Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Juro, díky za tip… přemýšlím, že bych koupila něco do auta, konkrétně mám představu, ale nevím, jak se to jmenuje
Je to MP3 přehrávač, který se v autě dává do zapalovače cigaret (taky se tam dobíjí třeba mobil). JEn nevím, kde to hledat. Už jsme něco takovýho měli, ale nefungovalo nám to. ![]()
Zkus hledat v obchodech s autopříslušenstvím. Zkus třeba do Seznamu nebo Googlu zadat „car audio hi-fi“ a ono to už vyplivne nějaké výsledky.
Děkuji za radu, snad něco najdu, když ne, tak se poradím s brácho… Aby bylo aspoň jedno překvápko ![]()
A je rohodnuto… některý všední den o Adventu si zajedeme do Vídně… Jen tak, bez dětí…
evula222 píše:
A je rohodnuto… některý všední den o Adventu si zajedeme do Vídně… Jen tak, bez dětí…
Jé, to máme v plánu možná taky. Určitě ale pojedeme do Prahy, vánoční je nááádherná.
Ano, vánoční Prahu mám taky ráda, ale tam jsme byli poslední dva roky, tak by to chtělo změnu… Ač rodilá Brňačka musím uznat, že Brno se s Prahou nedá vůbec srovnat, ale teda minulý rok to tady konečně taky za něco stálo… Ale Vídeň je Vídeň ![]()
jo holky vloni bylo snehu plno. lezele jsem 14 dni pred Vanoci na udrzovani tehotenstvi, takze jsem se slzama koukala na snih. Pak me pustili domu a na tri krale jsem rodila. letos rodim az v breznu ![]()
salat bez zeleniny je nej, ale pro manzela musim delaat variantu s vajickem a cibuli bleeeeeeeeee
no kluci letos asi dostanou br kasi a kureci. ale vzhledem k tomu, ze porad nejedi kousky, bude mozna sklenickovy prikrm ,, fuj
To bylo! Já v tom marastu jezdila na monitory do padesát km vzdálené porodnice, a protože jsem přenášela, tak obden…
Tak jsem právě zjistila, že zámek v Třebíči je na 3 roky uzavřen a to jsme tam letos chtěli jet na Betlémy… ![]()
na Karlstejne jsou taky Betlemy, byla jsem tam s maturantama
t byl zazitek ![]()
Evi, koukla jsem, odkud jsi, v tom případě doporučuju Skanzen ve Strážnici:
http://skanzen.nulk.cz/index.php?…
Byli jsme tam o víkendu na Podzim na dědině, a bylo to moc hezké a hlavně, nebyla tam spousta lidí.
Jinak jsem našla na Vánoce bezva hru:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Maki, díky za tip, promyslím, chystáme se na vánoční akci do Rožnova, tak uvidíme, jak to zkloubíme ![]()
Tak jsem na to koukala a vypadá to dost dobře, tak je velká pravděpodobnost, že tam zavítáme
Ještě jedno díky za tip ![]()
evula222 píše:
Maki, díky za tip, promyslím, chystáme se na vánoční akci do Rožnova, tak uvidíme, jak to zkloubíme
Evi, já Rožnov tak zoufale nemám ráda… Fakt se mi tam nelíbí, domečky jsou nalepené na malém prostoru, všude strašná spousta lidí, docela drahé vstupné, zato Vychylovku na Slovensku nebo zrovna Strážnice mám moc ráda, domečky jsou tam úhledně rozhozené po krajině, lidi se tak nějak roztrousí… ![]()