Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
já se taky holky těším… malý bude mět 2 roky, tak to bude zajimavé.
Ještě nevíme co ale koupit, už pomalu začnu nakupovat, nemám ráda takové to honění v prosinci mezi davy lidí.
Jojo, já taky všem hlásím, za 8 týdnů jsou VÁNOCE!!
![]()
Taky už se těším na ty vánoční filmy, co si pustím - Lásku nebeskou, Srdce k pronajmutí, pohádky Anděl Páně apod. ![]()
Dneska se chceme s dětma vyfotit na PFko, abych to poslala včas vyvolat a taky musím udělat babičkám foto kalendáře, to tam posílám s tím. Ono pak v prosinci už všechny ty obchody píší, že nezaručují, že to vůbec do Vánoc dodají
, takže je nejvyšší čas. ![]()
No, tak Lásku nebeskou můžu taky a přiznám se, že si ji pouštím i mimo Vánoce. Sjedu ji tak 3× za rok
![]()
Ještě 2 měsíce nebo už jen 2 měsíce?
Mám moc ráda Anděl Páně
A PF jsme dnes s manželem taky řešili, posíláme společnou fotku holek, doma si to sami upravíme a pak dáme normálně vyvolat a na zadní stranu fotky napíšu přání. Taková samopráce
A kdy se vrhnete na úklid? Já chci mít do Adventu alespoň umytá okna, to ostatní pak už tak nějak za pochodu a naposledy kuchyň, tu až po cukroví
Jinak v týdnu jsem si už pouštěla vánoční písničky a dnes jsem si zapálila svíčku s vůní vanilky ![]()
Já taky a v listopadu je umyju už na vánoce. Aspon mi nebude hadr přimrzat ke sklu. ![]()
No, já je taky nebudu mýt dvakrát! ještě chvíli to vydrží a vrhnu se na ně taky v listopadu. Stejně zase jednou zaprší a budou zasviněný, tak je to fuk… ![]()
Holky, posílám odkaz na jedny vánoční stránky… http://www.radostne-vanoce.ic.cz/ Mně se moc líbí, tak třeba i vy tam najdete něco zajímavýho nebo inspirujícího…
Díky, už je mám v oblíbených a těším se na chvilku klidu, až na ně pořádně mrknu… ![]()
Tak už můžeme říct, že tento měsíc bude začínat Advent a příští měsíc máme Štědrý den ![]()
ahoj,
tak s dárečkama jsem ve fázi, že děti - což je nejjednodušší - mám vyřešený. Teď jsem objednala z Tchiba z té zimní akce tu tabuli a sadu vláčků, obojí krásné za super cenu. Ostatní obdarované mám ve fázi rozpracování
-mám rozpis, mám např. udělané fotokalendáře prababičkám, čili jen je odeslat, přijdou a zabalit a je to. Pro většinu už mám tipy, o víkendu se chystáme do IKEI, tam by to mohlo dost poskočit, protože hodně dárků mám vybraných dle katalogu odtamtud. No a pak navštívím knihkupectví, my si hodně dáváme knihy, takže počítám, že tam to dorazím a už budu shánět jen drobnosti, kde jsem nic nevymyslela. Vzhledem k tomu, že na obcházení obchodů za inspirací nemám čas, mám vždycky od září na kredenci papír se jmény a bavím se vymýšlením, když nemůžu např. usnout, a píšu si to sem a teprve se seznamem vyrážím cíleně na nákupy (co nejde objednat přes internet
)
Jinak už do adventu zbývá jen 2 týdny a kousek, jupí!
Takže za 10 dní se dám do oken, abych to měla na advent hezké ![]()
Taky už se budu muset vrhnout na okan, počítám, že někdy v příštím týdnu… už si hledám ozdoby do oken, na netu jsem našla hezký vystřihovánky z papíru, snad se mi to povede
Jinak my máme děti už taky nakoupený, mamka si přes rok píše, co by se jí hodilo a my si pak se sourozencema seznam rozdělíme a nakupujeme (to, co zbyde po narozeninách)
A jak píše Betty, dorazím to v knihkupectví. Se sourozencama jsme domluvení, že si nic nekupujeme, kupujeme jen pro děti. No a s těma jsem domluvená tak, že jim pošlu kredit, z čehož mají největší radost (je jim skoro 15 a skoro 17). Nejhorší je vymyslet pro manžela
Jsme teď byli ve sportu kupovat holkám batůžky a líbila se mu tam jedna peněženka, tak jsem mu řekla, ať si napíše Ježíškovi…Tak bych tam měla asi brzy vyrazit, než zapomenu, která se mu líbila
Jinak si dnes užijte svátek Martina, pokud vyrážíte někam na vínečko nebo na husičku, tak přeji dobré chutě. My to letos nezvládneme, loni byly holky ještě v kočárku, tak jsme šli na košt, ale dneska by to bylo hodně rozlítaný ![]()