Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
holky, zkuste mrknout na www.fotodekorace.cz, je to dobrý tip na vánoční dárky..
ahojte všichni.parádní discuse,moc zajímavá,dokonce mi aji ukápla slzička…Já se těším jako každý rok na Vánoce a na ty letošní obzvlášt,čekáme totiž třetího potomka.Termín mám sice až 29.12.,ale i tak budu doufat,že to třeba bude dřív nebo tak nák po Vánocích,abysme mohli být s dětma společně ještě u stromečku.A co se týká výzdoby,tak já mám snad všude Vánoční výzdobu,doufám ,že to letos zvládnu s tím mím pupíkem…Už at je advent a můžu začít ........
Tak jsme s holkama právě dopsaly dopisy pro Ježíška a už jsou za oknem a nějakou dobu tam zůstanou ![]()
Aha, my na to vlétneme zanedlouho.
Plánuju s holkama vyrobit jmenovky na vánoční dárky, které dají spolu s dopisem za okno, v noci si je ježišek vyzvedne a vždycky jim tam nechá malou mlsku.
Už mám nakoupeno poměrně dost dárečků
.
V sobotu jsme byli na Svatomartinském trhu, bylo to moc hezké, nakoupila jsem zase další vánoční ozdoby. Moje čtyři banánové krabice se asi zase rozmnoží… ![]()
tak dětičky už taky poslali dopis a ted už výzdoba domečku a výzdoba doma,moc se těším…no a čeká mě co nejdřív balení dárečků,kdybych náhodou už byla v porodnici,tak at mám vše nachystané
jo a ozdoby,hm tak mě se každý rok množí a dávám je do větší a větší krabice…nedá mi to každý rok něco dokoupit…připadá mi,že ty ozdoby jsou čím dál víc krásnější.......akdyž je vidím v tom obchodě,já bychg nakupovala holky ![]()
No ozdoby… dlouho jsem nedokupovala, ale letos se chystám dokoupit pořádný velký baňky. Mám ráda slaměné ozdoby, ale letos udělám asi miš maš… A řetězy… každý rok dávám klasický řetězy (takový ty chundelatý), ale letos dám možná i takový ty jakoby provázky (nevím, jak to mám popsat…). Na zdobení se těším, budeme zdobit 23. večer, holky budou spát u bráchy a manžel jim bude skládat nové postele, tak si k tomu pustíme koledy a vánoční písničky, otevřeme vínko a pěkně v klídku vše nachystáme.
makina píše:V sobotu jsme byli na Svatomartinském trhu, bylo to moc hezké, nakoupila jsem zase další vánoční ozdoby. Moje čtyři banánové krabice se asi zase rozmnoží…
Ctyri bananove krabice
ty vago, to jsem teda tezky slabcak..vcera jsem brousila kolem ozdob, ano ano jsou kazdym rokem hezci a hezci…ale penezenka byla podezdrele placata, takze se nakupovani nekonalo…
Jen by me zajimalo, kde se takhle skladuji 4 bananove krabice? ![]()
Alenka píše:makina píše:V sobotu jsme byli na Svatomartinském trhu, bylo to moc hezké, nakoupila jsem zase další vánoční ozdoby. Moje čtyři banánové krabice se asi zase rozmnoží…Ctyri bananove krabicety vago, to jsem teda tezky slabcak..vcera jsem brousila kolem ozdob, ano ano jsou kazdym rokem hezci a hezci…ale penezenka byla podezdrele placata, takze se nakupovani nekonalo…
Jen by me zajimalo, kde se takhle skladuji 4 bananove krabice?
No jo no
.
Skladují se ve sklepě, naštěstí ho máme velký
. Manžel smířen. ![]()
Tak já mám zatím takové banánové krabice cca 3, mám je na půdě. Taky mi to každoročně přibývá, teď v posledních letech ta světýlka, zas jsem obhlížela v IKEI, mají zas krásné nové. Já teda nemám ráda barevná ani nějak blikací, čistě čirá. Máme venku osvětlené celé stání na auto, což je domek na dřevěných sloupech, u vstupu do domu. Pak ještě dětskou věžičku na zahradě, na kterou koukáme z domu přes terasu, tam jsem loni koupila jeden řetěz světýlek. No a doma, v jídelně na franc. okně tu „světelnou záclonu“ nebo rampouchy, jak tomu říkají, do ulice ten svícen se 7 svíčkami, v obýváku takový řetěz hvězdiček z IKEI z loňska /Kalt/. Nic teda nebliká, to by mi fakt vadilo.
Jo a letos přibyla svítící větvička z Tchiba, tu jsme si dali na zábradlí schodiště, které je vidět z obýváku. Takže ještěže to má všechno trafo, nebo to jsou ledky, jinak bychom se za elektriku nedoplatili. ![]()
ahojky nemáš foto domečku s výzdobou…dej sem foto at se můžu inspirovat
Tak to asi nemám, to budu muset teprve vyfotit. Ono mám hezké zimní fotky z loňska, ale focené je to za dne. Prostě jen natáhnu řetězy mezi sloupy a trochu omotám.
Tak jsem našla fotku, ovšem v nerozsvícené podobě, tak jen pro představu. ![]()
(Jako já vždycky zepředu a zezadu sjedu s řetězem dolů po sloupě, čili rozsvícené to vypadá jako „brána“, přilepuju to normální průhlednou izolepou, drží to při větru, a normálně se to sundá a na dřevě nic nezůstává.
Do všech oken lepím slaměné hvězdičky, to jsem si vůbec nefotila, akorát na téhle fotce je to trochu vidět, taky ty „rampouchy“ na dveřích /zevnitř/.
No joo, tak ja v byte bych se nechytala.. Ve sklepe radi potkani a z pudy jsou ted byty. Taky mam rada svetylka neblikajici..
Technicka, jak mas v tech oknech zaveseny ty slameny hvezdy?
Ahoj, mám tady super tip na dárek pro svého partnera nebo partnerku. Je to úžasná erotická hra, která se jmenuje Vášnivé fantazie. Dostala jsem ji od svého miláčka na Valentýna a od té doby ji stále hrajeme. Jsou tam vzrušující úkoly, které vždy zajistí úžasnou předehru. Rozhodně doporučuji jako malé překvapení pro miláčka pod stromeček. A co vy? Co se osvědčilo? Poradíte mi, co mám koupit na tyto Vánoce?