Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj,
všichni máme asi napilno, že nikdo nepíše.
Dnes jsem dostala z Německa odkaz na toto autentické vánoční video, podívejte se, moc krásné! Nezapomeňte si pustit zvuk! ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
Betty, ta písnička byla nádherně zazpívaná. Často si teď pouštím různé vánoční písničky a koledy.
Holky, už jsem za vodou. Cukroví napečené, stromeček koupený(přikoupila jsem i ozdoby na stromeček), dárky zabalené. Už jenom, aby byly vánoce.
V neděli pojedeme s manželem do Ostravy na výstavu betlému, už se těším.
Tak děvčata, už jen týden, už nám to vrcholí!
![]()
Máme tu nádherně zasněženo, do toho svítí sluníčko, Vánoce jako z pohlednice ![]()
Tak už nám plave kapřík ve vaně, holky jsou nadšené. Mně radost z Vánoc kazí ještě zítřejší 3 zápočty, ale zítra večer, až přijdu domů ze školy, tak si pořádně oddychnu a v těšení mě už nic nezastaví ![]()
Evi, tak držím palce na zápočty a přeju ti je jako předčasný vánočník dárek
. Mně zas trošku kazí náladu hromada dokladů k DPH, ale to dáám ![]()
Doufám, že mi předvánoční náladu nic nezkazí. Dneska končím v práci, budu si užívat dovolené a nástup do práce opět 3.1.2011.
Jelikož je mým koníčkem rybaření,kapříci jsou už připraveni v mražáku. Letos se mi podařilo ulovit i candáta, tak bude pečený i on. Kapra samozřejmě smažím.
Jenom to počasí aby vydrželo, nějak to začíná tát.
Tak koukám, že jste všechny zaměstnané přípravami na Štědrý den, přeji vám všem pohodové, klidné Vánoce a do roku 2011 hlavně zdraví.
Tak jsem čekala nějaké vánoční obrázky a ono nic… Nějak rychle nám to utichlo ![]()
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nejakem spestřením při rozdavaní darku?
Třeba o nějaké hře nebo tak ![]()