Vánoce 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Betty03
16.11.10 20:53

Opět: průsvitná izolepa, slabá, přilepím přes tu nitku na zavěšení, když se vyhladí, není to vidět. :-D

• Citovat
  • Upravit
1938
16.11.10 22:35
Betty03 píše:
Opět: průsvitná izolepa, slabá, přilepím přes tu nitku na zavěšení, když se vyhladí, není to vidět. :-D

Hmmm :think: tak do toho bych asi sla, porad resim, co na okna, kazdy rok to strikam snehem ale uz me to nebavi a nez to dycky nastrikam..to je doba… tohle vypada hezky a je to rychlý!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
17.11.10 08:54

Jo, je to rychlý. Já to mám už hodně let, koupila jsem si dvě sady těch velkých placatých hvězd v IKEI, nám se to hodí, máme dřevěná eurookna. Já nejsem na ty Santy apod., spíš jednoduché ozdoby.
Tak za týden, až umeju okna a vyzdobím, tak to sem vyfotím. :-D
Už si dělám seznam úklidu, to zas bude. :roll:

• Citovat
  • Upravit
400
17.11.10 09:53
moc hezké…no kdby si to měla nafocené ve tmě,bylo by to určitě líp vidět
Betty03 píše:
Opět: průsvitná izolepa, slabá, přilepím přes tu nitku na zavěšení, když se vyhladí, není to vidět. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.11.10 10:38

Já mívám okna ozdobená takhle:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
Ještě se nám to neokoukalo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
17.11.10 16:55

Maki, taky hezké. :palec:
Anet, no za týden a kousek nafotím a polepším se.
:-)

• Citovat
  • Upravit
95
18.11.10 08:09

HOlky, hezké obrázky výzdob :-D A už se těším na fotky letošního nazdobení :-D Já Santu a vše kolem něho přímo nesnáším, i balící papír vybírám tak, aby tam nic takovýho nebylo (a to je tedy kumšt :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.11.10 11:59

Přesně za 5 týdnů :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
19.11.10 12:26
evula222 píše:
Přesně za 5 týdnů :dance:

To už je za pár :dance: . Mám už nakoupené dárky pro děti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
19.11.10 12:38

ahoj vespolek,no já už taky mám dětičky zkrku a ještě něco rodině a je to.........tv týdnu se chystám už pomalu z výzdobou,zjistím tak nák co mi ještě chybí a dokoupím a začnuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.11.10 14:56

U nás bude nejhorší dát dohromady světýlka - moc jich nemáme, jen na stromek, do dvou oken a do předsíně, ale to jsou věci, do kterých se mi vůbec nechce, hlavně je musím někde najít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
19.11.10 15:25

Holky, stavíte si doma Betlémy? Já bych letos ráda pro holky nějaký papírový, ale nevím, kdy se staví, jestli až na Štědrý den ráno nebo den předem nebo už třeba 1. adventní neděli… Jako ono je to asi jedno, ale pokud někdo víte, co říká tradice, tak dejte vědět :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
20.11.10 19:45

Evi, betlém nestavíme, ale je pravda, že jsem se letos po nějakém dívala, ale zatím nemám.
Už jsem si naplánovala adventní věnec a dneska si tu vyhrávám, počítač jsem si opatřila vánoční tapetou /a všem v práci :lol: /.
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.11.10 08:23

Maki, tapeta je moc krásná, taky se na něco takovýho chystám, ale nechám to asi až na Advent (jupí už za týden), na Betlémy jsem se koukala v pátek, ale žádný mně nenadchl, dokonce ani od Josefa Lady a to je teda co říct… Ale mám pocit, že Betlémy se staví až na Štědrý den, no zkusím se mrknou na netu, jestli něco nevyčtu a dám vědět… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
21.11.10 10:48

Evi, mně se docela líbí tenhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
akorát ty moje 4 krabice… No zatím nevím.

Jdu šudlit okna. Když má od středy mrznout…

Hezkou poslední neadventní neděli :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný