Vánoce 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
19.10.10 13:34

já se taky holky těším… malý bude mět 2 roky, tak to bude zajimavé.
Ještě nevíme co ale koupit, už pomalu začnu nakupovat, nemám ráda takové to honění v prosinci mezi davy lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.10.10 09:59

ZA DVA MĚSÍCE BUDE ŠTĚDRÝ DEN!!!!!!
:pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.10 10:01
makina píše: ZA DVA MĚSÍCE BUDE ŠTĚDRÝ DEN!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac:
:-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
24.10.10 13:29

Jojo, já taky všem hlásím, za 8 týdnů jsou VÁNOCE!! :pankac: :andel: :pankac:
Taky už se těším na ty vánoční filmy, co si pustím - Lásku nebeskou, Srdce k pronajmutí, pohádky Anděl Páně apod. :dance:
Dneska se chceme s dětma vyfotit na PFko, abych to poslala včas vyvolat a taky musím udělat babičkám foto kalendáře, to tam posílám s tím. Ono pak v prosinci už všechny ty obchody píší, že nezaručují, že to vůbec do Vánoc dodají :roll: , takže je nejvyšší čas. 8-o

• Citovat
  • Upravit
46669
24.10.10 13:53

No, tak Lásku nebeskou můžu taky a přiznám se, že si ji pouštím i mimo Vánoce. Sjedu ji tak 3× za rok :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.10.10 17:20

Ještě 2 měsíce nebo už jen 2 měsíce? :-) Mám moc ráda Anděl Páně :-) A PF jsme dnes s manželem taky řešili, posíláme společnou fotku holek, doma si to sami upravíme a pak dáme normálně vyvolat a na zadní stranu fotky napíšu přání. Taková samopráce :-) A kdy se vrhnete na úklid? Já chci mít do Adventu alespoň umytá okna, to ostatní pak už tak nějak za pochodu a naposledy kuchyň, tu až po cukroví :-) Jinak v týdnu jsem si už pouštěla vánoční písničky a dnes jsem si zapálila svíčku s vůní vanilky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.10 17:28

Ach jo, okna bych potřebovala akutně umejt už teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.10.10 19:05

Já taky a v listopadu je umyju už na vánoce. Aspon mi nebude hadr přimrzat ke sklu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.10.10 19:37

No, já je taky nebudu mýt dvakrát! ještě chvíli to vydrží a vrhnu se na ně taky v listopadu. Stejně zase jednou zaprší a budou zasviněný, tak je to fuk… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
25.10.10 12:25

Holky, posílám odkaz na jedny vánoční stránky… http://www.radostne-vanoce.ic.cz/ Mně se moc líbí, tak třeba i vy tam najdete něco zajímavýho nebo inspirujícího…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
25.10.10 12:32

Díky, už je mám v oblíbených a těším se na chvilku klidu, až na ně pořádně mrknu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
1.11.10 08:31

Tak už můžeme říct, že tento měsíc bude začínat Advent a příští měsíc máme Štědrý den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
10.11.10 12:04

Tak jak pokračujete s dárečkama? A tak vůbec? .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
10.11.10 12:29

ahoj,
tak s dárečkama jsem ve fázi, že děti - což je nejjednodušší - mám vyřešený. Teď jsem objednala z Tchiba z té zimní akce tu tabuli a sadu vláčků, obojí krásné za super cenu. Ostatní obdarované mám ve fázi rozpracování :-D -mám rozpis, mám např. udělané fotokalendáře prababičkám, čili jen je odeslat, přijdou a zabalit a je to. Pro většinu už mám tipy, o víkendu se chystáme do IKEI, tam by to mohlo dost poskočit, protože hodně dárků mám vybraných dle katalogu odtamtud. No a pak navštívím knihkupectví, my si hodně dáváme knihy, takže počítám, že tam to dorazím a už budu shánět jen drobnosti, kde jsem nic nevymyslela. Vzhledem k tomu, že na obcházení obchodů za inspirací nemám čas, mám vždycky od září na kredenci papír se jmény a bavím se vymýšlením, když nemůžu např. usnout, a píšu si to sem a teprve se seznamem vyrážím cíleně na nákupy (co nejde objednat přes internet :-D )
Jinak už do adventu zbývá jen 2 týdny a kousek, jupí! :dance: Takže za 10 dní se dám do oken, abych to měla na advent hezké :-)

• Citovat
  • Upravit
95
11.11.10 08:23

Taky už se budu muset vrhnout na okan, počítám, že někdy v příštím týdnu… už si hledám ozdoby do oken, na netu jsem našla hezký vystřihovánky z papíru, snad se mi to povede :-) Jinak my máme děti už taky nakoupený, mamka si přes rok píše, co by se jí hodilo a my si pak se sourozencema seznam rozdělíme a nakupujeme (to, co zbyde po narozeninách) :-D A jak píše Betty, dorazím to v knihkupectví. Se sourozencama jsme domluvení, že si nic nekupujeme, kupujeme jen pro děti. No a s těma jsem domluvená tak, že jim pošlu kredit, z čehož mají největší radost (je jim skoro 15 a skoro 17). Nejhorší je vymyslet pro manžela :-D Jsme teď byli ve sportu kupovat holkám batůžky a líbila se mu tam jedna peněženka, tak jsem mu řekla, ať si napíše Ježíškovi…Tak bych tam měla asi brzy vyrazit, než zapomenu, která se mu líbila :-D Jinak si dnes užijte svátek Martina, pokud vyrážíte někam na vínečko nebo na husičku, tak přeji dobré chutě. My to letos nezvládneme, loni byly holky ještě v kočárku, tak jsme šli na košt, ale dneska by to bylo hodně rozlítaný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný