Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, ráda bych se připojila do vaší diskuse, ikdyž mí synové už jsou trochu odrostlejší. Jeden má 26 let a druhý 23 let. Ale ráda vzpomínám na ty radostné chváíle o vánocích, když byli malí. Ale i dnes jsou naše vánoce nádherné. Vždy se sejdem celá rodina a je to príma.
Klikla jsem na anomimitu, abych vyzkoušela, co to udělá. Ale můj předešlý příspěvek neměl být anonymní.
Já mám umytou cca polovinu všech oken a v těch umytých už nalepené vystřihovánky
Samozřejmě nadšené děti mi hned okno ručkama otlapkaly. Má to cenu vůbec mýt?
A jsem smutná, ptž věnečky na dveřích nedrží
Takže budu muset zvolit nějaký jiný způsob, proč na tohle nevymysleli už nějaký spolehlivý držák???
Vítáme vás tady. Připojte se, budeme ráda. ![]()
Kdybych vám tykla, omlouvám se, tady se obecně tyká
.
Já dávám z horní strany dveří připináček a věnec uvážu na zlatou nit, co je na vyšívání a připevním k připanáčku. Zlatá nit vypadá svátečně, takže vůbec neruší vzhled.
Eliško, a co kdybys si pořídila něco takového
http://www.anekt.cz/detaily.php?…
ale s jedním háčkem, zavěsila na dveře a zavěsila věnec?
Děkuji, že mě mezi sebe přiberete a budu za tykání moc ráda. Jmenuji se Jarka.
Maki, myslíš, že s tímhle půjdou zavřít dveře?
Přinejhorším ten připínáček, ale majitelka fakt vidí každou dírku ![]()
Snad půjdou. Já předpokládám, že ta zadní část bude celkem tenká.
Eliško, ten připináček není vidět, protože to dáváš až nahoru do dveří, jak se zavírají dveře do zárubní a při zavírání to nevadí.
Ikdyž pracuji, tak letos stíhám. Už mám okna umyté i nazdobené. V sobotu bych chtěla upéct medové perníčky, kterými zdobíme stromeček(každoročně živý a co největší. Jednou jsme koupili tak velký, že se do obýváku nevlezl, museli jsme ho o hodně zkrátit, ale zase bylo dost větví do vázy.) A ještě chci upéct perníkovou chaloupku, ale tu budu dělat poprvé, tak uvidím , jak se povede.
Jarko,
Eliška je v podnájmu a bytná má oči jako ostříž ![]()
Velký vánoční strom…?
http://www.youtube.com/watch?…
Griswoldovi a vánoce, to je u nás absolutní klasika, u toho obvykle balím dárky a neomrzí se mi a neomrzí.
![]()
Tak já jsem dneska umyla okna v přízemí! ![]()
Takže zítra s dětma nalepíme hvězdy a domeju v patře a o víkendu přibude věnec na dveře.
Eliško, já myslím, kdybys dala připínáček jakoby „svrchu dveří“, tj. do té hrany, co se zavírá, tak tam normální nedvoumetrová ženská pouhým okem nedohlédne.
Kdyby jó prudila, tak bych jí řekla, že vidět to není a případně že to pak zatmelíte, aby to tam ani „nebylo“, byť neviděno.
Některý lidi fakt ![]()
Stromek máme taky vždy co největší - kupujeme si tu jedli Nordman, hodně hustou a košatou. Pak nám ještě neozdobená do jara stojí na terase. ![]()