještě 5-10 kg, voda je hrozná potvora, já právě teďkom v tom létě docela natékám, což jsem u první neměla, páč jsem ji měla v únoru… jenže tohle se potom rychle ztratí po porodu.
Já se snažím držet, v pátek akorát míváme špekáčky
jinak klasika snídane, sváča ovoce, pak oběd, svačina třeba pečivo, buchta a večer co dá lednice, já přejídání nesnáším, pak nemůžu usnout, jít na záchod atd.
![]()
Bříško máš hezké, mám ho stejně velké asi ![]()
@Kacenka1987 jj pocitam s tim, ze kg jeste pujdou nahoru, ale prave si taky rikam, ze kdyz to bude voda, je vse ok…jim normalne taky prave proto ze me jinak bolelo bricho a nemohla jsem spat a nesla treba i tri dny na zachod, coz je hrozny…ted je vse uz v pohode posledni mesic a jsem rada
a ono nakonec ty kg vzdycky jdou dat po porodu dolu, staci jen chtit a donutit se hybat..pak uz to jde samo
a natekani zatim nic, jeli jsme autem v sobotu 1000km a ani tam mi nohy nenatekly, takze tohle je dobry ![]()
Jsem v 37tt a mám + 7 kg. Jím když mám hlad…nějak to neřeším. Je to málo, ale je to v pořádku. Je to hrozně individuální a nedá se to dle mého ovlivnit. Někdo přibere 25 kilo a neudělá nic…
Je to daň za miminko, ale neviděla bych to jako problém, po porodu to jde dolů…
@moonnicka píše:
a kdy mas termin? taky nekdy koncem zari nebo jak? ja mam prvni napsanej 21.9. a druhej by mel byt cca 18.9. ale tak i tak mi to prijde pozde..a rada bych ho mela v kocarku driv, protoze bracha se 21.9. zeni
termín mám 22.9.
Mončo já jsem 31tt a mám 10,5kg takže bud v klidu. Já to mám hodně v bříšku a asi trochu zadek, stehna, ale nic hrozného. Zapnu pořád i klasický kalhoty. Z foteček vypadáš skvěle. Máš vše v bříšku, takže bych se vůbec nebála
jsi sexy těhule ![]()
@moonnicka píše:
ve 25tt na puvodni vaze? to snad ani neni mozny, kdyz miminko a to vse kolem taky neco vazi prece…
je kde brát, po prvním porodu mi zůstalo nahoře 18 kilo.
@paola white aha…tak to pak jo
tak se jeste tento mrnous napapa a pak uz to pujde vsechno pryc ![]()
@VeruBeruuu jeee dekuju
no ja uz kalhoty teda nezapnu ani ty co jsem si koupila vetsi…nebo takhle-zapnu ale necitim se v tom pohodlne, tak si je klidne odpustim a hlavne-je leto, takze saticky to jisti ![]()