Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vánoce pro mě nejkrásnější období, mám to už od malička a teď s dětma je to úžasný ![]()
Malá má 9 let a ještě pořád věří na ježíška! Doufám, že to ještě vydrží ![]()
Á, paní projektorová si dělá další reklamu. Trapný dětský projektor nacpala tuším před pár dny do X diskuzí, včetně dotazů na tipy na dárky pro sedmileté a starší děti. Už vidím svého syna, jak ho baví zapnout si plastový šunt, prosvítit si obrázek hrušky a na papíře ji obkreslit, zábava roku
Možná tak pro tříleté dítě ok, ale přidaná hodnota žádná. Tak hlavně že AndyBr to kreslení samotnou díky projektoru tak chytlo, a ještě je obklopená krásnými světýlky.
@Anna766 píše:heleď Vánoce se blíží
ty máš už určitě dárky všechny
jak jsi na to přišla? Nemám ani jeden, neřeším Vánoce zatím.. Zrovna přemýšlím, jestli schovat muškáty a zasadila jsem vřesy do truhlíků. To vánoční šílenství v říjnu mi vadí. Včera jsem byla v OBI, chtěla jsem koupit keříky rybízu, teď je čas je sázet. Tak to neměli, za to tam instalovali vánoce. Fakt trapný.
@Arboretka Taky mi vadí tohle předčasné šílenství. A to já v práci řeším Vánoce od srpna, pokaždé ve mě hrkne. Fuj.
@Arboretka píše:
jak jsi na to přišla? Nemám ani jeden, neřeším Vánoce zatím.. Zrovna přemýšlím, jestli schovat muškáty a zasadila jsem vřesy do truhlíků. To vánoční šílenství v říjnu mi vadí. Včera jsem byla v OBI, chtěla jsem koupit keříky rybízu, teď je čas je sázet. Tak to neměli, za to tam instalovali vánoce. Fakt trapný.
No když ne, tak ne ![]()
@shadowbabe píše: Že nejsu jediná, kdo za tímto příspěvkem vidí jen blbý pokus o reklamu? 🤔
@AndyBr píše:
Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet.Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky.
Tak už je jasné, proč jsi úplně Jednoduše fotku nepřiložila k úvodnímu příspěvku ![]()
Tak prostoduchá reklama na Dedru ![]()
@Anna766 píše:🙋♀️
Kaslete na DedruMy včera s dcerou balily první vánoční dárky, kdo už taky má?
@megginka300 píše:
Já zásadně kupuju až v prosinci, hezky na poslední chvíli
Tak já si vyčítám, že jsem začala letos pozdě. Dcera si vybrala jednu věc a oni ji už přestali prodávat, nikde není 🤦♀️
@unuděná píše:
@debra.morgan Můj muž světýlka nesnáší, považuje to za zbytečný žrout energie a rušičku jeho spánkuAle postupem let jsem to vychytala tak, aby ho to moc neštvalo - dětský pokoj a jejich balkon a v obýváku časovač, aby se nestalo, že bude čučet na bednu a z rozčílení nad světýlky mi je přešmikne
A to prosímpěkně kupuji jen neblikající, decentní, obvykle teple žluté žárovičky. Žádný disco jak u vetnamce
Disko světa od Vietnamců milují děti 😂
Jsem se loni bála, aby z toho někdo nedostal epilepticky záchvat 😂
@Netopirek píše: 🙋♀️
Už mám knížky a objednanou Albi tužku.
Dneska budu objednávat další až děti usnou
Jen tedy ještě nebalim. To budu dělat až 23. v noci
My balíme, kdyby na dárky někdo přišel, ať aspoň nevidí co to je a zůstane překvapení.
@Lucy75 píše:
Tak už je jasné, proč jsi úplně Jednoduše fotku nepřiložila k úvodnímu příspěvku
Tak prostoduchá reklama na Dedru
Kašli na Dedru
Už máš dárky? ![]()
@Arboretka píše:
Je 13.10.
No právě, už nestíhám
![]()
Dcera chce k Vánocům nakrčník. Už pětkrát jsem ho pátrala. Trenýrky jsem ještě nezačala šít. A to nemluvím adventním kalendáři.. 😱
V pondělí nastupuji do práce. Já snad budu muset letos dárky kupovat. To nevím jak rodina rozdýchá
![]()