Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky se přidávám, udělala jsem si věnce na dveře i stůl a s dětmi rozmístili po domě andělíčky, světýlka, hvězdičky… Vánočka je upečená, na zítřek tedy vše připraveno! ![]()
Evi, jojo, taky dvojčátka.
Ty anglické já mám dvě CD, byly loni a předloni ve vánoční akci v Tchibu, teď se loňské opakovalo, ale už je online vyprodané, jedině zkusit obchody: jmenuje se to Swinging Chrismas a Christmas Swing a jsou tam různé písničky, určitě spoustu znáš z anglických filmů, třeba v Sám doma, jak tam Kevin napodobuje při holení, že zpívá
- Frank Sinatra, Louis Armstromg, Bing Crosby, Elvis Presley… Naše holky, jak to slyší, se roztančí. ![]()
Krásný předadventní večer!
My dneska byli na naší tradiční vánoční výstavě, bylo to moc hezké. Sice foukalo a sněžilo, prodejcům mizelo zboží pod sněhem
, ale bylo hezky.
Mé mladší dítě obrečelo čerta a odmítalo se na něj jen podívat, Mikuláše vzalo na milost pohledem
. já měla vyhlídnutý nádherný adventní keramický věnec, ale byl neprodejný.
Přeji všem hezký dne, na ukázku přikládám fotku našeho adventního koutku ![]()
ahoj,
tak jak jsem slíbila, vyfotila jsem vám naše venkovní světýlka za tmy. Je to trochu rozmazané a ještě nám to tam hyzdí stará pračka, co zítra musíme odvézt do sběru.
Aspoň pro představu. ![]()
a římsa na schodech (v obýváku)
Tak to máte skoro kompletní. Zdobila bych dál, ale už moc není co. Ještě mám nabrané nějaké truhlíky venku na okna, ale normálně písek tam zmrznul, že tam nejde zapíchnout větvičky!
Tak musím počkat, až to roztaje. ![]()
Tak já se jdu taky pochlubit adventním věncem - vytvořenným za vydatné asistence dcery
a daly jsme mu pracovní název „co dům dal“ ![]()
Holky, nádhera!
My včera měli vánoční tvoření, pomáhala jsem s organizací, přišlo asi 80 tvořících dětí a byla bezva atmosféra, bylo i divadýlko. Dopoledne jsem tam byla s dvojčaty, zdobili svíčky a dělaly přáníčko otiskem na látku a odpoledne jsem zajišťovala zdobení svíček, Anička si samostatně dělala všechny techniky a i věnec zvládla úplně sama. Byla taky moc ráda, že jsem jí do toho nekecala ![]()
Holky, taky moc krásné! Sandrik, líbí se mi ten nápad s pomerančema pod svíčky!
Tak co, holky, co vánoční nálada, je? Venku je to krásný, že jo, třpitivý a lesklý a zima jako blázen, my máme ted -10.
U nás už se to začíná hemžit Mikuláši a mikulášskými besídkami ![]()