Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky, potřebují poradit. V neděli jsme barvili vajíčka a zapomněla jsem je do dneska na stole v kuchyni
, to už asi budou nepozivatelne
.
To už bych nejedla… Já právě přemýšlím, jestli sníst vajíčka, který mám celou dobu uvařený v lednici a taky přemýšlím, že je radši vyhodím…Kdyby byly na teple, letěly by určitě… ![]()
Máte v kuchyni moc teplo? já bych je zkusila do znojemský omáčky, ale nevm jestli i dětem…
a kolik jich je?
Zrovna jsem vcera cetla, varena v lednici tyden, v pokoji tri dny.
Když už, tak tepelně znovu zpracovat a ne dětem. Je jich moc? Asi radši nechat dojet jako dekorace… ![]()
Co jsem četla, tak vajíčka uvařená natvrdo mají trvanlivost v pohodě 6dní, ale teda v lednici…takhle venku bych na ně neměla chuť ani, kdyby zůstaly venku jen přes noc…
@Gosi : tak dětem vůbec, chtěla jsem udělat vajickovy salát pro nás dospělé. Asi je radši vyhodim, než aby nám bylo zle.
Děkuji za odpovědi
@kate02 : z lednice bych se nebála, ty budou určité v pohodě.
@Eemii : tak to je hraniční, jsou venku 4 dny, vyhazuju, vajec máme doma dost, tak na salát uvádím čerstvé
.
@Litta : zbylo jich 7, takže žádná traga.
Mamina si dneska dala vařený vejce, který máme na stole od pátka je úplně v pohodě, nic jí neni. ![]()
Dneska jsem měla vejce ze stolu ke sváče (taky od neděle) a byla fajnový a mně je taky fajn.
@Quinn7 @lamicina : já jsem je taky ochutnala a zatím nic
, ale pro jistotu jsem se trošku vydesinfikovala ![]()
Snědla jsem vejce, které bylo v ošatce od soboty, nic mi není
Vyhodila bych je, kdyby byly v lednici, tak bych je snědla, tam to vydrží.