Vánoce jak se patří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
149105
13.10.21 14:09
@Arboretka píše:
Je 13.10.
:mrgreen: heleď Vánoce se blíží :mrgreen: ty máš už určitě dárky všechny 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
13.10.21 14:12

Vánoce pro mě nejkrásnější období, mám to už od malička a teď s dětma je to úžasný :)
Malá má 9 let a ještě pořád věří na ježíška! Doufám, že to ještě vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
13.10.21 14:13

Á, paní projektorová si dělá další reklamu. Trapný dětský projektor nacpala tuším před pár dny do X diskuzí, včetně dotazů na tipy na dárky pro sedmileté a starší děti. Už vidím svého syna, jak ho baví zapnout si plastový šunt, prosvítit si obrázek hrušky a na papíře ji obkreslit, zábava roku :roll: Možná tak pro tříleté dítě ok, ale přidaná hodnota žádná. Tak hlavně že AndyBr to kreslení samotnou díky projektoru tak chytlo, a ještě je obklopená krásnými světýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
13.10.21 14:13
@Anna766 píše: :mrgreen: heleď Vánoce se blíží :mrgreen: ty máš už určitě dárky všechny 8)

jak jsi na to přišla? Nemám ani jeden, neřeším Vánoce zatím.. Zrovna přemýšlím, jestli schovat muškáty a zasadila jsem vřesy do truhlíků. To vánoční šílenství v říjnu mi vadí. Včera jsem byla v OBI, chtěla jsem koupit keříky rybízu, teď je čas je sázet. Tak to neměli, za to tam instalovali vánoce. Fakt trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.10.21 14:14

@Arboretka Taky mi vadí tohle předčasné šílenství. A to já v práci řeším Vánoce od srpna, pokaždé ve mě hrkne. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149105
13.10.21 14:15
@Arboretka píše:
jak jsi na to přišla? Nemám ani jeden, neřeším Vánoce zatím.. Zrovna přemýšlím, jestli schovat muškáty a zasadila jsem vřesy do truhlíků. To vánoční šílenství v říjnu mi vadí. Včera jsem byla v OBI, chtěla jsem koupit keříky rybízu, teď je čas je sázet. Tak to neměli, za to tam instalovali vánoce. Fakt trapný.

No když ne, tak ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.21 14:25
@shadowbabe píše: Že nejsu jediná, kdo za tímto příspěvkem vidí jen blbý pokus o reklamu? 🤔
:mrgreen: :mrgreen: takovou blbě schovanou :mrgreen:?
Ale třeba někdo hodí typy ne výzdobu.
Už přemýšlím nad letošní. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24946
13.10.21 14:27
@AndyBr píše:
Dobrý den, jsem nadšená a musím tu radost sdílet. :dance: Mám roční miminko a už začala vnímat všechny možné věci a proto ji chci letošní Vánoce udělat co možná nejkrásnější. Hledala jsem různé svítící a hrající dekorace a dneska mi přišly a jsou prostě úžasné. Všechno jsem vyzkoušela, jestli to funguje, jak má a když to malá viděla, tak začala tancovat, bobrukovat a smát se. Takže účel splněn a hned máme obě krásný den. Kdyby někoho zajímalo, pošlu fotky. :-)

Tak už je jasné, proč jsi úplně Jednoduše fotku nepřiložila k úvodnímu příspěvku ;)
Tak prostoduchá reklama na Dedru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.21 14:28
@Anna766 píše:
Kaslete na Dedru :lol: My včera s dcerou balily první vánoční dárky, kdo už taky má?
🙋‍♀️
Už mám knížky a objednanou Albi tužku.
Dneska budu objednávat další až děti usnou :mrgreen:
Jen tedy ještě nebalim. To budu dělat až 23. v noci :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.21 14:30
@megginka300 píše:
Já zásadně kupuju až v prosinci, hezky na poslední chvíli :mrgreen:

Tak já si vyčítám, že jsem začala letos pozdě. Dcera si vybrala jednu věc a oni ji už přestali prodávat, nikde není 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.21 14:32
@unuděná píše:
@debra.morgan Můj muž světýlka nesnáší, považuje to za zbytečný žrout energie a rušičku jeho spánku :mrgreen: Ale postupem let jsem to vychytala tak, aby ho to moc neštvalo - dětský pokoj a jejich balkon a v obýváku časovač, aby se nestalo, že bude čučet na bednu a z rozčílení nad světýlky mi je přešmikne :mrgreen: A to prosímpěkně kupuji jen neblikající, decentní, obvykle teple žluté žárovičky. Žádný disco jak u vetnamce :pankac:

Disko světa od Vietnamců milují děti 😂
Jsem se loni bála, aby z toho někdo nedostal epilepticky záchvat 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.10.21 14:33

@Bubllenka Mě by spíš zajímala než bavila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149105
13.10.21 14:36
@Netopirek píše: 🙋‍♀️
Už mám knížky a objednanou Albi tužku.
Dneska budu objednávat další až děti usnou :mrgreen:
Jen tedy ještě nebalim. To budu dělat až 23. v noci :mrgreen:

My balíme, kdyby na dárky někdo přišel, ať aspoň nevidí co to je a zůstane překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149105
13.10.21 14:37
@Lucy75 píše:
Tak už je jasné, proč jsi úplně Jednoduše fotku nepřiložila k úvodnímu příspěvku ;)
Tak prostoduchá reklama na Dedru :zed:

Kašli na Dedru :mrgreen: Už máš dárky? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
13.10.21 14:38
@Arboretka píše:
Je 13.10.

No právě, už nestíhám :cert: :mrgreen:

Dcera chce k Vánocům nakrčník. Už pětkrát jsem ho pátrala. Trenýrky jsem ještě nezačala šít. A to nemluvím adventním kalendáři.. 😱
V pondělí nastupuji do práce. Já snad budu muset letos dárky kupovat. To nevím jak rodina rozdýchá :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný