Vánoce 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
95
10.12.10 08:45

2 týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
15.12.10 12:45

ahoj,
všichni máme asi napilno, že nikdo nepíše.
Dnes jsem dostala z Německa odkaz na toto autentické vánoční video, podívejte se, moc krásné! Nezapomeňte si pustit zvuk! :mavam:
 http://www.youtube.com/watch?…

• Citovat
  • Upravit
11
16.12.10 06:12

Betty, ta písnička byla nádherně zazpívaná. Často si teď pouštím různé vánoční písničky a koledy.
Holky, už jsem za vodou. Cukroví napečené, stromeček koupený(přikoupila jsem i ozdoby na stromeček), dárky zabalené. Už jenom, aby byly vánoce.
V neděli pojedeme s manželem do Ostravy na výstavu betlému, už se těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.12.10 10:27

Tak děvčata, už jen týden, už nám to vrcholí! :pankac: :pankac:
Máme tu nádherně zasněženo, do toho svítí sluníčko, Vánoce jako z pohlednice :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.12.10 14:00

Tak už nám plave kapřík ve vaně, holky jsou nadšené. Mně radost z Vánoc kazí ještě zítřejší 3 zápočty, ale zítra večer, až přijdu domů ze školy, tak si pořádně oddychnu a v těšení mě už nic nezastaví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.12.10 14:10

Evi, tak držím palce na zápočty a přeju ti je jako předčasný vánočník dárek :pankac: . Mně zas trošku kazí náladu hromada dokladů k DPH, ale to dáám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.12.10 12:32

Doufám, že mi předvánoční náladu nic nezkazí. Dneska končím v práci, budu si užívat dovolené a nástup do práce opět 3.1.2011.
Jelikož je mým koníčkem rybaření,kapříci jsou už připraveni v mražáku. Letos se mi podařilo ulovit i candáta, tak bude pečený i on. Kapra samozřejmě smažím.
Jenom to počasí aby vydrželo, nějak to začíná tát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
23.12.10 22:28

Tak koukám, že jste všechny zaměstnané přípravami na Štědrý den, přeji vám všem pohodové, klidné Vánoce a do roku 2011 hlavně zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
16.1.11 19:26

Tak jsem čekala nějaké vánoční obrázky a ono nic… Nějak rychle nám to utichlo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kabd
16.12.12 12:09

Rozdavaní darku

Ahoj chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nejakem spestřením při rozdavaní darku?
Třeba o nějaké hře nebo tak :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný