Vánoce 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17913
22.11.10 13:35

To bohužel nemůžu, jsme v nájmu a majitelé jsou hákliví na různé zásahy :-( No snad to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
22.11.10 13:37
Eliška píše:
To bohužel nemůžu, jsme v nájmu a majitelé jsou hákliví na různé zásahy :-( No snad to vydrží.

Na horní hranu dveří určitě nevidí. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.11.10 13:49

Eliško, moc pěkné… k čemu všemu je dobrý úklid špišky, že? :-D Já se taky těším, až budu vystřihovat obrázky, ale povečerech se musím učit do školy a přes den na to není ten správný klid :-( A jinak věnečky mám taky na stužce a nad dveřmi skoba… Mám to jen na dveřích na chudbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17913
22.11.10 13:57

Já mám aj radost, že je to všechno samo domo, věnečky mám už několik let a vždycky odtrhám staré a nalepím nově, i na Velikonoce. Letos jsem si poprvé zkusila slaměné ozdoby, těší me, že mám v bytě slámu z pole, kudy chodíme v létě na procházky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
22.11.10 14:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.11.10 14:19

Já bohužel na Youtube nechodím, neboť máme omezený počet dat, který můžeme stáhnout :zed: a pak se nám zpomaluje internet. Ale vánoční písničky mi doma hrají už nějaký ten den, pouštím si je třeba při mytí nádbobí nebo tak… jsem si tuším předloni nahrávala z rádia. A letos jsem si koupila CD a mám ještě nějaký kazety… no prostě blázen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17913
22.11.10 14:21

Ten Lada je stejně tak neodmyslitelný od vánoc, co? Loni jsme si vystříhali jeho Betlém, byl tedy silně amatérsky naaranžovaný, ale jakou z něj děti měly radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.11.10 14:31

Jooo, Lada je Lada, ale jak už jsem někde výš psala, jeho Betlém se mi moc nelíbil… No uvidím, mrknu na něho ještě jednou v klidu a uvidím… Ale rozhodně nějaký Betlém koupit musím, už jsem upustila i od papírovýho… jsem dostala strach, že při skládání s holkama by utrpěl velké škody… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.11.10 08:23

Za jeden měsíc a jeden den! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.11.10 08:39

Jo jo, je to čím dál blíž :-D V pátek se na náměstí rozsvěcuje strom, se na to ale nepůjdeme kuknout, bo je tam dycky strašně moc lidí, loni jsme tam s holkama byla, ale to byly ještě v kočáru, letos by to bylo náročnější, bych měla strach, že se mi tam v davu někde ztratí. Tak se pak půjdeme kuknout třeba o víkendu, ono tam teda bude fůra lidí pořád, ale jednou tam jít stejně musíme :-D Tak snad to tam bude stejně hezký, jako loni. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
23.11.10 08:58

Já mám nějak divně počítající metřík :lol: .

U nás tradici rozvěcení vánočního stromu bůhví proč zrušili :cry: , ale příští víkend se pojedeme podívat do jednoho většího města, tak se těšíme.

Evi, hele, betlém:
http://www.mimibazar.cz/navod.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 00:01

Tak přesně za měsíc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
24.11.10 08:37

Holky, tak už začínám být nervózní, abych to všechno stihla. :lol: Dneska jdu na okna, není teda nijak krásně, ale dřív jsem prostě nemohla.
Děti se dneska probudily a šťastné jak blechy, že chumelí. :dance: Je tam opravdu chumelenice jak z pohádky, ale ještě to moc nezůstává ležet, je nad nulou, ale ono to postupně půjde dolů, já tomu věřím. :pankac: Takže dneska už si pustíme nějaké vánoční cédéčko a dáme se do oken! Světýlka máme na sobotu už přichystaná.

• Citovat
  • Upravit
15326
24.11.10 09:52

Chumelí, jo? Nestraš.
Nám tu v Beskydech lehounce poletuje a doufám, že u toho zůstane. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.11.10 09:55

Ahoj holky, tak co budete dělat přesně za měsíc touto dobou?
Hlásím umyté jedno okno, zataženo, cca 5 nad nulou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný