Vánoce 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15326
24.11.10 10:05

Ty jo…
Já myslím, že budeme tak snídat. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.10 12:17

Ahojte, ráda bych se připojila do vaší diskuse, ikdyž mí synové už jsou trochu odrostlejší. Jeden má 26 let a druhý 23 let. Ale ráda vzpomínám na ty radostné chváíle o vánocích, když byli malí. Ale i dnes jsou naše vánoce nádherné. Vždy se sejdem celá rodina a je to príma.

• Citovat
  • Upravit
11
24.11.10 12:21

Klikla jsem na anomimitu, abych vyzkoušela, co to udělá. Ale můj předešlý příspěvek neměl být anonymní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17910
24.11.10 12:22

Já mám umytou cca polovinu všech oken a v těch umytých už nalepené vystřihovánky :) Samozřejmě nadšené děti mi hned okno ručkama otlapkaly. Má to cenu vůbec mýt?

A jsem smutná, ptž věnečky na dveřích nedrží :-( Takže budu muset zvolit nějaký jiný způsob, proč na tohle nevymysleli už nějaký spolehlivý držák???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 12:24

Vítáme vás tady. Připojte se, budeme ráda. :kytka:
Kdybych vám tykla, omlouvám se, tady se obecně tyká :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.11.10 12:27

Já dávám z horní strany dveří připináček a věnec uvážu na zlatou nit, co je na vyšívání a připevním k připanáčku. Zlatá nit vypadá svátečně, takže vůbec neruší vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 12:27

Eliško, a co kdybys si pořídila něco takového
http://www.anekt.cz/detaily.php?…
ale s jedním háčkem, zavěsila na dveře a zavěsila věnec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.11.10 12:29

Děkuji, že mě mezi sebe přiberete a budu za tykání moc ráda. Jmenuji se Jarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 12:35

Jarko, děkujem za nabídku tykání :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17910
24.11.10 12:45

Maki, myslíš, že s tímhle půjdou zavřít dveře?
Přinejhorším ten připínáček, ale majitelka fakt vidí každou dírku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 12:50

Snad půjdou. Já předpokládám, že ta zadní část bude celkem tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
24.11.10 13:07

Jarko, vítej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.11.10 13:17

Eliško, ten připináček není vidět, protože to dáváš až nahoru do dveří, jak se zavírají dveře do zárubní a při zavírání to nevadí.
Ikdyž pracuji, tak letos stíhám. Už mám okna umyté i nazdobené. V sobotu bych chtěla upéct medové perníčky, kterými zdobíme stromeček(každoročně živý a co největší. Jednou jsme koupili tak velký, že se do obýváku nevlezl, museli jsme ho o hodně zkrátit, ale zase bylo dost větví do vázy.) A ještě chci upéct perníkovou chaloupku, ale tu budu dělat poprvé, tak uvidím , jak se povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
24.11.10 13:44

Jarko,
Eliška je v podnájmu a bytná má oči jako ostříž :roll:

Velký vánoční strom…?
http://www.youtube.com/watch?…
Griswoldovi a vánoce, to je u nás absolutní klasika, u toho obvykle balím dárky a neomrzí se mi a neomrzí. :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
24.11.10 21:50

Tak já jsem dneska umyla okna v přízemí! :dance:
Takže zítra s dětma nalepíme hvězdy a domeju v patře a o víkendu přibude věnec na dveře.
Eliško, já myslím, kdybys dala připínáček jakoby „svrchu dveří“, tj. do té hrany, co se zavírá, tak tam normální nedvoumetrová ženská pouhým okem nedohlédne. :lol: Kdyby jó prudila, tak bych jí řekla, že vidět to není a případně že to pak zatmelíte, aby to tam ani „nebylo“, byť neviděno.
Některý lidi fakt :pocitac:
Stromek máme taky vždy co největší - kupujeme si tu jedli Nordman, hodně hustou a košatou. Pak nám ještě neozdobená do jara stojí na terase. :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný