Vajíčko na předníní sedačce, nebo na zadní v autě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1247
1.2.16 14:27

Máme vyzkoušené obě verze-dvojčata musela jezdit vzadu obě, to jinak nešlo :mrgreen:,ze začátku jsem byla trochu nervozní, že na ně vůbec nevidím(kameru se nám kupovat nechtělo),ale zvykla jsem si…předtím jsem syna vozila na přední, ale zpětně jsem si uvědomila, že jsem byla při řízení nepozornější víc, než když bylo vajíčko vzadu…častějc jsem na něj koukala, smála se, strkala dudlík… :zed:,klidně jsem mohla mít v ruce mobil a bylo by to na stejno, prostě mě to svádělo na něj jukat…když seděli prckové vzadu a obráceně, věděla jsem, že nemá cenu se na ně otáčet, pokud byl velký řev, radši jsem zastavila…ale taky nechápu, jak někdo dítě nepřipoutá a myslím, že ti, co tvrdí, že to jejich dítě nesnáší, jen se vymlouvají(pokud tu samozřejmě není nějaký psych. problém, netuším, jak reagují děti např. s autismem apod.,to může být i problém :think: ).Ale pokud jsou od malinka zvyklé, tak je to pro ně přirozené a jsem moc ráda, že starší děti se poutají do pásů automaticky a ještě mě „sprdnou“,když sama zapomenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
1.2.16 20:08

Jeee, děkuji za Vaše názory, asi vyzkouším a uvidíme, jak nám to bude oběma příjemnější…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
9.7.23 21:23

Sice stara diskuze, ale nevadi..

Kdyz se prvni narodil, nemeli jsme auto..to jsme poridili, az kdyz pomalu vyrustal z vajicka. Takze kdyz jsem nekam s vajickem jela, tak jako spolujezdec a sedeli jsme oba vzadu..do vlastniho auta jsme pak koupili kvalitni protismerku a ta sla samozrejme dozadu (za spolujezdce). Maly si tam rychle nastesti zvykl..ted mame druheho, ten je zatim ve vajicku a jezdi vpredu s vypnutym airbagem. Vzadu vetsinou sedi partner vedle starsiho a obhospodaruje oba najedou (piti, hracky a tak). Ja se soustredim na rizeni (partner neridi). Uz se tesim, az mladsi vyroste z vajicka a pujde taky dozadu…zaroven bych chtela i vetsi auto, nejlepe se tremi plnohodnotnymi sedackami vzadu, aby tam s nimi pripadne mohl nekdo sedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí